ברוכים הבאים, אורח

בלחימה ובשמחה!
(0 צופה) 

נושא: בלחימה ובשמחה! 1070 צפיות

תגובה: בלחימה ובשמחה! לפני 4 שבועות #152346

• mose
  • דירוג זהב

תודה אחי

תגובה: בלחימה ובשמחה! לפני 3 שבועות, 6 ימים #152347

• חיים אמיתיים
  • רצף ניקיון נוכחי: 120 ימים
  • דירוג כסף

כל הכבוד לך
זה ממש מטורף להצליח ב14 החלטות
הגישה שלך ממש מוצאת חן בעיני
בהצלחה הלאה

תגובה: בלחימה ובשמחה! לפני 3 שבועות, 6 ימים #152362

• mose
  • דירוג זהב

חייב להוציא את השיגעון במשהו חיובי 
תודה לך אחי
ומזל טוב על ה90 יום

נערך לאחרונה: לפני 3 שבועות, 6 ימים על ידי mose. סיבה: הוספה

תגובה: בלחימה ובשמחה! לפני 3 שבועות, 5 ימים #152385

• mose
  • דירוג זהב

מה קורה אחים
משתף. 
היום חיפשתי באינטרנט (ליד חברים) נעליים להזמין ופתאום קפצה לי תמונה ממש לא צנועה שלא קשורה לאתר שחיפשתי, ואני ממש נחרדתי וכל הדם בגוף התחיל לזרום וחבר שלידי גם ראה את זה ולא התרגש יותר מידי, ואז נפל לי האסימון שאני מכור ולי כל תמונה קטנה זה כמו סיטואציה חייה… ופשוט הרמתי את העניים ובקשתי מה׳ שיעזור לי  למעלה מדרך הטבע כי רק בכוחו אני יצליח.
תודה לה׳ שלא הייתה לי מעידה וגם לא נפילה ועל האפשרות לכתוב את הפוסט הזה בלילה במיטה מתוך שפיות ורוגע.. 
תודה לכם אחיי

נערך לאחרונה: לפני 3 שבועות, 5 ימים על ידי mose. סיבה: תיקון

תגובה: בלחימה ובשמחה! לפני 2 שבועות, 3 ימים #152474

• mose
  • דירוג זהב

וואו החיים האלה לא תמימים 
בשבוע האחרון קיבלתי שלש כאפות משמעותיות של באסה. 
1 התבטל לי משהו שמאד תכננתי (אכזבה)
2 נפל לי עסקה מצויינת שלא יצאה לפועל.
3 ביטלו לי משהו שאני מחכה שלו חודשים (קשור למדינה) 
אלו דברים שהעסיקו אותי מאוד וגם ברמת הרגש לא רק בראש… 
קיצר איזה מן נפילת רוח שהגיע תוך יומיים 
שוואלה לא הייתי מתנגד לאיזה נחמה טובה של………. שתרגיע אותי למשך שבוע שבועיים או יותר…
אבל לא יודע מאיפה אני ב״ה יחסית שולט ברגשות שלי אם כי זה קשה, להגיד לעצמי תתמודד מול הרגשות ואל תפרוט אותם ב…
מה שלמדתי פה 12 הצעדים וחיזוקים שאני לומד לעצמי (ע״י חסידות וכו׳) אני מבין שכנראה אני עכשיו בניסיון וזה הזמן שלי לבצע בתכלס את מה שלמדתי ולומד..
לדעת לשלוט ברגש לא להיכנס לרגשות אשם ודימוי עצמי נמוך, לא להפיל את הכעס/האכזבה שלי על הסובבים אותי, לשמור על השמחה וחוש האומור, לא ליפול למשכב ושיעמום ע״י חוסר מוטיבציה לחזק את ההרגלים הטובים שפיתחתי, בקיצור לעמוד בניסיון..
ואני מתפלל שכל זה יתגלה כטוב מוחלט ואני חלילה לא מתיימר לקבל נסיונות להיפך אני מבקש מה׳ שלא יעמיד אותי בנסיונות כי אני חלש מולם.. רק אני רוצה לשטף ולחזק בנקודות הנ״ל בהם אני רוצה ומאחל לעצמי לעמוד בהם ולהתחזק בהם 
אז תודה לה׳ על כל טוב שהוא עושה איתי ועל 300 ימי נקיון שלא מובנים מאליהם 
ותודה לכם חבריי השותפים איתי למסע. 
בהצלחה לכולם
בברכת שיהיה עוד יותר טוב ועוד יותר טוב…

