אני נולדתי מחדש: המתנה שלי מאלוהים - שהכרתי את התוכנית
הפוסט הבא - נכתב בהשארת הביצוע של שולי רנד לשיר של עמיר בניון 'גיליתי מחדש' - 2 בנוב׳ 2021
אולי זה ישמע מגוחך להקדיש שיר אהבה לתוכנית [כן, לתוכנית בכבודה ובעצמה, אני לא יודע אם זה בכלל הגדר הזה, כי אסירות תודה - לא שמעתי 'שירי אהבה' – פשוט לא מתחבר לסגנון הזה, כי חלק מהמחלה לי שאני לא יודע איך לאהוב] אבל כן, זה קורה עכשיו.
אז הנה הופ טרלללה - גדלתי בשנה, אבל לא סתם 'שנה' – שנה של הרפתקאות, נקיות, נפילות, אהבה נכזבת, שינוי בחיים. עברה לה שנה - מאז שהכרתי את תוכנית 12 צעדים. בתוכנית - גילתי והתחלתי ללמוד הרבה על החיים, על עצמי, על התאוה. התחלתי להכיר את עצמי, את ימי ושנותיי, את הימים של החושך ואת הימים של האור. ומה ההבדל ביניהם.
למרות שלצערי בתקופה זו איני מוגדר [על פי הגדרות A.S.] כנקי, אבל אסירות תודה בזכות התוכנית - אני כמעט שנה לא רואה פורנו [ואין לי כמעט גישה לתכנים ברשת, לפני זה - הייתי מכור ברמה מסוכנת לרשת ולתכניה, מוריד, רואה, מאונן, בוכה וסובל בלופ מאד כואב]. כן, לא רואה - את מה שעושה לי רע ומחרבן לי את החיים. וכמו כן יכול להיות מאד שלולי התוכנית - הייתי מגיע לשימוש חי ולדברים כואבים - שאני לא מאחל לאף אחד.
שאני מדבר על ה'תוכנית' - זה כולל הכל; קבוצות, חברים, ספרות, כנסים, ערבים, וכל המסתעף.
התוכנית - נותנת לי כלים איך להתמודד בחיים, איך לעשות מה שנכון עבורי, מה שנקרא 'לבחור ולחיות נכון', זה לא קל זה מחייב כניעה, ענווה, קבלה ועוד. אבל זה עובד אם אני עושה את מה שנכון על פי כללי התוכנית.
התחלתי ללמוד את עצמי, את הרגשות שלי, את התחושות שלי, את החוסר אונים שלי, בד בבד - נפתחתי ללכת לטיפול פסיכולוגי [אצל פסיכולוג קליני (שרציתי דווקא ככה)] - שבלי התוכנית - זה לא היה קורה - מכמה סיבות. בזכות הטיפול (למעלה מחודשיים) – אני מתחיל לחוות את החיים, לגלות כמה דברים שהדחקתי, שברחתי, שנעלמתי - כדי לא לחוש, התאוה – פשוט הייתה הסם שלי.
אני בתקופה שאני חווה את החוסר אונים מול החיים, מול התאוה, שאני לא יכול לבד, שרק אלוהים יוכל לעזור לי.
צעדים 1-3, יותר 1ו2 ומתפלל לנכונות לצעד 3 ולעשות כמו שצריך את הצעדים האלה שהכל יתבסס טוב וכמו שצריך, שיהיה לשאר הצעדים על מה לשבת, אני יודע שצעד 4 הוא לא פשוט [עשיתי כמה כאלה].
זהו, יש לי הרבה מה לכתוב, אבל הגיע הזמן לסיים, חייב להמשיך בעבודה [זה היה הפסקה בעקבות השיר החדש שעלה ליוטיוב].
תודה לך
תוכנית יקרה על הכל
חברים יקרים על הדאגה, על האזנה, על אכפתיות, על הפירגון, על החכמה, על הדרך שאתם עושים ומשתפים אותי בדרך הזו.
תודה מיוחדת לספונסר הקודם שלי [שכעת אנחנו חברים] על ההשקעה, על הזמן, על זה שבזכותך אני נכנסתי לתוכנית ונשארתי בה.
חורף בריא
שולי רנד - גיליתי מחדש ('שולי' - שר 'בניון')
פִּתְאוֹם גִּלִּיתִי מֵחָדָשׁ אֶת אַהֲבָתִי אֵלַיִךְ,
כְּמוֹ פַּעַם אַתְּ נֶחְשֶׁקֶת, שׁוֹתֶה אֶת מִלּוֹתַיִךְ,
כְּמוֹ הֵלֶךְ בַּמִּדְבָּר בְּאֶמְצַע קַיִץ חַם,
פִּתְאוֹם קוֹלֵךְ עָרֵב, פִּתְאוֹם מַרְאֵךְ נָאוֶה,
פִּתְאוֹם אֵין שׁוּעָלִים, הֵם כְּבָר לֹא מְשׁוֹטְטִים בִּכְרָמַיִךְ הַיָּפִים,
פִּתְאוֹם גִּלִּיתִי מֵחָדָשׁ.
פִּתְאוֹם נַפְשִׁי הִטַּהֲרָה וּמוֹחִי צָלוּל כַּמַּיִם,
עַל יָדִי אֱמֶת קְשׁוּרָה וְיֵשׁ לִי אוֹר בֵּין הָעֵינַיִם,
לָהֶם וְלֹא יֵרָאוּ, אֲבָל אֲנִי רוֹאֶה אוֹתָךְ,
יָפָה כַּלְּבָנָה, כְּמוֹ שֶׁמֶשׁ חֲמִימָה,
כְּמוֹ כַּלָּה בְּחֻפָּתָהּ, בְּיוֹם שִׂמְחַת לִבָּה,
אֲנִי גִּלִּיתִי מֵחָדָשׁ.