דין אתה מדהים!
קראתי את כל השרשורים וזה מרתק לראות את המסע. שמחתי מאוד לעבור איתך את ההצלחות ונראה שאתה יודע לסדר את הרגשות ולמצוא דרכים להשתפר ולהציב יעדים ע"מ להתגבר. אין ספק שזה מראה על החוזק שלך! ובכך אני בטוח שתצליח לצאת.
יחד עם זאת, 2 הפוסטים האחרונים שכתבת היו הכי חזקים. מדוע?
כי לאחר השיא שלך באה הנפילה, אני צפיתי שהפוסט יהיה מלא בייאוש והלקאה עצמית (ויכול להיות מאוד שחווית זאת אבל לא כתבת על כך - וזה בסדר גמור) ומנגד אתה כותב "מתחיל מחדש"!
כן כן כן! זו הגישה! שמח כל כך שאתה מצליח לקום מזה ולא מתייאש!
אכתוב משהו נחמד שלמדתי מהרב אריאל - הרב הראשי לשעבר של רמת גן. צדיק גדול שאומר שהאדם שנופל צריך לקרוא לעצמו צדיק שמתמודד כיוון שהנפילות לא מגדירות מי הוא אלא כנגד מה הוא צריך להילחם.
הנפילות לא מגדירות מי אתה, ויותר מכך - לפי הדברים הללו אני לא אומר "מתחיל מחדש" אלא "ממשיך מחדש" - משום שהכוח האמיתי הוא מה שאתה מוכיח - להמשיך ולא לוותר. אתה התחלת את המסע מהפוסט הראשון ואתה ממשיך ואני בטוח שתקצור הצלחות גם אם יהיו עליות וירידות - בסופו של דבר כאשר תצא מזה, ומאחל שכולנו יחד איתך, אתה תוכל להסתכל לאחור ולהבין שהיכולת לקום ולהתחיל מחדש היא זו שפתחה לך את הדרך לחופש.
אין דרך חלקה ללא נפילות, לא תמיד מנצחים בקרב אבל במלחמה הכוללת אתה תנצח. חזק ואמץ! המשך לשתף!