תגובה: בלחימה ובשמחה! לפני 2 שבועות, 2 ימים #152475

כל הכבוד על ההתגברות שלך 

מצדיע לך 
300 יום זה כבוד

תגובה: בלחימה ובשמחה! לפני 2 שבועות, 2 ימים #152480

• mose
  • דירוג זהב

תודה אחי

תגובה: בלחימה ובשמחה! לפני 1 שבוע, 6 ימים #152491

• mose
  • דירוג זהב

מה קורה אחים
אשמח לדעת אם זה תקין מה שעובר עליי..
לאחרונה אני נכנס לאתר ונכנס ישר לפורום וכאילו הרצף של הימים כבר לא כזה מעניין אותי. 
מצד אחד אני פחות מתייחס לימים אלא יותר לעבודה עם עצמי ומצד שני מרגיש לי כאילו אני כבר לא ככ מתרגש מזה ולצערי לא ממש חוגג, למשל הגעתי שבוע שעבר ל300 ימי נקיות וזה דיי עבר לי ברגיל לא ממש חגגתי את זה שזה בעייתי, כי לפי התכנית צריך לחגוג. אבל מה אני יעשה שזה לאחרונה לא מרגש אותי (אבל הפורום כן) 
מה עושים עם זה? מישהו מכיר את זה? זה תקין?
אוהב וצריך אותכם 

תגובה: בלחימה ובשמחה! לפני 1 שבוע, 5 ימים #152495

וואי אתה לא מבין איך אני מזדהה איתך אני ממש ככה מאז שנכנסתי לפורום והכרתי את הדבר הזה אני פחות עובד על עצמי ופחות רואה סרטונים של לטוס אל החופש ואני יותר מתמקד בפורום

אז דבר ראשון תדע לך שאתה לא יחיד גם אני ככה

דבר שני אני לא חושב שזה כזה גרוע זה טוב זה מראה שאנחנו אכפת לנו מזה ואנחנו מתקדמים וגם בשיתוף הזה זה משהו מיוחד

לגבי מה שכתבת על לחגוג ניצחונות
ראיתי שחגיגה של ניצחונות הביאו כאן כמה דוגמאות ואחד מהם זה אפילו להגיד לעצמך וואי איזה תותח אני התגברתי או למחות לעצמך כפיים או להשאיר איזה שיר שאתה אוהב או לרקוד לא דווקא חייב להיות איזה מסיבה או מסעדה

ברור שזה הכי טוב אבל תמיד אפשר לעשות את הדברים הקלים האלה כמו למחות לעצמך כפיים שזה מה שאני עושה בעצמי בדרך כלל מידי פעם אני קונה לעצמי גם כן איזה משהו טוב עכשיו

לגבי מה שאמרת שאתה לא מתרגש מזה שהגעת ל-300 יום אני לא יודע איך אתה לא מתרגש מזה הלוואי והייתי ככה והייתי במצב שלך אז דבר ראשון אני חוגג בשבילך שפו ענק אחי מצדיע לך גאה בך כל הכבוד לך

דבר שני אני כן יכול להבין את זה הגיוני שבן אדם מתרגל למצב שהוא נמצא ולא כל כך מתרגש כי זה יום ועוד יום אז הוא מעכל את זה שהוא מגיע ל-300 יום אבל שאתה תשמע על מישהו שהגיע ל-500 יום אתה תגיד וואו ויכול להיות שגם כשתגיע לשם אתה לא תתרגש כי כל יום אתה עוד רגע ב-500 יום ואתה מעכל את זה ככה אני חושב

אבל כן תתבונן בזה תחשוב אשכרה התמודדתי יום ועוד יום ועוד יום ועוד יום ונלחמתי כמו אריה איזה גבר אני מפרגן לעצמך כזה אתה יודע

