אל תיקח את זה קשה מדי, היית נקי 21 ימים מה שאומר שאתה ביחס של 21:1, יחס לא רע בכלל!
בתקופה האחרונה היה נראה שאתה מתקדם לא רע עם התוכנית, אתה יודע להצביע מה גרם לזה הפעם ואיך לשפר את התוכנית?
טוב שלום לכולם אחרי שבועיים שלא הייתי כאן אני רוצה לשתף אותכם
(מקווה שהתגעגעתם אלי חחח)
הכל התחיל ברגע אחד שהייתי קצת מבואס על החיים ובדיוק גם ראיתי שהחסימה בטלפון לא בדיוק חזקה וגם ידעתי שאני עומד לעבור להדרן כמו שדיברתי איתכם כאן ואמרתי לעצמי מי אמר שאני צריך לעבור אולי לא צריך אם אני אפול אני אעבור והרגשתי קצת חולשה כזאת בנפש ואז ניסיתי לפרוץ לך חסימה והצלחתי ונפלתי ואז ניסיתי לקום ולא הצלחתי ונפלתי שוב וניסיתי לקום ולא הצלחתי ונפלתי שוב
ואמרתי לעצמי זהו אני עובר להדרן גם בעד שלום
זה היה שבןע של סיוט שבוע של שעות צפייה
היה פעמים שאפילו לא היה בא לי לראות אבל סתם ידעתי שאני יכול ברגע אז ראיתי
קניתי פלאפון חדש עם סינון של הדרן זה עלה לי הרבה כסף ואין לי שקל אבל אמרתי זה שווה הכל העיקר לצאת מזה
בזמן שהיה לי את הפלאפון החדש אז היה לי גם את הפלאפון הישן ואמרתי אני יחכה עד שאני ימכור אותו ואז אני אחזור למסלול שלי הכוונה למסע לחופש לנצח
ואז ראיתי שאני רק נופל ונופל ונופל אמרתי לעצמי ואז ראיתי שאני רק נופל ונופל ונופל אמרתי לעצמי לא משנה מה יהיה אני משנה מה יהיה אני לא צריך את הכסף של הפלאפוו הישן
פשוט שברתי אותו (אני מצדיע לעצמי)
תשאלו אותי למה שבועיים לא הייתי כאן
כי לקח לי שבוע לנסות להכנס לאתר כאן ולפורום
אמנם לאתר הצלחתי להכנס אבל לפורום לא הצלחתי אז ניסיתי דרך נטפרי לסדר את זה וברוך השם זה הסתדר
כיום אני על 5 ימים נקיים
מקווה להתחיל מחדש או להמשיך מחדש
בעזרת השם עכשיו יהיה לי את הכוח
אוהב אותכם
תגובה: המסע לחופש לנצח
לפני 2 ימים, 12 שעות #152810
לא יצא לי הרבה זמן לעשות את כל התרגילים שלי
כגון
דמיון מודרך
תרגיל עצירה
הסטת העיניים
ספורט וכו'