ברוכים הבאים, אורח

טוב מאוחר מאשר אף פעם
(1 צופה) (1) אורח
  • עמוד:
  • 1

נושא: טוב מאוחר מאשר אף פעם 13 צפיות

טוב מאוחר מאשר אף פעם לפני 17 שעות, 4 דקות #153295

טוב אז נפלתי היום
אני בן 31 גר לבד ורווק והשיא שלי הוא 59 ימים
שיא שהצלחתי להשיג אותו לפני שנה כאן באתר ממש ומאז בקושי גירדתי את ה10 ימים
אני לא יודע למה אבל יכול להיות שאחרי חודש וחצי הרגשתי חופשי יותר אז החלטתי לצאת מהאתר
אחרי כל נפילה שלי אני מרגיש חלש מבוייש ולבד. לא יודע אם זה לכולם אבל הגוף שלי פיזית נחלש אני מרגיש שרירים תפוסים כאבי גב והעיניים הופכות להיות אדומות לכמה ימים אני אפילו מרגיש שזה מחדש לי דלקות שהיו לי ונעלמו כמו כאבים בכתף וברגליים. אולי אני מדמיין וזה לא קשור אבל ככה אני מרגיש
אני באיזשהו מקום גם יודע שזה מרחיק לי את הזיווג וזה הכי קשה לי..
כבר תקופה שאני מתאמן על בסיס שבועי ומתמיד ועושה הכל כדי להתחמק מההרגל הזה וזה לא עוזר.
איכשהו כשאני לבד זה קורה.
אני יכול עכשיו להיכנס לדיכאון ולהגיע לעצמי שבזבזתי את כל השנים האלה, שאם הייתי עושה את זה לפני מה היה קורה ואם הייתי עושה ככה היה ככה וכו'. אבל די מספיק עם זה יותר מידי זמן אני עם הדבר הזה והאמת נמאס לי.
אז עכשיו אני מחליט לעשות לזה סוף לסיים עם זה לתמיד.. פשוט להחליט שזהו. לא להוציא זרע לבטלה ולא להיכנס לאתרים לא צנועים (כן, גם אתרים שהם "לייט) ולא לחשוב שאחרי תקופה קצרה שאני נקי והחלמתי לגמרי.
אני לא יוצא בהצהרות שאני לא אעשה את זה יותר כל החיים אבל אני פשוט מעלה הילוך ולוקח את זה בשיא הרצינות עושה חשבון נפש מידי פעם ומתקדם.
הייתי אומר שהמטרה האידיאלית היא 100 ימים בערך אבל אני לא שם עכשיו.
המטרה שלי היא להגיע ל60 ולשבור את השיא שלי אחרי זה כבר נחשוב על משהו 
אבל עכשיו לפחות ברגע זה המטרה שלי היא להגיע לפסח נקי.. נקי מזה
אני אעדכן כאן כל יום בלי נדר בתקווה לא לחפור יותר מידי כי זה מה שעוזר לי, ההתמדה והשיתוף היום יומי גורמים לי לא לשכוח את זה להידרדר לנפילה
מחר היום הראשון
בהצלחה

תגובה: טוב מאוחר מאשר אף פעם לפני 16 שעות, 33 דקות #153296

בהצלחה רבה רבה!!!

אסירות תודה לאבא אוהב ששומר אותי נקי מ - י' ניסן חודש הגאולה ה'תשע"ה

........................................................................................................

מודה אני לך שאתה הוא ה' אלוקי ואלוקי אבותי לעולם ועד, צור חיינו מגן ישענו אתה הוא לדור ודור. נודה לך ונספר תהלתך, על חיינו המסורים בידך ועל נשמותינו הפקודות לך ועל ניסיך שבכל יום עמנו ועל נפלאותיך וטובותיך שבכל עת ערב ובוקר וצהריים, הטוב כי לא כלו רחמיך, והמרחם כי לא תמו חסדיך מעולם קוינו לך.

יומן המסע שלי - מתחיל שוב וצועד לאלוקים  או כאן.          הפוסט שלי ב"הצג עצמך"  או כאן.      המשפחה שלנו - משפחת "שמור עיניך"  או כאן

תגובה: טוב מאוחר מאשר אף פעם לפני 14 שעות, 15 דקות #153297

• זאב כחול
  • רצף ניקיון נוכחי: 61 ימים
  • חבר ותיק

אם עוד לא יצא לך לנסות - ממליץ על תוכנית "לטוס אל החופש" כאן באתר. כלים מדהימים שעוזרים לבנות תוכנית לאורך זמן.

הרבה בהצלחה!!

• עמוד:
  • 1
זמן ליצירת דף: 0.37 שניות

Are you sure?

כן