אז תדע שזה תקין והכל בסדר אבל מצד שני תנסה לחדש את ההתרגשות וההתלהבות ואפילו לעשות את זה בלי חשק אני אשתף אותך משהו קטן ממני אני בשבוע שבועיים האחרונים הייתי עמוס ברמה מטורפת שזה אומר שגם אם כבר הייתי נכנס לשמור עיניך הייתי נכנס רק לפורום מעדכן את הימים וחלאס

הפסקתי בשבועות האלה להתאמן לתרגל ולעשות את כל מה שעשיתי לפני כן

ואז אני מרגיש כזה וואי יכול להיות שזהו הלך כל התוכנית וכו'אבל אמרתי לעצמי לא בעזרת השם אחרי חנוכה אני אתאפס על עצמי אני אכנס שוב פעם לשגרה ואני אמשיך לעשות תרגילים להתאמן כושר וכו'

אוהב אותך אחי
נילחם ונצליח
נערך לאחרונה: לפני 1 שבוע, 5 ימים על ידי gibor100.

תגובה: בלחימה ובשמחה! לפני 1 שבוע, 5 ימים #152500

• mose
  • דירוג זהב

תודה אחי היקר 
שאני רואה את ההתלהבות שלך זה מעורר בי גם. 
אולי בגלל השגרה הרגילה אני ככה לא יודע עכ״פ בעזה אני יתחיל לעורר את זה בי שוב
תודה ובהצלחה לנו

תגובה: בלחימה ובשמחה! לפני 1 שבוע, 4 ימים #152501

• חיים אמיתיים
  • רצף ניקיון נוכחי: 120 ימים
  • דירוג כסף

גם אצלי ההתרגשות לא היתה כ"כ גדולה כשהגעתי למאה יום
וזה נראה לי הגיוני שההרגל מקהה את הרגש, וכמו שמתרגלים לדברים רעים, מתרגלים גם לדברים טובים, כמו שבפעם המאה שראינו פו' פחות הזדעזענו מהפעם הראשונה, כך בפעם השלוש מאות שאתה מנצח אתה לא מתרגש כמו בפעמים הראשונות
אבל כדאי שנזכיר לעצמנו תמיד שזה ממש לא מובן מאליו וכל הכבוד
תנסה לחגוג לעצמך את הניצחונות האלו, וגם אני ישתדל להתחזק בזה...
תודה אחי היקר חיזקת אותי
בהצלחה לכולנו

נערך לאחרונה: לפני 1 שבוע, 4 ימים על ידי חיים אמיתיים.

תגובה: בלחימה ובשמחה! לפני 5 ימים, 14 שעות #152535

• mose
  • דירוג זהב

וואו ווואו איזה לילה עבר עלי 
חלמתי חלום הלילה מהתקופות היותר בעייתיות בחיים שלי…
חלום פורנוגרפי מאוד. 
אני ממש משתדל לא להתייחס לזה ובכלל לחלומות אבל הלילה זה היה מוגזם ומוקצן מאוד. עכ״פ קמתי בבוקר הסתכלתי במראה והחלטתי שאני מניח את החלום ומה שקרה בעקבות מאחורי וממשיך את היום כרגיל..
אני ממש מתפלל לה׳ שיעזור לי להחזיק בזה כי זה קשה… אבל אני בטוח שהוא יעזור לי אם אני רק יתן לו 
תודה לכם חברי למסע

תגובה: בלחימה ובשמחה! לפני 3 ימים, 1 שעה #152549

• mose
  • דירוג זהב

תודה לה׳ על חג חנוכה מלא בתוכן ללא נפילות ועם שמחה אמיתית. 
השנה שאמרתי בימים ההם בזמן הזה כיוונתי גם ובעיקר על הנס האישי שלי שה׳ עושה לי כל יום. 
ב״ה עברתי את חג חנוכה באופן טוב ומלא עם הרבה נתינה ויציאה מעצמי 
אז תודה לאלוקים שנתן לי את הכח לבחור בטוב וגם עוזר לי בזה ונותן לי חיים מאושרים 
שיהיה לכם בהצלחה

זמן ליצירת דף: 0.47 שניות

Are you sure?

כן