יום 7 לספירה וקולות הדיכאון והעצבות שבאו אחרי הולכים ונעלמים והגעגועים לפוי' הולכים ומשתלטים.
אני מוטרד מהשאלה, איך זה יתכן שפתי בסלי, אני נשוי ואשתי טהורה לי ואני מתגעגע לפורנו?!
למה אני חושב על זה כל כך הרבה, למה אני יכול לחשוב שאני מעדיף את הפוי' מאשר את אשתי?
אני גם עונה לעצמי – את הפוי' לא צריך לרצות ולחזר, זמין לי כמה שאני רוצה מתי שאני רוצה בשיא הסיפוק, את הפוי' לא צריך לחבק אחרי הגמירה, הפוי' לא נעלב ממילים שאני אומר, תמיד מלטף ותמיד בשבילי כמה שאני רוצה איך שאני רוצה עם איזה הפסקות שאני רוצה בקצב שאני רוצה.
אני שם לב לחזרה פה על המילה "אני" שגם מבטאת חלק נכבד מהדבר. כן, אני אגואיסט, התיקון שלי זו אשתי, לדעת לחבק ולנשק, לשמור על עצמי שפוי יותר מאשר בשבילי אלא בשבילה.
יש לי מחשבות של הייתי מוותר על הכל רק לשבת באיזה חדר ולראות פוי' כל היום, אני מנסה לדבר עם הקול הזה שאומר לי את זה, הוא מזדהה בתור היצר הרע, זה כבר מעודד.
הכניסה פה לפורום מנחיתה אותי לעולם המציאות החיובית, לזכור את הרעל שבפוי' על אף שאני מאוד אוהב אותו.
בתור רווק הייתי בטוח שמאחרי החתונה נגמר הסיפור עם הפוי' ואכן בפעם הראשונה בה נפלתי בתור נשוי הרגשתי שזה מהלך התאבדותי, מאז היו עוד ועוד פעמים.
היום אני פה בשביל לבנות מחדש – אני צעיר והחיים לפני, אין שום סיבה שלא אגיע לחג החירות הקרוב כבן חורין אמיתי. (נזכר איך אפילו בליל הסדר שעבר צפיתי...)
היום אני נשאר נקי בכל מחיר.
רק להיום, כל יום. בעזרת ה'.