ברוכים הבאים, אורח

המנגנון שיצרתי: 3 חודשים אל החופש
(0 צופה) 
  • עמוד:
  • 1
  • 2

נושא: המנגנון שיצרתי: 3 חודשים אל החופש 199 צפיות

תגובה: המנגנון שיצרתי: 3 חודשים אל החופש לפני 2 ימים, 11 שעות #153345

• תלותי
  • רצף ניקיון נוכחי: 3 ימים
  • חבר חדש
אני הכי יכול לעזור לך בדבר הזה. אני גם מתכנת כך שאם נראה תועלת נוכל למנף את זה לרמה אחרת. מחכה בקוצר רוח.

תגובה: המנגנון שיצרתי: 3 חודשים אל החופש לפני 2 ימים, 3 שעות #153346

• בהשתדלות1
  • רצף ניקיון נוכחי: 2 ימים
  • חבר חדש

מדהים אחי!
חיזקת אותי באמירה החד משמעית של הכרזת מלחמה. 
חשבתי על זה בזמן שקראתי את הדברים שלך שזה הזמן להפעיל את הנקודה האגואיסטית כביכול שנמצאת בנו בתור גברים, לעמוד זקוף ולהגיד למהנדסים ולראשי התעשייה הזו שאותנו הם לא יוכלו לנצח. 
נפתחת פה מלחמת חורמה וכל הכלים כשרים. 
אשמח גם לגישה למשחק אם יש אפשרות, והפן התחרותי בהחלט יכול לעזור כאן 
בהצלחה! 

תגובה: המנגנון שיצרתי: 3 חודשים אל החופש לפני 1 יום, 17 שעות #153349

שלום חברה,
שיתפתי את הקישור בתגובה הראשונה.

זה די פשוט להשתמש,
כל מה שצריך לעשות זה לסמן בכל שבוע שניצחת וזה יראה לך כמה נקודות השגת.
ומדליה זה הפרס שאתה משיג כשאתה מתגבר על דחף חזק.
בכל השאר לא צריך לגעת, חוץ מהתאריכים. תוכלו להתאים את התאריכים לטווח הזמן שלכם. 

אני בדרגת טירון עם 25 נקודות, ובסוף החודש אני אגיע לדרגת מתחזק ויהיו לי 68 נקודות!
מוזמנים לשתף את הדרגה שלכם וכמה נקודות צברתם עד כה.

תגובה: המנגנון שיצרתי: 3 חודשים אל החופש לפני 1 יום, 15 שעות #153350

• תלותי
  • חבר חדש

נראה מעולה! לדעתי בתור התחלה, מי שרוצה לקחת חלק בדבר צריך לרשום לך את שמו ב-GYE (כלומר שם של השחקן), ולכל שחקן נפתח Sheet בנפרד ותהיה לו האפשרות לערוך אך ורק את "הזירה" שלו (ה-Sheet שלו).
זה קצת פוגע באנונימיות אבל אפשר לפתוח ג'ימייל אנונימי למי שמעוניין.

תגובה: המנגנון שיצרתי: 3 חודשים אל החופש לפני 1 יום, 6 שעות #153351

מסיים את היום העשירי.
יום נוראי. כשלתי בטירוף.
חיפשתי בכוונה תחילה תכנים מיניים שהתוספים בדפדפן לא חוסמים. וביליתי שעה בקריאה ובפנטזיות. חיזקתי את המסלולים העצביים שאותם אני רוצה להחליש.
אני חלש, מאוד. כמו חיה טמאה שלא מסוגלת לשלוט ביצרים שלה. אני כועס על עצמי כל כך.
אני הולך להחמיר עם ההגבלות. אני אגביל גישה לאינטרנט.
אני נלחם בהתניה של 9 שנים, ושינוי לא קורה ב10 ימים. אני עדיין אותו אדם שהייתי. אחד לאחד. וזו הוכחה שלא השתנתי ואני צריך להיות תמיד על המשמר, שהדחף יכול להגיע כל רגע ולשבור אותי. אני לא חסין אף פעם. 

הרצף פורנוגרפיה שלי מתאפס מהיום.
אני כן שמח שלפחות לא היה שום אוננות ח"ו וזו לא הייתה פורנוגרפיה גסה. זו חצי נחמה.

תגובה: המנגנון שיצרתי: 3 חודשים אל החופש לפני 1 יום, 5 שעות #153352

• תלותי
  • חבר חדש

מצטער לפוצץ לך את הבועה אבל זה לא כישלון. פעם הייתה אומר כן כולל כל התוספות שכלולות בנפילה. אני רואה לוחם שצועד לכיוון הנכון לניצחון. אישית, הבנתי שאני חלש אבל אני יודע שלא אוותר. אז שמתי חסימות לאתרים ולאט לאט אני מנקה את הסביבה שלי מהיכולת לנוע אל תוך התאווה. מהכלל הכי פשוט שאומר לא להיכנס עם טלפון לשירותים ועד שהעפתי את המחשב מהחדר שלי. תמשיך ואוהבים!

