אבא שלי היקר, בורא העולם, בוקר טוב. אצלך זה גם צהריים או ערב, לא משנה.
אני רוצה לומר לך תודה רבה על עוד יום של חיים בעולמך,
לא תמיד אני מבין את כל מה שאני עובר ולא תמיד זה קל, אך אני מוצא את ההאחזות בך בדבר שמסייע, או כמו שאומרים - יש עניין שמתהפך הכל לטובה.
אבא היקר, אל תעזוב אותי. אל תתן לי לעזוב אותך. חבר אותי, קרב אותי, תן לי עוד יום של שמחה, של להעריך כל רגע של נשימה, לדעת שזה שיש לי שתי עיניים שרואות זה לא מובן מאליו כלל וכלל! עזוב לי להבין ולשמוח בזה, לדעת שיש לי המון, שחצי הכוס היא בהחלט מלאה, אז למה יש לי מועקה מחצי הכוס הריקה?
אבא, אני יודע שלא הכל מושלם, אני יודע שהקשיים ההאלה הם הכרחיים לשיפור החיים, אני יודע שאם הייתי מושלם בלי שהייתי צריך לתקן כבר לא היה לי מה לעשות פה. אני אוהב את האתגרים שאתה שם בדרכי ויודע שהכל לטובתי. אני יודע שהכל ממך יתברך, מבקש ממך לעזור לי להרים את היום הזה ולהישמר נקי בכל דרך, במחשבתי, ובעיניים, לדבוק בך ולשמוח.
אבא יקר, הבוקר רק מתחיל ואני מרגיש עייף, אני חושב שזה לא רק עייפות של שעות שינה, זה עייפות מתוך דוחק, קצת רצון לברוח, להתנתק, קצת מותש. אבא אני צריך את העזרה שלך. אני רוצה חיים טובים, רוצה לדעת להעריך את מה שיש לי ולשמוח בזה, לא להיתפס לחוסר בהכרח.
תודה רבה על יום חדש בו פתחתי את העיניים והתפללתי במניין, תודה שיש לי מחשב, תודה שיש לי אינטרנט כשר ואני יכול לכתוב לעולם את הדברים האלה, תודה שיש אנשים שקוראים את הדברים שאני כותב, תודה שאני לא לבד, תודה שאני יודע לקרוא ולכתוב, תודה שאני יהודי בן של מלך שמכיר באבא שלו, תודה על רגשות, תודה על התמודדויות, תודה על פרנסה, תודה על שיניים לאכול ולחייך, תודה על חמצן, תודה על אוזניים, תודה על שתי ידיים ורגליים, תודה על כל דבר בעולמך, שום דבר לא מובן מאליו.
אבא יקר ואהוב, עזור לי לצאת ליום הזה ולהפיק ממנו את המירב והמיטב עבורי ועבור משפחתי באהבה.
אני אוהב אותך אבא שלי. אנא אל תרחק, המשך להאיר פניך אלי