ברוכים הבאים, אורח

בלחימה ובשמחה!
(0 צופה) 

נושא: בלחימה ובשמחה! 1687 צפיות

תגובה: בלחימה ובשמחה! לפני 6 חודשים, 1 שבוע #151872

• mose
  • רצף ניקיון נוכחי: 408 ימים
  • דירוג זהב

אהלן חברים 
רוצה לשתף יום שעבר עלי.
היינו היום בערב סיבוב עם משפחה וחברים 
והמקום שבילינו היה לא הכי מתאים קצת פרוץ. מלכתחילה התלבטתי אם ללכת אבל בשביל המשפחה זרמתי ועם המון תפילות שהכל יעבור באופן חיובי ושאצליח להיכנע לה׳, 
אבל אלוקים סידר לי טוויסט בעלילה והצלחתי להיכנס למצב של סערת רגשות שליליים בעקבות מישהו בקבוצה שהלכנו סידר את הטיול באופן שמסתדר לו, ולי זה מאוד הפריעה כי כולם זרמו מבלי משים לב ואני אחד החסרונות והמעלות שלי שאני שם לב לניואנסים קטנים אם מישהו עושה משהו באמת או שהוא חושב על עצמו ומערבב אותי. 
עכ״פ הצליח להדליק אותי והייתי שניה מלפתוח שם את החירטות שאותו אחד עשה ולהראות לו מה זה… ואז להידלק ומשם הכל יכול להיות כגון ליפול במבט קטן מנחם על איזה מישהי וכו וגו׳ אבל אני חייב לומר לכם חבריי למסע שבזכות התוכנית הזאת ו 12 הצעדים למדתי קצת לוותר ולא לפוצץ ולהראות הנה אותי לא מסובבים ופשוט לדעת לשחרר.
בסופו של דבר מה שהיה אמרתי את דעתי מבלי להתפרץ ולחתוך ולהיות מוצף באגו, 
לא משנה אם זה עזר או לא אני את שלי הרווחתי (אל דאגה אם זה היה משהו עקרוני אולי לא הייתי מוותר,. בכל זאת יש עוד הרבה על מה לעבוד) אז אחים יקרים שתמיד ה׳ יעזור לנו לעשות את הצעד הנכון ולהיות כנים עם עצמנו ושנגיע כבר לגאולה הפרטית ומשם לגאולה כללית.
אוהב אותכם

נערך לאחרונה: לפני 6 חודשים, 1 שבוע על ידי mose. סיבה: כתיב

תגובה: בלחימה ובשמחה! לפני 6 חודשים, 1 שבוע #151878

• mose
  • דירוג זהב

התמודדת כמו שיש לי עכשיו לא היה לי מהנפילה האחרונה .
מרגיש עייף מהחיים, כן זה קורה לפעמים 
גם אין עבודה בעקבות המצב, אז אני גם לא מפעיל את עצמי והכי גרוע שעוד מעט החגים… וזה התמודדות קשה 
מתפלל לה׳ היחיד שיכול לעזור לי להישאר שפוי ולהחזיק אותי כי אני באמת באמת לא יכול לבד אין לי את הכוחות לעמוד מול אותה אחת שעולה לי בדמיון שראיתי אותה 100 פעם אני לא מגזים וזה לא יוצא מהראש 
אז רק אבא שבשמים יכול לעזור 
בהצלחה לנו לשנה נקיה וטהורה!

תגובה: בלחימה ובשמחה! לפני 5 חודשים, 3 שבועות #151964

• mose
  • דירוג זהב

זאת כפרתי זאת חליפתי זאת תמורתי 
פעם ראשונה
שאני עושה כפרות ומעלה בראש חטאים אחרים, שבין אדם לחברו. כעס. טינה. כבוד. הזדמנויות שפספסתי. ועוד. ולא חושב כבעבר רק על אותו החטא אלא על הגורם ועל התיקון יותר על פגמי האופי שהם צריכים תיקון ועל ידם גם החטא יתוקן בעז״ה.. 
שמח שהגישה של 12 הצעדים נכנסת לי בתודעה יותר ויותר. והשנה אני יותר עם רגש של שמחה שה׳ ריחם עלי והציל אותי ברחמיו ונתן לי במתנה ימים נקיים ושפויים עם בונוס התחזקות בעבודת ה׳ (אתמול חבר טוב זרק לי, תגיד התחזקת לאחרונה נכון? והוא לא יודע מאיפה זה הגיע מפה דווקא מהירידה) 
אז תודה מקווה להיכנס לשנה חדשה מתוקה ונקייה…
רגע קטן לאחל לכל חברי הפורום ומי שקורא שיהיה לכם שנה טובה ומתוקה ובטוב הנראה והנגלה.

