ברוכים הבאים, אורח

גיבור אנונימי
(0 צופה) 
  • עמוד:
  • 1

נושא: גיבור אנונימי 21 צפיות

גיבור אנונימי לפני 1 יום, 17 שעות #153543

אני מבין שאנחנו מיוחדים, נבחרנו מלמעלה, נשמות מיוחדות ורגישות להיות קרובים לאלוקים וכאשר אנחנו מחוברים אנחנו מקרינים את האור של השם בכל העולם וכאשר מתחילים להתנתק, ישר מגיעה התאווה להחזיר אותנו לתלם.

תגובה: גיבור אנונימי לפני 1 יום, 17 שעות #153544

אחרי כשתי עשורים של נפילות והתנקות, של הגעה לתחתית ושל עבודת מידות יפה, עם הגעה חלקית לקבוצות, עבודה על שמירת העיניים ופתיחה של פרופילים שונים השמור עיניך. אני מבין שמה שחסר לי הוא מסגרת לא רק לסור מרע אלא גם לעשה טוב.
אנחנו יחודיים בהרבה אור שאנחנו מביאים אותו צריך להביא בראש ובראשונה לעצמנו אנחנו המכורים ובהמשך להקרין אותו הלאה.
האם זה אומר שחובה להשתתף בקבוצות החיות? הטלפוניות? לא יודע, עוד מעמיק וחושב. אבל הלבד חד משמעית קשה מאין כמוהו 

תגובה: גיבור אנונימי לפני 1 יום, 17 שעות #153545

זה התחיל אחרי רצף נקיות ארוך ויפה עם חיבור לאלוקים, לפני כשבועיים עם מתח בעבודה, חולי של התינוקת והרבה חוסר בשעות שינה.
טריגר מהגיסה, ופתאום הבנה שאפשרי לעשות נקודה חמה למחשב של האשה ואז אין אינטרנט מסונן..מכאן לשם כל יום מביא על עצמו נפילה או כמה נפילות אבל אני לא מיואש, מבין שזה תזכורות חזקות להבנה שאני לא עוד בנאדם, יש לי שליחות וכשאני קצת סוטה ממנה התזכורת נשלחת מייד. יש לי תפקיד, להיות גיבור אנונימי, להאיר את העולם על ידי אישיות רוחנית שמחוברת לאלוקים.

תגובה: גיבור אנונימי לפני 1 יום, 9 שעות #153552

חשבתי הרבה על החלק שהיה חסר לי בנקיות והחלמה והבנתי שחלק משמעותי של תכנית 12 הצעדים שזה נתינה לאחר זה משהו שלא עשיתי בכלל. ראיתי סרט על מייסדי AA ובו רואים שהדגש המרכזי של ההחלמה מבחינתם היה העזרה למכורים אחרים עד כדי כך שיש סצנה בה אחד המייסדים כשכבר מבוגר הולך לפגישת AA לא באזור מגוריו וקצת מתאכזב שאף אחד לא מכיר אותו שם..
אבל אני חושב שדווקא בגלל זה זאת התרופה. כשאני מכור אני רוצה רק לקחת בלי נתינה ובלי ידיעה אפילו ממי אני לוקח.. והתשובה לזה היא נתינה ובדווקא נתינה אנונימית או במסגרת אנונימית בה אף אחד לא יכול לפרסם את הנתינה בחוץ ובנוסף ברור בה שהנתינה היא לא למטרת לקיחה אלא נתינה בשבילי כדי שאני אתרפא.

תגובה: גיבור אנונימי לפני 15 שעות, 8 דקות #153558

אני מנסה להבין את הפער למה ביהדות מקבלים את הנפילות, ושבע יפול צדיק וקם וכו' ובתכנית יש דרישה מחמירה לרצף של נקיות. האם התכנית לא אמורה לדבר את אותה רוחניות?
לתחושתי לאחרונה ההבדל הוא שבשביל מכור נפילה היא לא סתם נפילה או חטא, נפילה היא ערעור של כל התשתית הרוחנית שבנה. בלעדיה הוא אנוכי ויכול להזיק לעצמו ולאחרים עד מוות.
דומה יותר לשלוש עברות חמורות שעליהם אומרים יהרג ואל יעבור או לשבת שהם יסודות של האמונה והרוחניות וכשהם מתערערים הכל נופל. כמובן כשאדם בזמני ירידה זה לא נועד להוריד אלא להבין את חומרת המצב. הירידה אחת ונפילה לכיוון ההתמכרות יכולה מהר מאוד להחזיר אותו למעגל פעיל של התמכרות.
ומה אפשר לעשות? נראה כפי שכתבתי אתמול שלרדוף אחרי מכורים אחרים ולתת להם עזרה זה לב הפתרון של תכנית 12 הצעדים, שהוכיחה את עצמה בנושא..
אני בינתיים מנסה לעזור דרך הפורום וללמוד על עוד דרכים אפשריות בשבילי כרגע לעזור.
לא שאני מלא ביותר מידי חכמה. אבל ניסיון גם עם לא מעט נפילות ותמונה אפשרית לאיך אפשר ונכון לצאת מזה.

תגובה: גיבור אנונימי לפני 5 שעות, 35 דקות #153560

• אלוןצ
  • רצף ניקיון נוכחי: 73 ימים
  • מנהל

וואו. גיבור אנונימי. איזה שרשור מרגש ועוצמתי. 
נראה שאספת תובנות בדרך, שזו כבר הצלחה, ואיזה כיף לנו שאתה חולק אותם איתנו.

זה באמת הצעד ה12 של התכנית. 
לעזור ולהפיץ את הבשורה.
כשאנחנו נותנים אנחנו מקבלים.

המשך בבקשה לכתוב פה את התובנות והשאלות המעוררות מחשבה ותהייה זה מחזק.

בהצלחה בדרך,
אוהבים אותך!

אלון,
צוות תוכן GYE

אלון,
צוות תוכן GYE 

• עמוד:
  • 1
זמן ליצירת דף: 0.40 שניות

Are you sure?

כן