ברוכים הבאים, אורח

בלחימה ובשמחה!
(0 צופה) 

נושא: בלחימה ובשמחה! 1530 צפיות

תגובה: בלחימה ובשמחה! לפני 1 חודש, 3 שבועות #152679

אתה עובד על ״לא תתורו״ ועל הדרך מקבל צ׳ופר גם ״מדבר שקר תרחק״
האמת היא שההסתרות והשקרים וההתנהגות מול החברה והמשפחה הוא אולי הדבר שהכי מפריע לי. 
אולי הדבר השני. הדבר הראשון הוא השקר מול עצמי, מול מי שאני רוצה לראות את עצמי.

תגובה: בלחימה ובשמחה! לפני 1 חודש, 2 שבועות #152761

• mose
  • דירוג זהב

מה קורה אחיי היקרים?
ב״ה קשה ביומיים האחרונים כי כשקשה זה כנראה כי מתאמצים.. 
אני רוצה לדעת לעצור ולנשום ולהבין מאיפה זה נובע ולחדש את הכוחות ולתקן מה שצריך תיקון והעיקר מתוך שמחה…
היום נכנסתי למייל והיה שם הודעות של חנות בגדים שיש לי שם כרטיס מועדון, ובהודעה היו שם תמונות לא מתאימות ואני המשכתי לגלול כי בתת מודע הבנתי שכיף לי…ופשוט עצרתי כי זה הידרדר והרגשתי צורך לנחם את עצמי אז הלכתי וקניתי פיצה טובה ויקרה ובאמת נכנסתי לרוגע מסויים. 
ב״ה עכשיו הרבה יותר בשפיות.
מאחל לכולנו שפיות ורוגע וניצחון מתוך שמחה…
אוהב אותכם וצריך אותכם

תגובה: בלחימה ובשמחה! לפני 2 שבועות, 6 ימים #152941

• mose
  • דירוג זהב

אחים יקרים
אני ב״ה הגעתי באתר לשנה ולפי התאריך העיברי אני יציין שנה בפורים. 
אני פשוט לא מאמין שאני אשכרה 365 יום הצלחתי לעמוד בזה לפני זה אמרתי לעצמי שאני מכור לכל החיים ואין לי שליטה על עצמי ובחסדי שמים קיבלתי את החיים שלי בחזרה ביום שהחלטתי להיכנס לאתר הקדוש הזה.. אני מודה לכל החברים שתמכו ותומכים ולכל האחראים על האתר הזה וכמובן לאחד והיחיד הקב״ה שהוציא אותי מתוך פח הזבל הגדול הזה וניקה אותי ורחץ מעלי בכבודו ובעצמו כמו מלך לבנו יחידו, ולא נגעל להרים אותי עם כל הסירחון ולחבק אותי ולהכניס אותי להיכלו המיוחד ביותר. אולי נשמע מוגזם אבל כך אני מרגיש כמובן שיש לי עוד המון המון מה להתקדם אבל רק החסד שעשה עימי ה׳ עד עכשיו מצדיק את התיאורים הללו. 
אז מתפלל שאני יצליח להחזיק ולהילחם מתוך שמחה ואושר ושלכולם פה יהיה רק בשורות טובות
אוהב מאוד מעריך וצריך

תגובה: בלחימה ובשמחה! לפני 2 שבועות, 6 ימים #152942

אני שמח בשבילך ומכבד אותך מאוד!
גם שמתי לב בעצמי שאתה קרוב לחגוג שנה ורציתי ליזום ברכה (אני מסתכל מדי פעם על היכל התהילה בציפיה למתי אני אגיע לשנה, וראיתי מי לפני בתור).
תמשיך כך! אשריך

תגובה: בלחימה ובשמחה! לפני 2 שבועות, 4 ימים #152943

• mose
  • דירוג זהב

תודה אחי 
מעודד מאוד

תגובה: בלחימה ובשמחה! לפני 3 ימים, 16 שעות #153070

• mose
  • דירוג זהב

חברים יקרים קודם כל אנחנו נמצאים באדר מאחל לכולם שתרבו רק בשמחה כל השנה.
ובהמשך לזה עברו עליי ימים כואבים ומטלטלים עם בשורות לא וואו… עם עומס ריגשי על הלב. 
והיה לי איזה מן מחשבה אולי ניפול קצת רק נטעם משהו קטן, ושוטטתי במקומות בטלפון איפה שיש לי משהו קטן מהחסימה..
והיה ברור לי שאני לא נופל אבל שהיצר מקבל אצבע הוא רוצה את כל היד… ומהר מאוד הבנתי שנפילה יכולה לבוא ברגע פשוט ה׳ עזר לי שעזבתי את הכל ואפילו את התמונה הקטנה והלא כל כך נוראה וניצלתי ומימשתי את ההחלטה שאין מצב שאני נופל. 

ברור לי שזה רק ה׳ אני בטוח שהוא רואה את המאמצים של כל אחד פה והוא גם לי נתן מחלף בשביל לצאת מהסערה הריגשית כי אבא שלנו חנון ורחום ורואה כל מאמץ והשתדלות. 
כותב את זה בשביל להזכיר לעצמי שתמיד צריך להיזהר ולא להירדם על המשמרת.. ובשביל להזכיר לעצמי שיש לי כח להחליט שאין מצב שאני נופל אבל זה יעבוד רק מתוך כניעה לה׳ כי יש מצבים בחיים שאנו לא שולטים בהם וצריך לדעת לשחרר בשביל לשלוט באמת!
מקווה שלא הארכתי 
אוהב אותכם וצריך תודה לכם

תגובה: בלחימה ובשמחה! לפני 3 ימים, 10 שעות #153074

וואו, נראה לי הכי קשה לעזוב משהו ״לא נורא״. אשריך.
אני מקווה שהדברים הכואבים והמטלטלים יסתדרו לך בעזרת ה׳, ואני מתפלל שתעמוד לך הזכות של העבודה הגדולה שאתה עושה כאן.

תגובה: בלחימה ובשמחה! לפני 3 ימים, 3 שעות #153078

• mose
  • דירוג זהב

אמן 
תודה אחי היקר

תגובה: בלחימה ובשמחה! לפני 3 ימים, 3 שעות #153083

וואו חזק אתה משה
באמת שיחקת אותה 
איזה גבר אתה

תגובה: בלחימה ובשמחה! לפני 2 ימים, 16 שעות #153090

• mose
  • דירוג זהב