ברוכים הבאים, אורח

מתחיל יומן בתקווה לנצח סופית
(0 צופה) 

נושא: מתחיל יומן בתקווה לנצח סופית 902 צפיות

תגובה: מתחיל יומן בתקווה לנצח סופית לפני 2 שבועות, 3 ימים #153143

אני חושב שגם הנפילה הזאת הגיעה מכך שהיה לי קושי שאני ואשתי מנסים להיכנס להריון וזה לא הצליח וכנראה הולכים לכיוון של טיפולי פוריות.

תגובה: מתחיל יומן בתקווה לנצח סופית לפני 2 שבועות, 3 ימים #153145

• ציקו לוי
  • רצף ניקיון נוכחי: 2949 ימים
  • חבר קבוע

יש לך ספונסר? אפסת על דעת עצמך?
מה מושאי הפנטזיה שלך? מה הגדרת ההתמכרות?
לא מאמפסים כל כך בקלות.. דעתי בלבד.
אשמח לשוחח איתך על הנושא

תגובה: מתחיל יומן בתקווה לנצח סופית לפני 2 שבועות, 2 ימים #153154

• ניריוסף
  • רצף ניקיון נוכחי: 56 ימים
  • מנהל

מצטער לשמוע על חוסר ההצלחה בכניסה להיריון, בטח זה מעלה הרבה רגשות קשים ולא נעימים, לך ולאישתך,
טיפולי פוריות זה משהו מאוד נפוץ בדורנו, אבל אולי זה גם מפחיד אותך ומדאיג,
בעזרת ה' שתרגישו שה' מלווה אתכם וצועד אתכם יד ביד באיזו דרך שתהיה. שיהיה בקלות ובפשטות, בנעימות ומהירות.

לגבי הנפילה של היום השלם - בטח ממש אתה מרגיש רע אחרי זה, וזה שכתבת שאתה קם וחוזר למסלול - זה מדהים! אליפות!

מצטרף לציקו מעליי, נסה להרחיב טיפה על הנפילה, מה שאתה מרגיש בנוח לשתף, כמובן בצורה צנועה - כדי שהכתיבה שלך לא תהיה מאתגרת לחברי הפורום, 
האם אתה פועל לפי תוכנית 12 הצעדים? או לפי לטוס אל החופש של האתר? יש גישות שונות לאיפוס לכל תוכנית.

ניריוסף

מנהל תוכן GYE

תגובה: מתחיל יומן בתקווה לנצח סופית לפני 2 שבועות, 2 ימים #153163

• gibor100
  • רצף ניקיון נוכחי: 47 ימים
  • דירוג זהב

כל הכבוד אח יקר
60 יום זה טירוף
זה התמודדות של מיליונים של טריגרים 
ומליונים של דקות ןשעות
אין עליך אחי
אל תדבר
תזהר מ-אם כבר אז כבר 
תהיה גאה בעצמך
בשביל אלוקים אתה שווה עולם...

תגובה: מתחיל יומן בתקווה לנצח סופית לפני 2 שבועות, 2 ימים #153164

תודה רבה על ההבנה חיממת את הלב עם ההזדהות ומתפלל שה' יהיה יתנו בתהליך הכניסה להריון בכל צעד וצעד. 