נערך לאחרונה: לפני 5 חודשים, 3 שבועות על ידי mose. סיבה: כתיב

תגובה: בלחימה ובשמחה! לפני 5 חודשים, 3 שבועות #151965

בהצלחה רבה
כיף לשמוע על ההתקדמות והשינוי
גמר חתימה טובה

אסירות תודה לאבא אוהב ששומר אותי נקי מ - י' ניסן חודש הגאולה ה'תשע"ה

........................................................................................................

מודה אני לך שאתה הוא ה' אלוקי ואלוקי אבותי לעולם ועד, צור חיינו מגן ישענו אתה הוא לדור ודור. נודה לך ונספר תהלתך, על חיינו המסורים בידך ועל נשמותינו הפקודות לך ועל ניסיך שבכל יום עמנו ועל נפלאותיך וטובותיך שבכל עת ערב ובוקר וצהריים, הטוב כי לא כלו רחמיך, והמרחם כי לא תמו חסדיך מעולם קוינו לך.

יומן המסע שלי - מתחיל שוב וצועד לאלוקים  או כאן.          הפוסט שלי ב"הצג עצמך"  או כאן.      המשפחה שלנו - משפחת "שמור עיניך"  או כאן

תגובה: בלחימה ובשמחה! לפני 5 חודשים, 2 שבועות #152019

• mose
  • דירוג זהב

אם אני מסעם לעצמי עד עכשיו את המסע שאני עובר אז זה ככה, 
ג׳יפ שטח (שזה האתר הזה ושלוחי הקודש שמנהלים ועוזרים וחברי הפורום) שנוסע במדרון תלול רק בעליה. 
מצד אחד אני עם ג’יפ שעוזר לי להתגבר. מצד שני זה רק עליה ואני לא יכול להוריד רגל מהגז אפילו לא לרגע. ומצד שלישי כל מטר שאני מתקדם אני מגלה נוף מטורף ויפה שעושה לי חשק להתקדם, למרות שיש קטעים שאני אומר לעצמי יאלה תשחרר זה סלע שאתה לא תצליח לעבור ותוך כדי כולי מזיע וכמובן שבכל התקדמות מסתכל לאחורה להבין אם עשיתי נכון? ולמה החלקתי בקטע מסויים… אבל הנוף איזה נוף.
טוב אני כותב את זה עכשיו מתוך מקום של רוגע ושפיות מקווה להמשיך כך 
תודה לך השם על כל רגע נקי בחיים לא האמנתי אי פעם שאני יהיה נקי241 יום פשוט מרגיש בבדיחה 
רוצה להמשיך להבין שהכל בעולם זה מהשם ולתת לו לנהל אותי כמה שיותר ולהצליח לשחרר לחצים ושליטה עוד ועוד! 
(כיוון שנמצאים בחג סוכות יש עניין גדול לרקוד בשמחת בית השואיבה כמה שיותר בכמה מקומות מובא שבריקודים שואבים דליים של שמחה ושפע בגשמיות ורוחניות תנסו זה עובד, עליי..) 
שיהיה לכולם חג סוכות שמח ונקי

נערך לאחרונה: לפני 5 חודשים, 2 שבועות על ידי mose.

