ברוכים הבאים, אורח

גם מסע של אלף קילומטר מתחיל בצעד אחד ראשון
(0 צופה) 

נושא: גם מסע של אלף קילומטר מתחיל בצעד אחד ראשון 13629 צפיות

תגובה: גם מסע של אלף קילומטר מתחיל בצעד אחד ראשון לפני 5 חודשים, 2 שבועות #151465

על רכבת ההרים של החיים.
במה דברים אמורים?
אם אני על הגובה, "אם אסק שמים שם אתה",
הכל בהיר, החיים יפים, גם אם תתן לי פורנו אני אברח! לא אגע בזה!!!

אבל... ואציעה שאול, הנך...
כשאני בירידה, משתוקק לפורנו! לא שזה אומר שאני אראה את זה, אני מדבר על הרצון.

ה' יעזור לי להמשיך את המתנה הנפלאה הזאת של הנקיות הארוכה, שתמיד חלמתי עליה וידעתי שיום יבוא!!!!!!!!!!

אוהב אתכם ורוצה שלא תאבדו את התקווה. בכל דבר.
להתראות

תגובה: גם מסע של אלף קילומטר מתחיל בצעד אחד ראשון לפני 4 חודשים #151715

רציתי להיכנס לפורום, להתחזק, לכתוב באופן אנונימי על התמודדות מול התמכרות שגדלתי עליה שנים על שנים, ברור שהיא לא תלך פתאום וזהו...
ואז קראתי מהדברים שהחברים כאן שיתפו, קיבלתי הרבה כוח.
נזכרתי כמה אני נדחה מההתמכרות הזאת, כמה אני לא באמת רוצה את זה, הכל דמיונות של אותו הרגע, כל כך הרבה פעמים ראיתי שאני בגירוי נפילה גבוה, כמובן שהיה לזה רקע של קושי, של התמודדות...
ולא נפלתי, ולא הקשתי את עצמי, והעפתי את המחשבות האלה, מתוך המתקפה!
והמשיך היום, הרגשתי כל כך טוב שבאותו רגע לא נפלתי אפילו בקישוי ושום כלום!!!! על אף שבאותו זמן של "מתקפה" אני רוצה להקשות ולאונן ולגמור, להשתחרר.
תודה לה' שנותן לי כוחות.
שום דבר לא מובן מאליו.
יודע שהרבה ברכה משובחת הגיעה ועדיין מגיעה אל החיים שלי בזכות הנקיות הארוכה הזאת.
חזר לי הצבע לחיים, הביטחון העצמי, אני מרגיש שאני קרוב יותר לאדם הזך שבי. כמובן שיש עוד הרבה לתקן.
יותר קל לעבוד על שיפור עצמי כשהתמודדות מול הפסקת הצפייה בפורנו לוקחת את רוב הפוקוס והכוחות.

מוכן להיות חבר בהתכתבות למי שירצה, מוזמנים לשלוח לי הודעה. אני לא מתחבר הרבה, בכל מקרה אשתדל לענות כשאכנס

תגובה: גם מסע של אלף קילומטר מתחיל בצעד אחד ראשון לפני 2 שבועות, 1 יום #152492

עוד נפילה ועוד נפילה...
אני מתבייש לבא ולכתוב כאן, שוב נפלתי.
קניתי פלאפון סמארטפון! במטרה ברורה לראות פורנו. וכך היה.
אתמול כמה שעות. הבוקר קמתי מוקדם, התפללתי מהר וישר לפורנו. הכנסתי את הילד לגן וחזרה מהר הביתה לפורנו עד שהייתי צריך לצאת, אז גמרתי ואז יצאתי...
מה אומר ומה אדבר. איך נפלו גיבורים. מאיגרא רמא...
למעשה, הפעם, כמו הפעמים הקודמות, אני מתחדש ומחליט ש-די. אני רוצה חיים חדשים וטובים. לא מוכן לוותר על הקב"ה, לא מוכן לוותר על מוח נקי. זה פשוט מטורף הפורנו שראיתי, איך בנאדם יכול לעמוד מול זה ולא יחטא.
עדיין לא השמדתי את הסמארטפון אבל בקרוב אעשה את זה בתקווה שלא אפול בטריק הזה יותר.

