ערב טוב אבי,
נפגשנו השבוע לפני הקבוצה ודיברנו, לא הספקתי לדבר איתך עוד בטלפון.
אני מבין את השאלה שלך, אבל בפועל זה עובד הפוך.
אנחנו לא נגיע לשלווה שלנו בלי הצעדים והפעולות, אנחנו כן תוך כדי הדרך מתפללים שוב ושוב את תפילת השלווה, אבל לא נחכה לה שהיא תגיע, אלא נקח את הגוף שלנו ונעבוד את הצעדים עוד ועוד, להתקדם בלי לעצור ולהשתהות בעבודת הצעדים. וזה עובד.
זה מה שהתנסיתי וזה מה שעובד לי.
כשהייתי נקי חודש ועדיין לא הגעתי לקבוצות והתחלתי צעדים, הייתי פקעת עצבים שלא חויתי כמותה מעולם, אבל לא חיכיתי שהשלווה תגיע, אלא הבאתי את עצמי לקבוצות והתחלתי לעבוד את הצעדים, בלי ציפיות שתוך רגע אני השלו שבאדם וכו' וכו'.
ואם כבר דיברנו על שלווה, אני רוצה להדגיש ששלווה אין פירושה שכל החיים מסודרים לי, אני נקי, יש לי אשה, ילדים כסף וכו' וכו', זה בכלל לא זה. שלווה זה אומר שלא משנה מה המציאות של החיים שלי, אני נשאר בשלווה על ידי שאני מקבל את כל מה שקורה בחיים שלי שזהו רצונו של אלוקים בשבילי, וזהו הדבר הטוב ביותר שאלוקים יכול לעשות בשבילי, גם אם אני לא מצליח להבין כלל את הדברים.
תמשיך לבא, לעבוד, תכתוב את צעד ראשון בלי להתמהמה, ויש גם הבטחות עוד לפני שנעבור את מחצית הדרך.
יש תקווה ענקית ועצומה, תנסה לדפדף קצת על ההודעות הראשונות שלי כאן בפורום לפני 9 שנים, ולראות מהו הנס שאבא אוהב שבשמים עושה בחיים שלי בשש וחצי שנים האחרונות שאני בתוכנית.
בהצלחה רבה
נהיה בקשר
(תמשיך לנדנד לי בפלאפון)
אוהב מאד
מתחיל שוב - וצועד לאלוקים