הי, בהשתדלות1.
אין ספק שהשם שבחרת לעצמך הוא מתאים ביותר ולא רק שם יפה בפני עצמו.
אני קראתי את כל השרשורים וכל שרשור מרגש מקודמו. המסע שאתה מתאר נוגע ללב וגם נוגע בהרבה אנשים. מזדהה עם התחושות והמילים שמבטאים את הרגשות שרובנו ככולנו חווים: הרצון לצאת, הימים הטובים והימים שהם פחות, תחושת התעלות ותחושת ריקנות. המעגל ששוב חוזר על עצמו והיציאה מחדש לדרך חדשה וכו'.
אתה ממש במסע, אבל אל תשכח. אתה במסע של התקדמות. גם הנפילות נחשבות להתקדמות. משום שאתה לומד מהן ומצליח לזהות אותן, זה כבר חצי מהפתרון! הניסיון והתחבולות שאתה מנסה לפתח הם פתח חשוב שיעזור לך להתקדם יחד עם המוטיבציה שאתה מצליח לגלות בעצמך.
אני מאמין שהם כבר עוזרים, וימשיכו לעזור לך לצבור עוד כמה ימי נקיות. כל יום הוא הישג אל תשכח זאת! טפח לעצמך על השכם!
אל תשכח שאת ההישגים שלך, אף נפילה לא תוכל למחוק. אני בטוח שגם רובם ככולם של הימים נקיים ועל זה אני מאמין שאתה צריך לשים את הזרקור. נכון, יש תחושות חזקות שעולות לאחר נפילה, אך מעבר ל''סור מרע'' יש גם ''עשה טוב'' לכן ממליץ בנוסף גם להמשיך לחזק את התחושות הטובות, ואת הכלים החיוביים כבר עכשיו. בכל מצב שבו אתה נמצא.
הקימה שאתה מתאר בכל שרשור היא הדבר החשוב ביותר. כפי שאומרים שהייאוש אפילו יותר חמור מהחטא עצמו כיוון שהחטא הוא נקודתי אך הייאוש מורח אותו על פני כמה ימים והשפעתו היא רחבה הרבה יותר.
לקום מחדש היא תכונה חשובה מאין כמוה - תמשיך לחזקה.
מאמין שעשית דרך. אם תסתכל על השרשור הראשון אני מאמין שתמצא שוני והתקדמות גם אם חלק יהיו דברים דומים למה שאתה חש כיום.
כל הכבוד! מהכתיבה ניכר שאתה אדם עם עומק, אינטליגנציה שכלית ורגשית גבוהה. קח את הכוחות הללו ונוספים שבכך, והמשך לצעוד. מרתק לקרוא כל שרשור. מצפה בקוצר רוח! מועדים לשמחה! אוהבים אותך בחזרה!