(מוצ''ש פרשת שלח תשפ''ד) שבוע טוב !
התגעגעתי.. אוחח לא כתבתי פה כמעט עשרה ימים, כמה שזה היה חסר לי , אני פה עכשיו איזה כייף.
אז אשתף שאני ברוך ה' בתקופה עמוסה בחיים , בדברים טובים אסירותודה, ואני לא מוצא זמן לעצמי כמעט, לט אוכל נורמלי, לא ישן נורמלי, ולא כותב בפורום שזה האוכל הנפשי שלי.
אני מודה לאלוקים על האפשרויות הטובות האלה שהוא נותן לי, זה לא ככ לא מובן מאליו במיוחד אחרי שלפני כמה חודשים הייתי במצב נוראי בכמה בחינות בחיים שלי שלא אוכל לפרט כאן ברבים, אבל הייתי במצב נוראי שלא ראיתי תקווה.
אלוקים איתי , דואג, מנהל ואחראי עליי. אני לא יכול להתווכח עם זה ולא לשנות את זה, אני רוצה את זה ואוהב את זה בד"כ. אבל הוא כאן ואני כאן ואני רוצה להיות איתו ביחד , זה הטוב בשבילי. תודה אבא שלי , אני אוהב אותך !
אז כן, אני במצב שאני רוצה להספיק מלא בחיים שלי , אבל אני מאבד פורפורציה וזמנים ולדעת לשים סטופ.
(השבוע שמתי לב שגם מרוב עיסוקים לא היה לי זמן לתאוווה קצת , משו
. (כמובן שבהומור, התאווה אצלי נמצאית תמיד בכל שעה ובכל מצב.. ) אבל כן אני יכול לומר שתעסוקה היא כלי (!) מיוחד ועוזר להיות שפוי מתאווה.
בכא אז אני מנסה להיות בעשיית תמידית והתקדמות אישית בכל תחום, ואני או הכל או כלום , ורוצה הכל כאן ועכשיו, ולא יודע להנות מהדרך הנפלאה והמדהימה בכל תחום, ורק מחכה לתוצאות.
אסירותודה על עבודה ואימון על הנושא הזה, והוא עוזר לי בכל תחום, אני אומר לעצמי כל הזמן "נשר תתמקד ותהנה מהרגע שאתה עושה עכשיו".לא לרוץ ולחשוב מה יהיה מחר. (לא סותר לשים לי יעד ולשאוף).
אז אני נקי , שפוי, ומרגיש סיפוק חיובי והתקדמות רק להיום, אני עדין חסר אונים רק להיום מול הביקורתיות שלי, כלפי המשפחה החברים ובמיוחד כלפי עצמי. אני רוצה לאהוב את עצמי ! אני אוהב אותי ! כמו שאני.
עוד פעולה ועוד פעולה שלי , ואלוקים מכין הפתעות אני בטוח.
שבוע טוב ומבורך, נקי עם סיפוק ושפיות
אוהבים![spoiler][/spoiler].