תגובה: בלחימה ובשמחה! לפני 5 חודשים #152075

• mose
  • דירוג זהב

וואו איזה ימים עברו עליי 
ימים של סימון דרך מזערית למסע שלי.
ירדנו כמה חברים לאילת לטייל וידעתי שזה מקום בעל טריגרים… 
עכ״פ סיכמתי עם עצמי שאני שומר על עצמי ולא מוותר על אף שעל, כי היה חשוב לי לצאת להתאוורר עם החברים אחרי החודש והעומס שהיה לי.
והיה קטע שחבריי נסעו לחוף מסוים ואמרו לי שהחוף שקט ופינתי ושהכל צנוע תכלס כשהגענו קלטתי שזה לא כל-כך מדויק…
ואני הבטחתי לעצמי שאני שומר על עצמי, אז פשוט נשארתי ברכב בזמן שהם היו בחוף למדתי. קראתי בפורום. קצת שירים. וב״ה לא התפשרתי על העקרונות הניקייון שלי.. ולא דיי שלא הלכתי לחוף גם היה לי כיף לא הרגשתי תחושת פיספוס או בעסה או כעס פשוט נהנתי. טוב זה כבר בונוס מלמעלה.. וכשחזרתי מהטיול הבנתי שאני מוכן לתת בשביל להקדם ואני כבר יותר מחושב ב״ה בניסי ניסים שום דבר לא ממני. 
כמובן מתפלל לה׳ שישמור עליי ויעזור לי להיות בשליטה שלו  ולא להיפך 
אז חברים שיהיה הצלחה לכולנו.

תגובה: בלחימה ובשמחה! לפני 5 חודשים #152076

איזה שיתוף מדהים, כל כך כיף לשמוע.
הרבה הצלחה הלאה

אסירות תודה לאבא אוהב ששומר אותי נקי מ - י' ניסן חודש הגאולה ה'תשע"ה

........................................................................................................

מודה אני לך שאתה הוא ה' אלוקי ואלוקי אבותי לעולם ועד, צור חיינו מגן ישענו אתה הוא לדור ודור. נודה לך ונספר תהלתך, על חיינו המסורים בידך ועל נשמותינו הפקודות לך ועל ניסיך שבכל יום עמנו ועל נפלאותיך וטובותיך שבכל עת ערב ובוקר וצהריים, הטוב כי לא כלו רחמיך, והמרחם כי לא תמו חסדיך מעולם קוינו לך.

יומן המסע שלי - מתחיל שוב וצועד לאלוקים  או כאן.          הפוסט שלי ב"הצג עצמך"  או כאן.      המשפחה שלנו - משפחת "שמור עיניך"  או כאן

תגובה: בלחימה ובשמחה! לפני 5 חודשים #152077

• justinian
  • רצף ניקיון נוכחי: 8 ימים
  • חבר חדש

איזה גבר! כל הכבוד

תגובה: בלחימה ובשמחה! לפני 5 חודשים #152082

• mose
  • דירוג זהב

תודה לכם חברים יקרים 
שכחתי להזכיר שזה הרבה בזכות האנשים הטובים והמקצועיים שיש בפורום המדהים הזה.

תגובה: בלחימה ובשמחה! לפני 4 חודשים, 1 שבוע #152210

• mose
  • דירוג זהב

מטורף חייב לשתף אותכם. אני עובד במקום עם נערים מתבגרים ומאתגרים כולם פה נשמות טהורות. וב״ה יש לי קשר טוב איתם ואני מצליח לעזור להם ולהשפיע (אגב הרבה דברים שלמדתי פה באתר עזרו לי בעבודת החינוך) ויום אחד בחור שיש לי קשר טוב איתו פנה אלי ורצה לדבר איתי פיניתי לו זמן בערב ודיברנו, מפה לשם הוא פותח בפניי את הנסיון שיש לו בלילות ובמסתרים אתם מבינים לאיזה ניסיון כן כן מה שאנחנו מתמודדים…ופשוט הייתי בהלם שהוא יכול לשטף את זה עם מישהו מה שאני לא יכלתי.. תכלס בעקבות המסע שאני עובר היה לי הרבה מה לומר לו ולעודד ולפרגן,  כמובן שזה היה בהתייעצות עם אחד היועצים במוסד שלנו.. ב״ה הבחור שהוא אמנם צעיר אבל מצליח יותר להתמודד ופשוט מה שאני עובר אני גם מעביר. זה מבחינתי הזכות שיש לי אפשרות לתת מענה לבחור צעיר בזמן שלי לא היה למי לפנות.. 
וכמובן שכולי תפילה שגם אני יצליח להחזיק וגם לשחרר להתקרב לה׳ ולהתנקות באמת מבלי לעבוד על עצמי ולדעת איפה לא להיכנס אפילו בדברים דקים…
הייתי חייב לשתף אותכם תודה רבה לכם.

