קריז. הפעם אחד רציני. תנשום עמוק ותספור עד 5... ואז תנשום עמוק עוד פעם
תחשוב, תחשוב טוב, תיזכר.. מה רע בזה? למה אני לא רוצה את זה?
-התחלה גרועה
זה פשוט רע!!! זה הורס לי את החיים!! זה כל כך נמוך, כל כך רדוד, כל כך שטחי...
-עוד יותר גרוע
אמממ בוא נראה..14 ימים זה הרבה. הדבר האחרון שאני רוצה זה להרוס רצף כזה ארוך ולהתחיל הכל מהתחלה!
-לא, לא בכיוון, תנסה יותר טוב
אם אני עכשיו אפול אז זה יגרר לי לכל החיים ואני אהיה משועבד ואף פע...
-עצור! אתה בדרך הכל כך בטוחה לנפילה. אם זה מה שאתה רוצה אז תמשיך
אוקי אז מה כן אם כך??
-בוא נראה.. למה אתה רוצה ליפול?
אני לא רוצה ליפול! אני לא רוצה ליפול! אני לא רוצה ליפול...
-אגוז קשוח. אבל ממש... בוא נעשה את זה יותר מסודר- תמנה לי את כל הדברים החיוביים שיצאו לך מזה
הדברים החיוביים?? אתה רציני?
- כן ממש ככה.
אוקי אמממ... זה יהיה כיף
- אוו עכשיו התחלנו לדבר
כן זה יהיה ממש ממש כיף
- מצויין! זאת כבר ממש התקדמות... מה עוד?
אני אהיה שמח יותר וזה יפסיק להציק לי
- יופי יופי תמשיך
מה יופי אבל זה שקר! אני לא אהיה שמח יותר אני רק אהיה מעוצבן ומדוכא!
- "אגוז קשוח. אבל ממש.." אתה רוצה ליפול או שאתה מוכן להקשיב לי ולעשות מה שאני אומר??
אוקי אוקי שכחתי, רק דברים טובים יצאו מזה.. טוב אז אני ארגיש הרבה יותר חי, אני אבטא את הרצונות הכי גבוהים ועמוקים שנמצאים בתוכי וזה ימלא לי את המקום הזה של הרצון למימוש עצמי ויצירה שזה בעצם מה שאני כל כך מחפש בחיים שלי
-מעולה!! הפעם ממש התעלית על עצמך! לפעמים פשוט צריך להקשיב לעצמינו ולמה שהגוף שלנו דורש מאיתנו. הוא מנסה לדבר אלינו וזה מה שבאמת מעניין ובמקום להקשיב לו ולשמוע את הצד שלו אנחנו רק דוחפים אותו הצידה ומתייחסים אליו בתור מי שהולך להרוס לנו את החיים ורק לדכא אותנו ולכן צריך למגר אותו ולהלחם בו. וככה אנחנו מדחיקים אותו עוד ועוד עד שהוא מתפוצץ לנו בפנים כי הוא פשוט חייב לבטא את עצמו או שלפחות יקשיבו לו ויבינו אותו. וככה בסוף לא אנחנו מנצחים ולא הוא מנצח אלא שנינו יוצאים הכי מופסדים שאפשר- אנחנו כי לא הקשבנו לגוף שלנו וככה הרסנו לעצמינו את כל מה שאנחנו שואפים מעצמינו והוא בגלל שהוא היה צריך ככה להתפרץ בלי שליטה כי לא נתנו לו את המקום שלו... אז מה אומר? איך מרגיש עכשיו?
וואו הרבה יותר טוב. סוף סוף מרגיש קצת יותר משוחרר ויותר מחובר לעצמי. לפחות עכשיו אני גם יודע שגם אם אפול לפחות ניסיתי להקשיב לגוף שלי ולתת לו את המקום שלו ואולי פעם הבאה אצליח יותר במשימה... תודה רבה!
-תמיד פה ושמח לעזור. שיהיה יום שפוי ונקי(: