יוםשני 31 ינואר 2022
דייב סקסוהוליסט
חסר אונים מול התאוה, מול החיים, מול הטריגרים שאלוהים שם אותי, אני לא יכול לבד, אבל שאני מוסר ונותן לכח גדול להיכנס לחיים שלי – הכל נראה אחרת.
לשחרר את הלחץ, את האובססיה, את המקום של השליטה, של הניהול, את הכאב, את הקושי, את התסכול, את זה שאני נמשך לתאווה כמשהו לא מסתדר לי, את זה שאני לא לומד ומתקדם כמו שהייתי חפץ...
את זה שאני עובד קשה, את זה שהיום צלצל הפלאפון שהייתי ישן, התעוררתי להרים והתברר שזה היה טעות – וכבר השינה ברחה... אוהבים.
אני עובר חוויה מעניינת עם תופעות לוואי קשות של אהבה נכזבת, זה כבר נשמע מחרפן שאני משתף על דבר ישן ונדוש, אבל כנראה שאצלי זה עדיין חלק מהיום יום – לצערי...
התקדמות ולא שלימות
מתקדם בעבודה, אתמול רכשתי גישה לאתר שמאד יעזור לי בעבודה, וכבר אתמול בלילה הוא עזר לי מאד, אסירות תודה שיש לי את הכסף ואת הנכונות לעשות לעצמי יותר קל.
שימת גבולות
ביום שישי האחרון - סבתא שלי פנתה אלי בשם דוד שלי שאני כבר יסיים עם זה... אסירות תודה שהיה לי את האומץ ולא הייתי חולה שנותן אפשרות שיפגעו בו, אמרתי לי שזה לא מתאים לי שמבקשים ממני את זה... שמתי גבול בהתחלה זה היה נראה מפחיד בפרט שזה היה מול כולם והכל, ואמא שלי עוד אמרה לי תזהר סבתא אלמנה... הכל בסדר... עשיתי מה שנכון מה לעשות חיי קודמים... כמו כן היה לי אתמול מקרה ששמתי גבול.
מוסר את הכל לאלוהים
אני מנוהל בימים האחרונים מזה שיש לי חבר טוב שיש לו חשבון עם איזה חבר אחר שאני עובד איתו ביחד, ובקיצור קנאה תאוה וכבוד מוציאים את האדם מן העולם מכל הכיוונים, רוצה להשתחרר ולא להיות קשור לזה, כי אני לא מסוגל... למרות שמאחורי הקלעים – הוא לא יודע – אבל הוא פוגע בי...
אתמול בבוקר היה לי שיחה עם הספונסר, על זה ששבוע שעבר לא עשיתי מספיק פעולות, ואני יודע את זה, אבל מאידך החשוב לי זה להביא את היום הנקי, ואני עושה בשביל זה הרבה, בפרט שהמצב רוח יהיה עם סיפוק ותחושה טובה.
אני רוצה לזכור מה שחבר טוב אמר לי; כל כאב, קושי, תסכול – בקיצור כל מה שאנחנו מרגישים - זה סימן שאנחנו בהתקדמות, שהיינו בשימוש לא הרגשנו, אסירות תודה עכשיו אנחנו מרגישים, גם מי שנקי 70 שנה אין לו הבטחה – שלא תהיה רעידת אדמה (בכל מובן שהוא: ריגשי, פיזי, נפשי וכו'). דבר אחד מובטח שאם הוא עובד את הצעדים ותוכנית והוא בקשר והוא משתף וחי כמו שצריך אז הוא יוכל לדלג על כל גל שלא יבוא.
אין טעויות בעולמו של אלוהים, הכל מושגח, וזה האמונה שלי, שמה שאלוהים עושה לי – זה טוב עבורי גם עם זה להחליק על חרא... פשוט ככה, זה קשה בהתחלה – אבל אני רוצה להאמין בזה.
אני קצת מתוסכל ורצה להשתחרר מזה שאבא שלי שבר אחד מצלעותיו בשלג האחרון כתוצאה מהחלה ולא כל כך אכפת לי – כי ת'אמת יש לי הרבה טינות עליו, מתייחסות ומהתנהגות שלו כלפי, ואת ההשקפה והדרך שלו בחיים, ת'אמת שלו ושל אמא שלי – מבחינתי הם בתוך בועה מאד חולה...
אסירות תודה
על כסף, על תוכנה חדשה, על אוזני המן, על מים מינרלים, על ארוחת צהריים במסעדה אתמול, על הרב שלי, על ההצלחות שלי, על התקדמות, על נקיות, ועל שמחת חיים למרות הכל.
פחדים
מכל הענין של אהבה נכזבת, מההורים, מהישיבה, משידוכים, מחוסר התקדמות מהירה בעבודה...
החוסר שלנו באהבה
אני חושב שאחד הסיבות החזקות שיושב על זה ההתמכרות שלי למין זה חוסר באהבה. אבא שלי ניסה היה אוהב אותי ומנסה להראות לי את זה אבל משהו לא נתן לי לקבל את אהבה, אני לא יודע מה, אמא שלי לא אהבה אותי אף פעם באמת, אולי היא דאגה והייתה באובססיה ושליטה עלי אבל לא אהבה אותי – אהבה ממקום של קבלה, הכלה וכמו שאני... לכן ברחתי לחום, לרוך, למגע, לא חציתי מסך, אבל זה מה שאני מחפש עד היום, אהבה, מגע ממקום של חסך גדול...
אני מצטט משהו מפוסט ששלח לי חבר:
אדם לא יכול לחיות בלי אהבה. זה התחלת עניין החיים, מהותם הכי עצמית. כשהוא אינו מסוגל אהבה, החיות שבו תמשיך לבקש אותה, והוא ירדוף אחרי דברים שדומים לחוויית האהבה. שמעתי ראיון עם אשה נבונה שעבדה בזנות. היא אמרה שהגברים שמגיעים מחפשים חום, רוך, רגש, חיבוק, חמימות, קבלה, הערכה, שמישהו יראה אותם. עצם הפורקן המיני - הרבה פחות חשוב להם.
כמה עיוורון, הרי האשה כמעט תמיד מרגישה נאנסת, היא שונאת בתכלית את הגבר שבועל אותה, נגעלת ממנו מאוד, היא מרגישה שהוא רוצח משהו בנשמתה. רוב הנשים האלה לא עוסקות בזה מרצונן, לרוב יש מישהו אלים שמכריח אותן בכח, או על ידי שגורם להן להתמכר לסמים וכיו"ב. הרגשות שלה כלפי הגבר הפוכים בתכלית מחמימות ואהבה וכו'. זה ברור כל כך, והגבר לא רואה את זה. כי הצמאון לתחושת אהבה כל כך חריף אצלו שהוא מעוור אותו מלראות גם את הברור ביותר. מרוב שנפשו גוססת בצמא אכזרי - מחוסר אהבה, הוא שוגה בדמיונות ולא יכול לפקוח את עיניו לראות מה שנכחו.
זה השורש של התאווה לעריות. אדם שאין לו אהבה והוא מוכרח לקבל אותה, בכל כרחו יסתכל על נשים שהולכות ברחוב, יהרהר בעריות, יחפש זנות, וכל כיו"ב. תהיה לו משיכה עצומה לזה, כמו לצמא במדבר.