ברוך השם אני ברצפים טובים.. לפני ה14 ימים האלו היו 23 ימים של נקיות, זאת אמרת ב37 ימים היו רק 2 נפילות , אני צריך לזקוף את זה לזכותי. היה חודש לא קל בכלל.
כל כך נוגע ללב!! כנראה שאין פה מישהו שלא היה במצב הזה, אלוקים יודע כמה פעמים כבר הבטחנו לעולם לא עוד, עד לפעם הבאה...
לפי מה שאני רואה פה בפורום ובכלל מהכרות שלי עם התמכרויות, זה לא משהו שאמור לעבור ולחלוף, מעבר לזה שיש בתאווה הזו כח חיובי שמחייה את העולם, אך צריך לדעת להשתמש בזה בצורה טובה.
הכל אנחנו יודעים על כמה שזה מזיק, כמה שזה לא טוב, כמה שזה יעשה אותנו עצובים אחרי, מיליון פעם מתוך העצבות כעסנו על עצמנו וידענו שלא ניגע בזה יותר, אבל שוב...
הכח הוא לא לוותר.
קראתי פה היום שרשורים של וותיקים שהיו בדיוק בהתחלה כמו שאנחנו, והם כבר כמה שנים, הם לא האמינו שהם יוכלו לשמור על נקיות כזאת.
זה שאתה פה בפורום ומשתף זה כבר צעד גדול בדרך לנקיות ארוכת טווח, או כמו שאומרים - רק להיום!
תבין שיש פה כח שהוא הכי חזק בעולם, נפלת, תקום. אתה עובד על לתקן את עצמך, אתה עדיין לא נשוי ובעזרת השם תגיע לאישה שלך כשאתה כבר מתורגל בניקיון, רק היא תהיה לך בראש.
לגבי מה שכתבת שיש לך אינטרנט פרוץ בעבודה, תנסה לתפוס את המחשבות האלה רגע לפני, הקול הזה שאומר לך להיכנס ולעשות מה שתעשה. תקום, תשתה מים, אל תהיה באזור הנגוע, תתפוס את זה רגע לפני. אני מרגיש שאת הקטע הזה אני אומר לי בכלל.
אתה אלוף ויש לך רצף מדהים, כל הכבוד שאתה רואה את הצד החיובי שהצלחת לשמור כל כך הרבה ימים, אל תתן ל2 נפילות לשאוב אותך לתוך חור שחור, תדע שאתה יכול לשחזר וגם לשבור את השיא של עצמך.
תודה רבה לך על השיתוף הכנה, ניכרת הנשמה הטהורה שלך שקשה לה ליפול, קשה לה להתלכלך... משהו שעוזר לי אחרי נפילה, זה קריאת תיקון הכללי, אם מסתדר גם מקווה, ובבית כנסת להסתכל באותיות של הספר תורה, לאזן את המראות הטמאים במראות קודש. לראות את האותיות של הגמרא, תהילים, מה שתרצה...
אני מעודד אותך לעמוד על הרגליים, לתת לעצמך חיבוק ולהתחיל מחדש, כל זמן שהנר דולק אפשר לתקן.
אשתך בעזרת ה' תקבל גבר שעבר קשיים בחיים ויודע להתמודד עם קושי, היא תזכה להיות במקום הראשון בחיים שלך כשאתה תהיה לה למלך והיא תהיה המלכה שלך.
חזק ואמץ, תן חיוך. בבקשה
תמשיך לעדכן
אוהב אותך