אז לגביי, אני כרגע פועל לפי התכניות של לטוס אל החופש של האתר..לפני הפעם הזאת שצפיתי הייתה עוד פעם ששם איכשהו התגברתי ועזבתי את הכל ויצאתי..אבל בפעם האחרונה ישבתי כמה שעות טובות(לא טובות) וצפיתי בתכנים לא צנועים..אני מרגיש שזה הגיע מקשיים שקיימים אצלי בחיים שהניעו אותי לכיוון הזה אבל גם כשצפיתי בתכנים האלה זה היה משהו כמו חצי שעה גג 40 דקות, כי אני לרוב מחפש את התכנים. ככה שאני לא כל כך יודע אם אני צריך להחשיב את הדבר הזה כנפילה, כי אם זה כן נפילה אז זה די מבאס אותי אבל כפי שאמרתי אני קם וממשיך, וזה ניצחון עבורי כי בד"כ הייתי בעברי צופה וגם בנגיעה עצמית אבל באותו היום רק צפיתי בתכנים..ואם זאת לא נפילה זה נותן לי כוח יותר להתקדם ולהחזיק יותר מעמד כי אני יודע שיש לי 60 ימים נקים(נכון עם מערבולות כאלה ואחרות..) כשדיברתי עם אשתי כשהיא הבינה שאני צופה בתכנים, היה נראה שלה יותר חמור הצפייה בתכנים האלה(ללא נגיעה עצמית) מלצפות בסרטון ולסיים בו.. מקווה שזה מובן. 

מה דעתכם מה אתם חושבים? אני באמת צריך עזרה להבין אם לאפס את כל הימים או להמשיך אשמח לתשובה 

תגובה: מתחיל יומן בתקווה לנצח סופית לפני 2 שבועות, 2 ימים #153165

• jayjay
  • רצף ניקיון נוכחי: 4 ימים
  • חבר קבוע

מלכה 1 היקר,
קודם כל אשריך 60 יום זה באמת הצלחה גדולה וחייבים לדעת להוקיר ולהעריך את זה.
לגבי איפוס הימים לפי הבנתי זה תלוי מה הגדרת בתכנית שלך כמעגל אדום וכהתנהגות אסורה. יש אנשים שמגדירים כל צפייה בתוכן מיני כאסור מבחינתם ולכן אפילו אם צפו בתמונות או סרטים בעלי אופי מיני ולא פורנוגרפיה ממש ראוי שיאפסו את הימים. יש מי שמגדיר רק אוננות ופורנוגרפיה ביחד וכו. תחליט לפי מה שהגדרת לעצמך. יכול להיות שבהמשך תחליט להחמיר על עצמך ותכניס למעגל גם התנהגויות שבהתחלה היו במעגל הצהוב וכביכול קלות יותר זה תלוי בך. זאת דעתי כמובן.
שיהיה לך בהצלחה בדרך

תגובה: מתחיל יומן בתקווה לנצח סופית לפני 2 שבועות #153172

תודה רבה על הערכה! אני מרגיש שאני עדיין לא הבנתי את האיפוס של הימים איך זה עובד? מה אתם חושבים שאני צריך להמשיך לספור? פשוט זה מרגיש לי מוזר שצפיתי בפורנו

תגובה: מתחיל יומן בתקווה לנצח סופית לפני 2 שבועות #153179

• ציקו לוי
  • רצף ניקיון נוכחי: 2949 ימים
  • חבר קבוע

שלום חבר
תתחיל עם הגדרת מושאי הפנטזיה שלך . 
מה הגדרת ההתמכרות שלך?
לאחר שזה היה ברור. כנראה שתדע מתי לאפס
אני זמין במייל לכל שאלה 

תגובה: מתחיל יומן בתקווה לנצח סופית לפני 1 שבוע, 3 ימים #153187

תודה רבה אחי!

תגובה: מתחיל יומן בתקווה לנצח סופית לפני 1 שבוע, 3 ימים #153188

חברים יקרים רציתי לשתף שכרגע אני עומד על 67 ימים נקיים כמובן שהיו לי מעידות פה ושם אבל ממשיך לנצח!

תגובה: מתחיל יומן בתקווה לנצח סופית לפני 1 שבוע, 1 יום #153202

• ניריוסף
  • רצף ניקיון נוכחי: 56 ימים
  • מנהל

איזה כיף! אלוף! אתה חוגג את ההצלחות שלך? אנחנו ממש שמחים בשמחתך!

ניריוסף

מנהל תוכן GYE
זמן ליצירת דף: 0.42 שניות

Are you sure?

כן