תגובה: המנגנון שיצרתי: 3 חודשים אל החופש לפני 23 שעות, 28 דקות #153353

תודה רבה לך תלותי אתה מחזק אותי מאוד.
לצערי התעוררתי בלילה, אולי מתוך הדחפים העצומים שאני מרגיש, ומצאתי את עצמי מאונן במשך חצי דקה ):
רעידות, פחדים, תחושת חוסר יכולת, הזמן עצר, העולם חרב עלי.
כשעיבדתי מה שקורה, אמרתי לעצמי "רק תלך לשתות מים ואז תחליט אם אתה רוצה להמשיך, בסדר?"
וזה עבד! 
ואני שמח שזה קרה.

שלא תטעו זו ההרגשה הכואבת ביותר שהרגשתי כל החודש הזה. אני לא מצליח להירדם עדיין. שעתיים וחצי אחרי. ואני מרגיש נשלט בידי הרגש שלי. אני מרגיש חסר ערך. 
אבל זה הראה לי את החורים הגדולים בספינה שבניתי, והיא לא תוכל לשרוד ל90 יום בים הסוער הזה אם אני לא אתקן את הבעיות. ולבעיות קשות יהיו פתרוונת קשים. אני אצטרך לאטום בברזל את החורים האלו.
חטפתי עכשיו מכה קשה לספינה, והים הסוער התפרץ לבפנים, נכשלתי. אבל בכל זאת לא טבעתי. אני אתקן. ואני אבנה משהו חזק יותר.
אני לא מגדיר את זה כנפילה ונתתי לעצמי מדליה על כך שהצלחתי להתגבר. ואני מרגיש שחיזקתי את השריר של הימנעות. 
זה היה דחף ברמה של 10/10, אני באמת לא יודע מאיפה מצאתי את הכוחות לעצור. ועוד אחרי שהייתי שקוע בתכנים פורנוגרפיים כמה שעות לפני.ואת האמת לא ממש עצרתי את הדחף, פשוט הסטתי את תשומת הלב.
אם הצלחתי לעבור את זה, למה שאני לא אוכל לססטם את זה איכשהוא ולעבור את כל הקשיים שטמונים בדרך?

כמה נסיונות בלתי פוסקים, כמה מחשבות שצפות, כמה עומס זה יוצר על החיים..
אני הגעתי לתובנה:
דרך היציאה מהגיהנום עדיין עוברת בגיהנום.

אין דרך שאני אקח, שלא יהיו מעורבים בה ייסורים. 
עם כל הגיימיפיקציה הנחמדה שבניתי - אני אומר דוגרי היא חסרת ערך לחלוטין. זה רק בונוס קטן.
בסוף בסוף? אתה נמדד ברגע הזה בחדר לבד, אתה מת לעשות את זה! מת. אבל ברגע שאתה בוחר שלא! שם החלק הילדי בעצמך מת קצת ומפנה מקום לאדם הבוגר שתהיה.

משהו שחיזק אותי הוא שראיתי אחד שכתב שאם עברת את השבועיים הראשונים עברת חצי מהדרך.
איזה חבר שדיברתי איתו סיפר שהשבוע הראשון שהוא נגמל מסיגריות היה גיהנום עלי אדמות. הוא לא הצליח להירדם ולא הצליח לתפקד. ואז בהדרגה זה הפחית.
אני זלזלתי, טעיתי בהערכה של כמה שזה הולך להיות קשה. זה אגב מסביר למה כנראה 95% לא מצליחים לעבור את החלק הראשון. וככל שעובר הזמן זה מתייצב ומי שעבר את זה שורד. 
אני רק רוצה לשרוד עד היום ה15. רק עוד 4 ימים. 
איך אני הולך להתגונן מפני הלילות הקשים? אין לי מושג עדיין. אבל מה שבטוח הוא שאני לא אשאיר את עצמי כפי שאני עכשיו, עם גישה קלה ללכת ליצר הכל כך כל כך מפתה הזה.

אני עדיין בדרגת טירון, יש לי 26 נקודות ו3 מדליות, שהשגתי כל אחת מהן בייסורים.. 
ואני לא מתכוון לוותר על כל מה שהשגתי עד עכשיו.

נערך לאחרונה: לפני 23 שעות, 18 דקות על ידי התמכרותזהלאגורל.
  • עמוד:
  • 1
  • 2
זמן ליצירת דף: 0.45 שניות

Are you sure?

כן