אמנם לא רצתי, אבל התנקיתי.
תודה לך ה'. תודה על 32 ימים נקיים, ימים של שפיות. השבוע הראשון היה קשה, אבל בלי ספק אחד השבועות הטובים שהיו לי. הרגשת הסיפוק שבאה לאחר התגברות על היצר. הי לי פשוט נפלא- תודה לך ה'.
לא תמיד היה לי הכי פשוט- הרבה פעמים שעמדתי להתייאש- אך הכניסה לפורום כל פעם לפני שנפלתי הצילה אותי כל פפעם מחדש.
היה לי חודש נורמלי לחלוטין. התמודדויות במישור קצת שונה, ולדעתי קצת פחות חמור- קימה לתפילה בזמן, להיות בשמחה, להיות יותר עניו וצנוע, להיות טוב עבור אחרים, להיות עם עין טטובה נורמליות. זה היה החלום שלי- לחזור להתמודדויות האלו בשביל לאפשר לעצמי צמיחה בתחום המידות.
לא הכל היה ורוד- התפילות שלי היו הרבה פחות טובות. עבודת ה' שלי היתה מאוד חלשה ביחס ללפני כן. אני מרגיש שאולי הנפילה היום באה לתקן את זה- אני לפחות אשתדל למנף את זה. הייתי הרבה פחות בפורום באופן טבעי, דבר שהוא טעות עצומה, גם עבורי וגם מפני שאני יכול לחזק אנשים גם כן, גם אם אני "מצליח". האמת שהתגעגעתי. תודה לך ה'. תודה.
השבת נתקלתי ביצר חזק ועיקש, הייתי על סף שבירה, אבל בה המלחתי לדחות את הקץ. חשבתי שעברתי כבר מה שצריך, ולכשיצאה שבת נפלתי. אין לי פה להשיב ולא מצח להרים ראש.
למחר, אני נוסע חזרה לישיבה, בעז"ה לעוד תקופה נקייה. אני מתפלל שאצליח להתפלל, להיות דבק בה', ובעיקר להצליח לשמור על הנקיות בישיבה, לבלות ולקשור קשרים עם חברים- להצליח להביע את האהבה שלי אליהם בצורה נכונה וטובה.
אוהב את כולכם כל כך.
אבינו מלכנו, החל עלינו הימים הבאים לקראתנו חשוכים מכל חטא ומנוקים מכל עוון ומדובקים ביראתך