ברוכים הבאים, אורח

אובחנתי מקצועית כלא מכור- ל מכורים ה"קלים" בינינו
(0 צופה) 
  • עמוד:
  • 1

נושא: אובחנתי מקצועית כלא מכור- ל מכורים ה"קלים" בינינו 55 צפיות

אובחנתי מקצועית כלא מכור- ל מכורים ה"קלים" בינינו לפני 6 ימים, 19 שעות #152521

היי כולם.

אחרי הרבה שנים בSA, אחרי שאיבחנתי את עצמי כמכור, עם הספר הלבן וכו', סוף סוף הלכתי ליעוץ מקצועי , של מישהי שלמדה , מתעסקת עם מכורים שנים וכו'.

בקיצור בשורה התחתונה , אחרי שסיפרתי לה בכמה פגישות על העבר שלי, על פורנו, על אוננות, על פנטזיות , וכו' וכו' וכו', על הלקאה עצמית. 
ענינו על 20 שאלות מקצועיות (אין לי את המקור של זה כרגע, מוזמנים לשאול אותי בפרטי אנסה להשיג) , לא אלו של הספר הלבן , שבסופן עניתי רק על 3 כן. 

הנקודה היא. בחוויה שלי. SA לא עוזר לי. לא מדבר אליי. לא איבדתי הכל. כן, יש בעיות, אבל מפה ועד "אני מכור ואיבדתי שליטה על החיים שלי". באמת . כמה דרמטיות אלוהים. אז אני מאונן פעם פעמיים 3 בשבוע. לפעמים פעמים בודדות בחיים גם 3 פעמים ביום. כשהחרדה עולה. SO WHATTTT. 

"הספונסר שלי אמר לי ללכת ל3 קבוצות בשבוע, לקפוץ על רגל אחת 30 פעמים בבוקר, לעשות את ריקוד הגשם וכו'".
ורק ככה זה עובד לי.

נו באמת. כאילו. לי אישית זה לא עבד. ניסיתי. בחיי שניסיתי. בקיצור חבר'ה, תנסו קודם דברים אחרים לפני שאתם מקטלגים את עצמכם כמכורים. 

תגובה: אובחנתי מקצועית כלא מכור- ל מכורים ה"קלים" בינינו לפני 6 ימים, 18 שעות #152522

תראה גבר. אני רואה את הדברים ככה. אם קיים משהו 1 בעולם שאני לא רוצה לעשות ואני מבצע אותו בכל זאת - אני מכור. איבדתי את השליטה שלי לגבי העניין הזה ואת זה אני רוצה לתקן. זה לא מגדיר את מי שאני, אבל בנושא הספציפי הזה אני מרגיש עבד לתאווה שלי. לא יודע מה איתך, אבל אני הגעתי למסקנה שאני לא רוצה את הדבר הזה בחיים שלי. אז התחלתי את המסע כשכל יום הייתי מאונן, לאחר מכך פעמיים/שלוש בשבוע וכעת המטרה שלי היא חודש נקי. השיא שלי הוא 18 יום (שנשבר ביום שני האחרון). אוהב את הדרך, אוהב את הקשיים ורוצה להוכיח לעצמי שאני מסוגל.

תגובה: אובחנתי מקצועית כלא מכור- ל מכורים ה"קלים" בינינו לפני 6 ימים, 15 שעות #152524

מה שחשוב הוא שמצאת את הדרך שמתאימה לך. בסוף זו המטרה - להתקדם, להבריא, להרגיש טוב יותר, להתמודד עם האתגרים בחיים ולצמוח.
מצטער אם היית צריך לעבור שנים במסלול שלא התאים לך. העיקר שעכשיו טוב לך יותר ואתה חכם ומסוגל יותר.

בטוח שיש אחרים שהקבוצות זה מתנה משמיים בשבילם ואין להם שום דרך אחרת להתמודדות בלעדי הקבוצות והצעדים. וחשוב שהם יהיו במודעות לזה. כי זה מה שיעזור להם לצמוח ולגדול.

ומי שלא בטוח - שישאל, שיחקור, שייתייעץ. רק טוב יכול לצאת מזה.

תגובה: אובחנתי מקצועית כלא מכור- ל מכורים ה"קלים" בינינו לפני 6 ימים, 1 שעה #152528

• mose
  • דירוג זהב

אני למשל לצערי עדיין לא בקבוצות, אבל ברור ששיטת 12 הצעדים ובעיקר להכיר בזה שאני מכור/חלש ממש ממש עזר לי. 
רק כשהבנתי שאני לא רמבו ואני צריך לשנות משהו רציני יותר בתוכי ואני חלש מול התאווה רק אז הצלחתי… 
אגב זה לא פגע לי בתדמית שלי מול עצמי.. 
קיצר לי זה ממש עוזר

תגובה: אובחנתי מקצועית כלא מכור- ל מכורים ה"קלים" בינינו לפני 5 ימים, 20 שעות #152529

שלום וברכה
אנחנו משתדלים כאן בפורום לתת תקוה ופתרון.
בדבריך לא מצאתי פתרון, רק מצאתי התקפה נגד שיטה שעוזרת לי ולעוד מליוני מכורים בעולם.
כמובן, התוכנית לא מיועדת לכל אחד, ויש אנשים כאן בפורום שהתייעצו איתי על הקבוצות, ואמרתי להם שהם לא צריכים ללכת לקבוצות.....
אבל, בכל אופן, כדאי לא להתקיף כל כך חזק את התוכנית.
אני מבין שקשה לך מאד כל התקופה שעברת בקבוצות כש'אתה' סבור שזה לא מתאים לך, אבל זה לא סיבה להתקיף כאן בצורה כזאת את התוכנית הנפלאה הזאת.

נשמח גם לשמוע מה כן עוזר לך?

בהצלחה רבה

אסירות תודה לאבא אוהב ששומר אותי נקי מ - י' ניסן חודש הגאולה ה'תשע"ה

........................................................................................................

מודה אני לך שאתה הוא ה' אלוקי ואלוקי אבותי לעולם ועד, צור חיינו מגן ישענו אתה הוא לדור ודור. נודה לך ונספר תהלתך, על חיינו המסורים בידך ועל נשמותינו הפקודות לך ועל ניסיך שבכל יום עמנו ועל נפלאותיך וטובותיך שבכל עת ערב ובוקר וצהריים, הטוב כי לא כלו רחמיך, והמרחם כי לא תמו חסדיך מעולם קוינו לך.

יומן המסע שלי - מתחיל שוב וצועד לאלוקים  או כאן.          הפוסט שלי ב"הצג עצמך"  או כאן.      המשפחה שלנו - משפחת "שמור עיניך"  או כאן

• עמוד:
  • 1
זמן ליצירת דף: 0.41 שניות

Are you sure?

כן