לגבי מה שכתבת במספר 5
"ביטול הגישה לתכני פורנוגרפיה - זה הכלל הכי חשוב.
אתה צריך למנוע גישה מוחלטת לתכני פורנורפיה.
אתה צריך להפוך את הגישה שלך לתכנים כאלה ל"בלתי אפשרית". (או קשה בצורה כזו שלא תיגש אליהם)
שלא תוכל בבית וגם לא בסביבה שלך להגיע לתכנים האלה.
זה כמו שיש לך בארון עוגיות, פתאום באורח פלא - מתחשק לך עוגיה.
אבל כשהארון ריק - אין עוגיות. ולא חושבים עליהם. "
אני יכול להעיד על עצמי שגם לי, רבותי, אמרו לי את זה,
אבל למעשה הדרך הזאת לא הייתה יעילה עבורי כלל, למה? בגלל שיש לכל בן אדם יש אלף ואחד דרכים להחשף
לאינטרנט ללא חסימה, העולם שלנו מפוצץ בכל פינה בדרכים להיחשף לאינטרנט לא מסונן, אם זה דרך WIFI, או דרך כל מיני דרכים, שהאזור ההישרדותי במוח שלנו מצליח ליצור,
למעשה היום אני עם נטפרי, אך עם גישה לWIFI ללא סינון בהישג יד, כך שיש אזור מסוים שבו אני יכול להתמקם ולגלוש חופשי,
ואני עומד כאן היום אחרי 56 ימים ללא נפילות כלל! (ואני אל התוכנית הזאת הגעתי באמצע חגי תשרי השנה), ואני בטוח שאם לא היה לי את הWIFI הזה, הייתי כבר נופל לכאורה, ולמה? כי כשאין לי איך ליפול, אני רק חושב איך אני אפול כשיצא לי בהזדמנות הבאה להחשף לאינטרנט לא מסונן, ואין לי דרך להתגבר על נפילה שהולכת לבוא בעוד שבוע,
לעומת זאת כרגע במצבי הנוכחי, אני לא מתגבר על נסיונות בעוד שבוע, אני מתמודד עם נסיונות של כאן ועכשיו, ואני יום יום מתגבר ומתמודד, (והעובדה שזה רק באזור מאוד מסוים, ולא במקום הגלישה הרגיל מסייעת לי מאוד)
ואני רוצה לחדד!!! זאת לא הדרך ליציאה מהתמכרות,
אלא זאת הדרך שיעילה ומצליחה עבורי!!!, ואני בטוח שלאחרים, היא תזיק אבל יש כאלה שזה יועיל להם...
בשורה הסופית, אני לא מאמין שאני כותב את מה שכתבתי, כי אני לא הסגנון הזה, אבל המציאות גרמה לי להאמין בזה... וכידוע המציאות חזקה מהכל...