בוקר טוב
אז הנה, אמרתי שאשתדל לבוא היום ולעדכן ובאתי...
ב"ה היום אני כבר מרגיש הרבה יותר טוב, הוקל לי המעמסה יעזור ה' שאחזיק חזק עד הגל הבא.
שכחתי לספר לכם שבתקופה האחרונה שב"ה יש לי הרבה ימי נקיות, אני זוכה לראות סייעתא דשמייא ענקית בעבודה, השכר שלי עלה פלאות, אם בעבר הייתי מוכר בחודש של חגים במליון ש"ח ובחודש רגיל של חורף גג 600,000 ש"ח, בחודשים האחרונים אני מוכר כל חודש באזור המליון זה אדיר, אני בטוח שזה רק בזכות ההתאמצות להתגבר ולא ליפול,
אני גם רואה את הסיעתא דשמיא הזאת בעוד תחומים, כל הקשר שלי עם בורא עולם נהיה הרבה יותר טוב, אני בלי סוף מדבר אליו ומבקש ממנו לא תאמינו הוא מקשיב לי ופשוט עוזר לי, דוגמא קטנטונת אספר לכם,
אני כל היום נוסע בכבישי הארץ ואני נוהג כ-5000 ק"מ בחודש!!!, כעת אנו חווים בסגר מהודק ויש מחסומים ופקקים, כל יום שאני יוצא מהבית אני מבקש מה' שלא יהיו לי עיכובים ולא אתקע בפקקים ובמחסומים, (יש לי אישור חיוני אך אין לי סבלנות לשרוף שעות בפקקים האלה ובהתעמתות עם השוטרים שלא תמיד נחמדים), תאמינו או שלא, מתחילת הסגר לא עמדתי דקה! בפקק, המחסומים שעברתי היו נושמים והשוטרים כלל לא עצרו ובדקו אותי, ואני נוסע המון, תמיד אני רואה את הפקקים בנתיב המקביל.
המסקנא אחת, מעשיך יקרבוך ומעשיך ירחקוך, וזה לבד נוסך בי כוח לא ליפול ולשתף אתכם כשקשה לי, תודה רבה שהייתם לצידי, אשתדל לשתף אתכם הלאה.