ברוכים הבאים, אורח
  • עמוד:
  • 1

נושא: שיתוף ראשון 78 צפיות

שיתוף ראשון לפני 1 חודש, 2 שבועות #153377

שלום לכל החברים היקרים,
זו הודעה ראשונה שלי שאני משתף.
שנים רבות ניסיתי להתמודד לבד, עם תקופות טובות יותר ותקופות פחות טובות, אבל בדרך כלל הצלחתי רק כמה ימים. במצב טוב הצלחתי שבוע, פה ושם אפילו עד שבועיים, אבל זה המקסימום. חוץ מפעם אחת בהיסטוריה שלי שהחלטתי לעשות לזה סוף אמיתי אחרי שהתחתנתי והצלחתי 40 יום רצופים. אבל אז באה שוב החולשה ואיתה נפילה קשה ונוראה.
הייאוש איים לכרסם בי שוב ושוב במהלך השנים, כבר התחלתי לחשוב שאין פתרון לדחף הזה ושלא אצליח להתמודד ולהקים משפחה בצור הנורמלית למרות שזה הרצון הכי עמוק ואמיתי שלי. אבל הינה הקב"ה עשה איתי חסדים גדולים מאוד והקמתי משפחה ויש לי עבודה ואני בסך הכול מתפקד די טוב, למעט הזמנים השחורים האלה של הנפילות שחוזרות שוב ושוב כל כמה ימים...
אבל לא התייאשתי והתפללתי לה' מעומק הלב כל הזמן שיושיע אותי, שישלח לי חבל הצלה, שיגאל אותי מהייסורים של הדחפים המטורללים האלה, ומצאתי את האתר כאן. הקשבתי לסרטונים והתמלאתי תקווה שאצליח להשתחרר מזה. אני יודע בוודאות שזה בכוחי וביכולתי להגיע אל שחרור וחופש מוחלט, אבל אני גם מבין שלא אוכל לעשות את זה לבד.
מה עושים מכאן? אני חושש להיחשף לקבוצה ומעדיף בשלב הזה לקבל עזרה באופן אישי.
האם יש איש מקצוע שאפשר לפנות אליו?
תודה רבה...

תגובה: שיתוף ראשון לפני 1 חודש, 2 שבועות #153378

יש אפשרות לדבר עם ניר יוסף

תגובה: שיתוף ראשון לפני 1 חודש, 2 שבועות #153381

• בןחורין736
  • רצף ניקיון נוכחי: 18 ימים
  • חבר חדש

כן, יש אנשי מקצוע ואנשים אחרים בפורום שאני בטוח שיוכלו לעזור לך,
אבל יכול לקחת כמה ימים עד שהם יגיבו

מאחל לך הצלחה בהמשך הדרך, ובכל שלב אל תהסס להיעזר בפורום!

עשה לך רב, וקנה לך חבר, והוי דן את כל האדם לכף זכות

תגובה: שיתוף ראשון לפני 1 חודש, 1 שבוע #153400

הי! 
אני ניר יוסף, עובד סוציאלי קליני, מנהל התוכן באתר, והכתובת המקצועית.
לצערי אני לא צמוד לפורום, ויש גם את אלוןצ שהוא עובד איתנו ואני סומך על התגובות שלו.

כמובן כמובן כמובן שלא פחות חשוב, עוצמתי וחזק - זה החברים הותיקים עם הניסיון והחוכמה שהם צברו לאורך השנים והעבודה המתמידה שלהם,

ואולי הכי חשוב - זה החברים החדשים שמעודדים, מפרגנים, מזכירים איפה ההתחלה ונותנים הרבה כוחות.

לגבי השאלה שלך - מה לעשות מעכשיו?

אם יש לך התמדה וזמן - הייתי משקיע בללמוד את התוכנית לעזרה עצמית שלנו "לטוס אל החופש". היא מסבירה הכל הכל הכל.

תוכל לקבוע איתי שיחה חד פעמית של "התנעה", שתכוון אותך בכיוון הנכון בתור התחלה. זה יועיל לך אם אתה מרגיש שיש לך סיפור אישי ספציפי ואתה לא בטוח איך להשתמש באתר שלנו. בשמחה אתה יכול לקבוע דרך הקישור הזה:
calendar.app.google/MUUThkTXQXYPCtvQ7

כל החברים מוזמנים אם הם מרגישים שהם צריכים שיחת התנעה, או שיחת כיוונון מחדש על איך להיעזר באתר שלנו לחופש שלכם.

ניריוסף

מנהל תוכן GYE
  • עמוד:
  • 1
זמן ליצירת דף: 0.30 שניות

Are you sure?

כן