ברוכים הבאים, אורח

חוזר לעלות
(0 צופה) 
  • עמוד:
  • 1

נושא: חוזר לעלות 143 צפיות

חוזר לעלות לפני 1 חודש, 1 שבוע #152215

• זאב כחול
  • רצף ניקיון נוכחי: 2 ימים
  • חבר חדש

שלום רב

אני במסע הזה כבר כמה שנים עם כמה עליות וירידות. אני גבר בשנות ה-20 המוקדמות, רווק וגר עם ההורים.

לאחרונה אני בשפל דווקא אחרי תקופה טובה - כמה חודשים עם נפילות מועטות. אבל עכשיו מרגיש לי שאיבדתי מהרוח שהייתה לי פעם להתמודד עם הקושי הזה. אלוהים כל הזמן שולח לי עזרות קטנות, אבל אני לא תמיד מצליח לאסוף אותן לכדי הצלחה.

אחד הדברים שלא היה לי רוב הזמן זה סביבה לדבר איתה אלא זו הייתה התמדדות שלי עם עצמי. לאחרונה ניסיתי לשתף כמה חברים קרובים בנושא אבל לצערי הם עם תפיסה אחרת בנושא ולא מאוד עזרו לי. מקווה שלהתחבר לקהילה פה יעזור לי לדחוף את עצמי וקדימה ולהתרחק מההתמכרות.

אז אני פותח יומן מסע לעקוב אחרי ההתקדמות שלי, לשתף ולשמוע מאחרים 

אני אתחיל מהצעד הראשון - לצאת החוצה. מרגיש לי שהדבר שהכי השפיע על העליות והירידות בהתמודדות שלי זה הסביבה שהייתה לי. כשהייתי בסביבה עם אנשים שאני אוהב ועם עשייה מלאת משמעות בקושי היו לי נפילות. לעומת זאת כשהייתי בחדר רוב היום הנפילות כאילו קרו מעצמן. בדיוק סיימתי מסגרת וחזרתי הביתה ולדעתי זו אחרת הסיבות שגרמו לחזרה לנפילות. זה לא הגורם היחיד אבל הוא כן משפיע מאוד. השאלה היא לאן לצאת? אני משתדל לצאת להיפגש עם אנשים ולעשות דברים, או אפילו לצאת מהחדר לנשום קצת אוויר. אבל זה עדיין לא מספיק. אשמח לדעתכם ובהצלחה לכולם

נערך לאחרונה: לפני 1 חודש, 1 שבוע על ידי זאב כחול.

תגובה: חוזר לעלות לפני 1 חודש, 1 שבוע #152216

• mose
  • דירוג זהב

אחי היקר תיכנס לתוכנית ותעבור על לטוס אל החופש ממש מומלץ.. 
תוכן יש פה המון תקווה להצלחה אני הצלחתי לא להשתמש רק שבועיים והיום אני כבר ב270 יום בקיצור תהיה מחובר ותראה המון הצלחה.
לגבי הלצאת שאמרת באמת חשוב מאוד שיהיה לך תעסוקה חיובית בחיים 
בהצלחה אחי היקר

תגובה: חוזר לעלות לפני 1 חודש, 1 שבוע #152223

• זאב כחול
  • חבר חדש

תודה רבה על העצה! אני אנסה את התוכנית
אשמח לשמוע איך הייתה הדרך משבועיים ל-270 יום? יש לי תקופות שאני מצליח להיות נקי לשבועות ואפילו חודשים אבל תמיד מוצא את עצמי חוזר לזה בשלב כזה או אחר...

תגובה: חוזר לעלות לפני 1 חודש, 1 שבוע #152224

• mose
  • דירוג זהב

התשובה היא שאני עדיין באמצע הדרך, ולא סופר ימים אלא רוצה באמת לזרוק את זה ממני, והמון המון חסדים שה׳ עושה איתי. 
והכי חשוב זה לפתוח ולשחרר ולשתף בפורום זה ממש עוזר
בהצלחה אחי

תגובה: חוזר לעלות לפני 1 חודש, 1 שבוע #152227

• זאב כחול
  • חבר חדש

היומיים האחרונים היו יותר טובים. הייתי מחוץ לבית רוב הזמן, פגשתי אנשים. בעיקר ראיתי מקומות וחיפשתי את המקום הבא שלי בחיים. זה קצת מערער לא לדעת מה העתיד אבל מצד שני זה גם נותן המון תקווה כי יש הרבה הזדמנויות.
בערב שוב חזרו הדחפים ומעדתי אבל לא נפילה שזה כבר שיפור, כלומר גם אם נכנסתי לזה ידעתי לצאת בזמן במקום פשוט לוותר.