תגובה: בלחימה ובשמחה! לפני 4 חודשים #152289

• mose
  • דירוג זהב

שידוכים ושידוכים
אני נמצא כעת בתקופה של שידוכים שרק לא מזמן נכנסתי אליה. וכן זאת תקופה שאתה רוצה להיות מאחורי זה להיות כבר עם אשה (לא חלילה בגלל התאווה אלא להתחיל את החיים) ושום דבר לא מובן ולכאורה לא זז, ואני תמיד רוצה לשלוט במצב ובחיים אבל מה לעשות שלאבא שבשמיים יש תוכניות אחרות שאני כנראה לא מבין, מה שנשאר לי ומתפלל שאני יצליח זה לשחרר ולהבין שאני לא מנהל את הסיטואציה ולתת לה׳ לנהל לי את החיים וכמובן לעשות כל מה שאני יכול מצידי ע״פ הטבע.. ולהאמין ולבטוח שכל מה שהשם עושה זה לטובתי ואין רע יורד מלמעלה ושכל זה יהיה מתוך שמחה ואמונה אמיתית ומתוך ניקיון הראש והימים גם, ואני בטוח שאם אני יחיה את מה שכתבתי באמת אני יראה גם את הטוב באופן גלוי…
אז אני מאחל לכולם שנצליח להיכנע לכוח העליון להקב״ה ולתת לו לנהל אותנו והעיקר שנעשה לו נחת.
אוהב אותכם מאוד אחים!

תגובה: בלחימה ובשמחה! לפני 4 חודשים #152302

• goolife
  • רצף ניקיון נוכחי: 86 ימים
  • דירוג כסף

אח יקר בהצלחה בדרך
רוצה לחלוק איתך שגם אני רווק 
בחסד ה' שהגעתי לכאן כרווק
התוכנית עוזרת לי בחיים בכלל וגם בעניין השידוך
לשחרר לאלוקים שאוהב אותי כמו שאני

אוהבים 
תמשיך לשתף

תגובה: בלחימה ובשמחה! לפני 4 חודשים #152303

• mose
  • דירוג זהב

תודה אחי היקר 
באמת נס שנכנסתי לתכנית כרווק 

תגובה: בלחימה ובשמחה! לפני 4 חודשים #152319

• mose
  • דירוג זהב

טוב לאחר 511 יום במסע המטורף הזה ועם כל הקשיים שבו וכל הנסיונות והנפילות והעליות, אין ספק שקרו לי הרבה דברים טובים אני לא מבין חשבונות שמים.. אבל מרגיש לי שה׳ הביא לי את הנסיון הזה בכדי להגיע למשהו הרבה יותר נעלה בשביל להרים אותי למקום שכנראה לא יכולתי להגיע אליו ללא הירידה והניסיון הזה.. לדוגמה מתחילת המסע שלי (היום שבו נרשמתי לאתר הזה) לקחתי על עצמי 14 החלטות טובות בהתחזקות העבודת ה׳ וב״ה ללא שום הבנה בדרך הטבע אני מצליח לעמוד בהם ב100% ואלו החלטות שכל החיים שלי אני מנסה ולא מצליח ופתאום שנה שלימה אני עומד בהם… 

אני כותב את זה בשבילי ובשביל כל מי שקשה לו ויש לו רגעים של פחד מליפול, או רגעים של לחץ ורגש שמציף אותו והוא אומר יאלה נמאס עם התכנית הזאת ניפול וזהו…
אז כדאי לפעמים לעלות רחפן מעל החיים שלנו ולראות את כל הטוב והחסד שה׳ עושה איתנו (ולפעמים מבינים למה זה קורה לנו.).
זהו מקווה שזה יעזור למישהו כי לי זה ממש עוזר ההתבוננות בהתקדמות וברווח שיש לנו מזה וכמה אנחנו מתקדמים. 
כמובן שלא להירדם על המשמרת תמיד יש עבודה 
בהצלחה אחים יקרים אוהב אותכם!

תגובה: בלחימה ובשמחה! לפני 3 חודשים, 3 שבועות #152339

• זאב כחול
  • רצף ניקיון נוכחי: 61 ימים
  • חבר ותיק

כיף לשמוע על המסע שלך, מזדהה עם הרבה ממה שכתבת פה.

מאוד נהניתי לשמוע על הבחור הצעיר שעזרת לו, לדעתי הדרך הכי טובה ללמוד היא ללמד אחרים. ובטח ובטח שזו זכות גדולה לעזור למישהו שנמצא באותו מסע.

הרבה בהצלחה אח יקר

זמן ליצירת דף: 0.58 שניות

Are you sure?

כן