טוב אז נפלתי היום
אני בן 31 גר לבד ורווק והשיא שלי הוא 59 ימים
שיא שהצלחתי להשיג אותו לפני שנה כאן באתר ממש ומאז בקושי גירדתי את ה10 ימים
אני לא יודע למה אבל יכול להיות שאחרי חודש וחצי הרגשתי חופשי יותר אז החלטתי לצאת מהאתר
אחרי כל נפילה שלי אני מרגיש חלש מבוייש ולבד. לא יודע אם זה לכולם אבל הגוף שלי פיזית נחלש אני מרגיש שרירים תפוסים כאבי גב והעיניים הופכות להיות אדומות לכמה ימים אני אפילו מרגיש שזה מחדש לי דלקות שהיו לי ונעלמו כמו כאבים בכתף וברגליים. אולי אני מדמיין וזה לא קשור אבל ככה אני מרגיש
אני באיזשהו מקום גם יודע שזה מרחיק לי את הזיווג וזה הכי קשה לי..
כבר תקופה שאני מתאמן על בסיס שבועי ומתמיד ועושה הכל כדי להתחמק מההרגל הזה וזה לא עוזר.
איכשהו כשאני לבד זה קורה.
אני יכול עכשיו להיכנס לדיכאון ולהגיע לעצמי שבזבזתי את כל השנים האלה, שאם הייתי עושה את זה לפני מה היה קורה ואם הייתי עושה ככה היה ככה וכו'. אבל די מספיק עם זה יותר מידי זמן אני עם הדבר הזה והאמת נמאס לי.
אז עכשיו אני מחליט לעשות לזה סוף לסיים עם זה לתמיד.. פשוט להחליט שזהו. לא להוציא זרע לבטלה ולא להיכנס לאתרים לא צנועים (כן, גם אתרים שהם "לייט) ולא לחשוב שאחרי תקופה קצרה שאני נקי והחלמתי לגמרי.
אני לא יוצא בהצהרות שאני לא אעשה את זה יותר כל החיים אבל אני פשוט מעלה הילוך ולוקח את זה בשיא הרצינות עושה חשבון נפש מידי פעם ומתקדם.
הייתי אומר שהמטרה האידיאלית היא 100 ימים בערך אבל אני לא שם עכשיו.
המטרה שלי היא להגיע ל60 ולשבור את השיא שלי אחרי זה כבר נחשוב על משהו
אבל עכשיו לפחות ברגע זה המטרה שלי היא להגיע לפסח נקי.. נקי מזה
אני אעדכן כאן כל יום בלי נדר בתקווה לא לחפור יותר מידי כי זה מה שעוזר לי, ההתמדה והשיתוף היום יומי גורמים לי לא לשכוח את זה להידרדר לנפילה
מחר היום הראשון
בהצלחה