זו שאלה קשה
אני חושב שאחד הדברים שעזרו לי היה שאני פחות לחוץ, פחות לחוץ מלהשתמש, יש מין גלגל כזה שעובד ככה, אני רואה סמארטפון, אני מפחד ממה שאני עלול לעשות עם הסמארטפון, אני עושה את הדבר שפחדתי לעשות עם הסמארטפון...
הסיבה שאני פחות מפחד היא שקצת הקטנתי את המפלצת שנקראת פו', בעבר האמנתי שהיא כל יכולה, היא יכולה לשלוט בי, לנהל אותי לגרום לי לעשות בדיוק מה שהיא רוצה, אחת הסיבות לאמונה הזאת היתה מחשבה שכולם כמוני, כולם חסרי אונים מול התאווה ואין הרבה מה לעשות, והנקודה העיקרית היא שבעבר הרגשתי שבאמת יש למפלצת מה למכור לי, כי זה באמת כיף מטורף וכו',
אחרי שהבנתי שלא כולם חסרי אונים מול התאווה אלא רק אני ועוד כמה, והבנתי שאין לה באמת מה למכור לי, והבנתי שיש איך להתמודד איתה, זה מאד מאד עוזר לי להתמודד איתה,
עוד נקודה שנראית לי משמעותית בשבילי שבעבר האסוציאציה שלי כלפי התאווה היתה חיובית ולכן כל פעם שראיתי תאווה מול העיניים התחיל מאבק אמיתי שאני כביכול רוצה ולא רוצה, אבל היום האסוציאציה שלי כלפיה שלילית כי ברור לי כמה אני לא רוצה אותה,
בכל אופן בהתמודדות הספיציפית הזאת נראה לי שמה שעזר זה שאמרתי לעצמי אני לא רוצה את זה
בהצלחה לכולנו