אני מצטט גמרא במס' קידושין פא.
הנך שבוייתא דאתאי לנהרדעא אסקינהו לבי רב עמרם חסידא אשקולו דרגא מקמייהו בהדי דקא חלפה חדא מנייהו נפל נהורא באיפומא שקליה רב עמרם לדרגא דלא הוו יכלין בי עשרה למדלייא דלייא לחודיה סליק ואזיל כי מטא לפלגא דרגא איפשח רמא קלא נורא בי עמרם אתו רבנן אמרו ליה כסיפתינן אמר להו מוטב תיכספו בי עמרם בעלמא הדין ולא תיכספו מיניה לעלמא דאתי אשבעיה דינפק מיניה נפק מיניה כי עמודא דנורא אמר ליה חזי דאת נורא ואנא בישרא ואנא עדיפנא מינך.
[בתרגם לעברית: אותן השבויות שהגיעו לנהרדעא (שם מקום), העלו אותן לביתו של רב עמרם חסידא. ולמניעת מכשולות באותן בנות, לקחו את הסולם המוביל לקומה שבה הן היו.
כאשר אחת מהן עמדה ליד החלון, נפל ממנה אור. רב עמרם שראה אותה התגרה ממנה, ולקח לבדו סולם במשקל רב שאפי' 10 אנשים יחד לא יכולים לשאת אותו. העמיד את הסולם, עלה חצי מגובהו, ואז קרא בקול - "אש בבית עמרם!!".
באו תלמידיו וראו אותו באמצע הסולם, אמרו לו: ביישתנו! אמר להם טוב שתתביישו ממני בעולם הזה מאשר שתתביישו ממני לעולם הבא.
ואז השביע את היצר הרע שייצא ממנו. וכשיצא, יצא כעמוד אש. אמר לו, ראה שאתה אש ואני אדם, וניצחתי אותך!]
אני, למדתי ממאמר חזל זה שיש בושה שהיא חיובית. כשאנחנו מבקשים שלא נבוש לעולם ועד, אנחנו לא מתכוונים לבושה הזו, כי היא יכולה רק לשמור עלינו.
יקירי!!!!!
מאחל לך הרבה הרבה מזל טוב!!!!!!
מאמין ביכולות שלך!!!!!!
מתחיל שוב כתב לך ברמז שכדאי לך להשתתף בסדרת 12 הצעדים.
אני יודע שזה לא נעים, אבל זה מה שיכול לשמור עלינו. אנחנו לא יותר טובים מרב עמרם חסידא.
אני יכול להוסיף, אם במשך שבוע לא עדכנת בפורום, אולי כדאי לחשוב גם על זה.
בין הנפילה של יום שלישי לנפילה של יום רביעי בודאי היה רגע של תשובה.
באותו רגע, כדאי לעדכן בפורום ולקבל עידוד ותמריצים.
באהבה, 9625