חברים אהובים! חלום שהופך למציאות. זוכר ימים לא לפני כל כך הרבה זמן שלא יכולתי להשלים שבוע בלי 2 נפילות לפחות בתקופת מאבק! מכירים את זה שהמחשב פתוח ויש 30 כרטיסיות פתוחות לצפייה עוד מעט? אז ככה. שעות על שעות! ואז לקום מהפורנו עם עיניים כבויות, לצאת לעולם ולהתחדש. לחזור לחייך, לקוות מתי זה כבר יהיה מאחורי הדבר הזה!!!!!!!!!!!
אני רוצה לשתף מהמקום שאני נמצא בו, אין ספק שהחיים הרבה יותר יפים בנקיות!!!!!!! המוח צלול הרבה יותר! הביטחון, האוויר, השמחה, קרבת אלוקים, הצבעים, סיפוק! אני גאה בעצמי על זמן כל כך ארוך של נקיות.
ברור, כמו בחיים שחייב להיות "נפילות" אם לא בפורנו ממקום אחר, נראה שתמיד צומחים דרך כאב, דרך קושי, הכל לטובה.
על אף הניקיון הארוך יחסית, תמונות ברורות של פורנו יכולות להופיע לי בראש מדי פעם, באופן מוחשי! תבינו שראיתי כמויות של סרטונים שה' ירחם...
בסייעתא דשמייא כשמתחילים לצוף זכרונות אני מוצא את הכח להסיח את המחשבה, להעביר נושא, כי על אף שאני "אוהב" את זה, אני יודע כמה נזק יש לזכרונות האלה בשבילי. סוג של השלמתי עם זה שהזכרונות האלה שצפים מדי פעם יבואו לבקר מדי פעם. התפקיד שלי הוא לדחות אותן.
רציתי לנצל את הבמה הזו ולרצות להוסיף חיזוק בשמירת העיניים ברחוב, על פי רוב אני מצליח להסית מבט כשאני רואה מישהי תראה איך שתראה, אך יש נקודות חולשה שבהם אני לא מזיז את העיניים. מניח את זה כאן. מקווה לראות שיפור לטובה עבורי. מגיע לי חיים טובים ומאושרים. תודה לה' אבא טוב. הלוואי ואזכה לעשות התבודדות, שיחות אישיות עם אבא. אמן
אוהב אתכם!
אין שום יאוש בעולם.
הייתי בתחתית של הג'ורה, היום אני נושם אוויר נקי.
לא מובן מאליו. כל יום, כל רגע מחדש.