אז מה אני רוצה לומר לכם? אני רוצה שתפיקו תועלת מהנפילה שלי. שנתיים שהייתי נקי על מלא.
אני רוצה שגם אם נפלת לא תאבד תקווה, אתה תמצא את הדרך לאור הטוב. תהיה מוכן להקריב עבור זה, סינון טוב או אפילו יותר מרחיק לכת...

אני רוצה חיים חדשים, להתחדש בעצמי עם אותם החיים.
אני רוצה לעשות סדר בבלגן, לדבוק בה' על אף שטבלתי בג'ורה, הנשמה טהורה.

הנה הוכחה שאפשר להתחיל מחדש. לא אתייאש ולא אוותר.
בתקווה גדולה שהדרך הפעם תהיה ארוכה, שנה הבאה אגיע לערב חנוכה ואציין שנה של נקיות. אמן.
שפע ברכות לכולם.
אוהב אתכם

תגובה: גם מסע של אלף קילומטר מתחיל בצעד אחד ראשון לפני 2 שבועות #152494

וואו אחי
ריגשת
קשה לי לראות את. הקושי שלך

אבל יותר קשה לי לראות שהיית נקי שנתיים חשוב פעם נפילה (אם הבנתי נכון ממה שכתבת ,נראה לי פעם ראשונה שאני קורא את הפוסט שלך)

זה גורם לי לפחד על עצמי
כאילו מה אני יעבוד כל כך קשה יהיה נקי כמה שנים ועדיין יהיה לי התמודדות??
ויכול להיות נפילה
זה מפחיד לחשוב על זה בכלל

מקווה שתגשים את החלום שלך ותצליח באמת לרשום כאן שנה הבאה ועוד שנתיים וכן הלאה שאתה סוגר שנים נקיות
 אמן

אגב לגבי חסימה אני חושב שזה דבר הכי חשוב לפני הכל.
אם היה לי פלאפון בלי חסימה אז הטריגרים והקשיים היום 100 אחוז לעומת זאת עם חסימה צימצמתי את הקשיים ל-50 אחוז ואז זה כבר יותר קל

אני לא אומר שכשיש חסימה החיים קלים
יש נסיונות לפרוץ
לראות בטלפון של חבר וכו'
אבל עדיין...

וואלה אוהב אותך אחי מקווה שתצליח

תגובה: גם מסע של אלף קילומטר מתחיל בצעד אחד ראשון לפני 2 שבועות #152496

תודה רבה אח שלי גיבור
כן, הייתי נקי שנתיים אחרי אינספור עליות וירידות, תקופות שלא הייתי עובר שבוע במאמץ ונופל כמה פעמים... תראה את ההודעה הראשונה שכתבתי כאן התלהבתי מ11 ימים...

רוצה לספר לכם שנסעתי לירקון, לגשר בכניסה לגני יהושע, עמדתי שם וזרקתי את הפלאפון לתוך הירקון! הוא לא טבע במכה ראשונה וזה היה מבהיל לרגע.. בכוונה לא ניסיתי למכור או להרוויח ממנו משהו, רציתי לשלם את הקנס!
חלק מהדברים שאמרתי לקב"ה אח"כ - חובת ההוכחה עכשיו היא עלי.
יש לי אבא שאוהב אותי.
איפה נמצא בשר ודם שכל כך הרבה תחטא לו ויקבל אותך כל פעם מחדש בשמחה?
תודה על כל רגע של חיים, תודה על נר שדולק ואפשר לתקן

תגובה: גם מסע של אלף קילומטר מתחיל בצעד אחד ראשון לפני 2 שבועות #152499

וואו אחי איזה גבררר
מעריך אותך
מצדיע לך
תצליח

תגובה: גם מסע של אלף קילומטר מתחיל בצעד אחד ראשון לפני 2 ימים, 20 שעות #152551

• חיים אמיתיים
  • רצף ניקיון נוכחי: 121 ימים
  • דירוג כסף

שמח בחלקי היקר
עצוב לי לקרוא על ההשתמשות שלך
אבל כאחד שעקב אחרי ההתקדמות שלך וקרא את הפוסטים שלך אין לי שום ספק שאתה עוד תנצח ובגדול
אוהב אותך
שבוע טוב

זמן ליצירת דף: 0.41 שניות

Are you sure?

כן