יום רביעי 29 דצמבר 2021
דייב סקסוהוליסט
אחרי שנה וכמעט חודש - שלא ראיתי פורנו - נפלתי לצערי...
הכל התחיל לפני שבועיים שקניתי מחשב חדש וכן ראוטר עם אינטרנט פרוץ, וחשבתי שאני יכול... בשבועיים האלה הייתי מציץ אחד לכמה ימים, ולא ממש מסתכל בתוך הסרטון של הפורנו, והנה זה קרה היום - נפלתי בפורנו מפורש, ואם לפני שעה רק ראיתי ואחרי זה הלכתי להתרחץ, ואוננתי פעמיים, אחרי זה ראיתי שוב ואוננתי תוך כדי... ממש חוסר אונים, הכל נפל לטמיון, הנקיות מפורנו, הנקיות מאוננות, והחרא צפה בראש...
ועוד על מה נפלתי על אלימות, ועל רוע שגרם לי כמעט להקיא ולהבחיל הכל... הנה ממש מתוסכל מעצמי, היום היה לי יום מוצלח, למדתי כמה תוכנות חדשות של עריכת סרטונים וכתוביות ועוד, ובמקום להתקדם ולהרוויח קצת כסף – אני נופל לחרא הזה.
היום גם השקעתי הרבה בשביל ההחלמה, ברגע שהיה לי אובססיה התקשרתי לחבר וישבתי ללמוד אתו את צעד 3, ישבנו וקראנו והיה חיבור מדהים... אחרי זה הלכתי לקבוצה והיה מיוחד ואפילו לקחתי שירות במצפון וכו'. 3 שעות של החלמה של תוכנית והנה עכשיו נפלתי בשלוש פעמים אוננות ופורנו – מה אני יכול לומר...
התאוה לא פשוטה בכלל, אני חסר אונים מולה, מול ההשלכות, מול הכל, האמת שהתחלתי לזייף בכל מיני פעולות – כי כבר נמאס לי הדיכאון והבדידות, החוסר ערך, היחס עם ההורים, עם הרב שלי, עם כל הדברים שלי – זה קשה לי, המחלה הורסת אותי מבית ומחוץ.
אני מתרץ את עצמי בכל מיני תירוצים, קשה לי לוותר, איך אפשר בלי תאוה, בלי מין, עם כל הסובב אותי, מילא פעם, מילא שכך וכך, אני יודע שהכל שקר, אבל מה לעשות ההכחשה גוברת עלי, חוסר הנכונות עם כבידות – זה מה שמביא אותי ביחד עם דכאון חורף.
המסקנות
אני לא יכול עם אינטרנט פרוץ, גם אם אני יכול כמה דקות זה לא מחזיק...
האובססיה נמצא בי, אם לא עושים את התוכנית בשלימות – אפילו חצי זה לא פועל...
חוסר הודאה בחוסר אונים זה תחילת ההרס...
חוסר כנות, כניעה, נכונות – זה תבלינים טובים למחלה...
עכשיו לא יעזור רק לאסוף את השברים ולהתקדם הלאה, אני חולה מכור מהתחת (סליחה על הביטוי – קשה לי לכתוב את זה)... אני לא יכול להאשים אף אחד, אוהבים אותי, אני בן אדם טוב, אבל אני חייב לעשות משהו עם עצמי אם לא זה יכאב יותר...