אני נמצא בפחד מסויים לקראת הסופש מקווה שאלוהים ישלח לי עזרה ואצליח לעמוד בזה.
בהצלחה לכולם

תגובה: חוזר לעלות לפני 1 חודש, 1 שבוע #152231

• goolife
  • דירוג כסף

זאב כחול תדע שאתה לא לבד
אחרי שנים רבות שהתמודדתי לבד הבנתי שאני לא לבד - זה נותן כח
תודה רבה לך שאתה חולק איתי את המסע שלך

אוהבים 

תגובה: חוזר לעלות לפני 1 חודש #152314

• זאב כחול
  • חבר חדש

תודה רבה על התמיכה מכולם

הימים האחרונים היו שיפור משמעותי. הייתה לי תעסוקה משמעותית ולא היו נפילות. הרבה זמן שזה לא היה המצב
היום אלוהים שלח לי סימנים מיוחדים, גם אם אני לא תמיד מבין אותם הם לכל הפחות מעלים את הרוח. אולי הם יתבהרו בהמשך.

בהצלחה לכולנו

תגובה: חוזר לעלות לפני 1 חודש #152317

• mose
  • דירוג זהב

איזה כיף לשמוע

תגובה: חוזר לעלות לפני 3 שבועות, 5 ימים #152377

• זאב כחול
  • חבר חדש

הרצף הכי ארוך שהיה לי כבר תקופה! התגעגעתי להרגשה הזאת

הלילה חזרו לי החלומות. מצד אחד סימן טוב כי זה קורה רק בתקופות שאני מצליח להיות נקי למספיק זמן. מצד שני לרוב אחרי החלומות באים דחפים חזקים ולא פעם זה מוביל לנפילות. כנראה שאצטרך להיות זהיר במיוחד בימים הקרובים, אקפיד לצאת מהחדר ולמצוא עיסוק משמעותי. יש לי כזה לחלק מהימים אבל לא לכולם.

בהצלחה לכולם אוהב אתכם

תגובה: חוזר לעלות לפני 3 שבועות, 5 ימים #152381

• goolife
  • דירוג כסף

זאב כחול
תמשיך הלאה במסע בדרך אל החופש 
''חלום טוב חלום שלום''

שאלה לי אליך - לי יש משהו ממש מוזר אני לא חולם בלילה בכלל לא דברים שקשורים לאו''פ ולא בכלל 
גם בחסד אלוקים שאני נקי היום תקופה של כחודש 
לי זה ממש מוזר לא זוכר מתי חלמתי פעם אחרונה

תגובה: חוזר לעלות לפני 3 שבועות, 5 ימים #152382

• זאב כחול
  • חבר חדש

תודה רבה על התגובה!

לגבי החלומות - לגמרי מבין, היו לי תקופות כאלה, לצערי לא הצלחתי להבין מה גורם לזה. אולי זה קשור לנקיות, לפעמים לקח לי יותר מחודש של נקיות כדי שיחזרו חלומות גם חלומות "רגילים". אולי זה קשור לרגשות ולדברים שהולכים בחיים באותה תקופה.

משהו מעניין שיצא לי לנסות לאחרונה נקרא "טינקטורה". אל תיקח את זה כהמלצה אין לי ידע בנושא, אני רק משתף את החוויה שלי. זו תמיסת צמחים שממיסים באלכוהול, משתמשים בה ברפואה טבעית. לא זול וטעם קצת מגעיל. המטרה המקורית של הטינקטורה הייתה להרגעה אבל ההשפעה הכי ברורה שלה הייתה חלומות - הייתי חולם כל לילה בתקופה שלקחתי אותה. קיבלתי שילוב ספציפי של צמחים שאני מניח שצריך כדי שזו תהיה ההשפעה. לי הייתה חוויה טובה וחלומות טובים, לפי מה ששמעתי לעתים זה גם עלול לגרום לחלומות רעים תלוי בבן אדם...

תגובה: חוזר לעלות לפני 2 שבועות, 5 ימים #152462

• זאב כחול
  • חבר חדש

הימים האחרונים עברו טוב, יצא לי לעשות לא מעט דברים משמעותיים ולהיות עם אנשים שאני אוהב ברוך ה', כך שהצלחתי להישאר נקי (הרצף הכי ארוך שהיה לי לדעתי יותר משנה).

ביומיים האחרונים חזרו הדחפים. פעם עשיתי נסיונות קטנים להבין איך להתמודד עם הדחפים אבל לא התקדמתי איתם אז אין לי מסקנות אמיתיות. אולי זה הזמן לנסות להבין מה הכלים שעוזרים לי.

תגובה: חוזר לעלות לפני 2 שבועות, 5 ימים #152464

אין כמוך אחי תצליח 
מעריך אותך איזה כיף לשמוע ששברת שיא...

תגובה: חוזר לעלות לפני 1 שבוע, 2 ימים #152513

• זאב כחול
  • חבר חדש

השבוע האחרון היה קשה, לצערי חזרתי לנפילות בעקבות הדחפים והחלומות שחזרו לי...

אבל כן הצלחתי לעלות בימים האחרונים ואני ממשיך עם התוכנית של לטוס אל החופש. כרגע אני עוד בשלב התכנון.

בהצלחה לכולם

• עמוד:
  • 1
זמן ליצירת דף: 0.44 שניות

Are you sure?

כן