ברוכים הבאים, אורח

מנסה את הקונספט
(0 צופה) 
  • עמוד:
  • 1
  • 2

נושא: מנסה את הקונספט 371 צפיות

תגובה: מנסה את הקונספט לפני 1 חודש, 3 שבועות #152181

נפילות.
אוי כמה שזה קשה לכתוב על נפילות .
אבל זה חלק בלתי נפרד מיומן המסע והמסע עצמו. 
אז ההיום הייתה לי נפילה די רצינית . המוח רגיל לעונג המזויף הזה והוו מוכר לו אז תמיד כשנופלים לפיתוי החזרה לניקיון אחרי זה היא יותר קשה.

מה כן עובר לי טוב היום.
שלבנתיים אני מצליח לבלום עוד נפילות . אע"פ שיש לי הצעות כל היום לחזור למקום הזה של הצפייה. שמלווה בהרבה סקרנות ומציצנות שמושכים למקום הזה. ותירוצים בראש של רק צפייה  וכווכו.
הכל חלק מהמסע והעיקר לדבוק ולהתמסר לתהליך

תגובה: מנסה את הקונספט לפני 1 חודש, 2 שבועות #152229

מה קורה? 
אני משלים היום 3 ימי נקיות שזה בעצם מסמל אצלי את החזרה למסלול אחרי שבוע וקצת של נפילות כמעט כל יום.
החזרה למסלול התאפשרה לי כי אחרי כל נפילה אמרתי לעצמי בנחישות "אני לא מוותר על עצמי! אני אנצח!" וגם באותם ימי נפילות היו הצלחות ביחס לדפוסים שהיו נפוצים אצלי.
מבסוט על זה.

תגובה: מנסה את הקונספט לפני 1 חודש, 1 שבוע #152295

מה קורה? 
ברוך השם אני בתחושת מליאות וחייוניות בעקבות עשייה והצלחה ביחס לעניין האופ. 
היו לי דחפים יחסית חזקים אתמול והצלחתי לשץדחות אותם מעליי וזה מאוד מאוד משמח.
יש לי כבר מספר ימים של נקיות כמעט מלאה ומוחלטת מאופ וזה הרבה טוב

תגובה: מנסה את הקונספט לפני 1 חודש, 1 שבוע #152316

בה היום כבר משלים 10 ימי נקיות.
זה מטורף ומחזק כל כך.
יש תסמינים כדוגמת חלומות וכו אבל זה פחות מעסיק אותי ביום יום ואני פשוט מדפדף את זה לא נותן לזה להניע אותי ולהשפיע לי על התודעה

תגובה: מנסה את הקונספט לפני 1 חודש, 1 שבוע #152341

נפלתי פעמיים מאז הפעם האחרונה שכתבתי הפעם הראשונ הייתה יותר עמוקה מהשנייה אבל בהחלט נתנה לה תקדים.
מה שאני גאה בו וההתקדמות העיקרית שלי בתהליך בזמן האחרון זה היכולת להשאיר את הרגל מהגז על אף הנפילות וזה שיש נפילות זה לא אומר שהרגל יורדת מהגז זה לא אומר שצריך להרוס עוד רגעים והצלחות שיהיו וגם אלה שהיו. בה גם הנפילות פחות מורידות לי את היכולת לדמיין וגם לרצות עתיד בהיר ונקי מ  שהיה ההתמוששות העיקרית שלי בעבר. 
ב"ה איזה טוב השם ! .

תגובה: מנסה את הקונספט לפני 1 חודש, 1 שבוע #152342

אח שלי אנחנו איתך !!!
אין כמוך
אתה אולי לא באמת מרגיש את ההתקדמות שלך חזק מאוד אבל קראתי את השרשור שלך וראיתי כמה אתה ענק עם רצון מטורף להצליח
עצם זה שאתה לא (כמו פעם) מפסיק לעבוד וקם אחרי נפילה זה ההצלחה שלך

מאחל לך הרבה הצלחה
נילחם ונצליח 

תגובה: מנסה את הקונספט לפני 1 חודש, 1 שבוע #152345

• mose
  • דירוג זהב

יפה אחי זה הראש, לא משנה כמה נופלים לא מתייאשים. בסופו של דבר אתה יהודי טוב שרוצה להיות טהור וקדוש אז לא משנה כמה נפילות יש לך את האמת של מי שאתה שום דבר לא יזיז… 
מלך תמשיך להילחם 

• עמוד:
  • 1
  • 2
זמן ליצירת דף: 0.35 שניות

Are you sure?

כן