ברוכים הבאים, אורח

גיבור אנונימי
(0 צופה) 
  • עמוד:
  • 1
  • 2
  • 3

נושא: גיבור אנונימי 453 צפיות

תגובה: גיבור אנונימי לפני 1 שבוע, 1 יום #153681

• gibor100
  • רצף ניקיון נוכחי: 2 ימים
  • דירוג זהב
גיבוראנונימי כתב on 26 מאי 2025 19:29:

מצאתי שרשור קודם שלי לפני יותר משלוש שנים עם יוזר אחר, 8 דפים, מסע של 175 ימי נקיות עם עבודה מסודרת ואז נפילה.ועוד נפילה ואז נעלמתי..
איך לא חוזרים לשם..מה פספסתי ואולי זה שבאמת לא המשכתי..
מצרף קישור לשרשור:
go.gye.org.il/forum/2-%D7%99%D7%95%D7%9E%D7%A0%D7%99-%D7%9E%D7%A1%D7%A2/139739-%D7%97%D7%95%D7%9C%D7%9D-%D7%9B%D7%9E%D7%95-%D7%99%D7%95%D7%A1%D7%A3

חסום לי הקישור בנטפרי

תגובה: גיבור אנונימי לפני 1 שבוע #153684

gibor100 כתב on 27 מאי 2025 12:36:

מצאתי שרשור קודם שלי לפני יותר משלוש שנים עם יוזר אחר, 8 דפים, מסע של 175 ימי נקיות עם עבודה מסודרת ואז נפילה.ועוד נפילה ואז נעלמתי..
מצרף קישור לשרשור:
go.gye.org.il/forum/2-%D7%99%D7%95%D7%9E%D7%A0%D7%99-%D7%9E%D7%A1%D7%A2/139739-%D7%97%D7%95%D7%9C%D7%9D-%D7%9B%D7%9E%D7%95-%D7%99%D7%95%D7%A1%D7%A3

חסום לי הקישור בנטפרי

לחץ כאן (קישור טוב לנטפרי), (רק צריך לשנות את הקידומת ואז זה נפתח בנטפרי).

אסירות תודה לאבא אוהב ששומר אותי נקי מ - י' ניסן חודש הגאולה ה'תשע"ה

........................................................................................................

מודה אני לך שאתה הוא ה' אלוקי ואלוקי אבותי לעולם ועד, צור חיינו מגן ישענו אתה הוא לדור ודור. נודה לך ונספר תהלתך, על חיינו המסורים בידך ועל נשמותינו הפקודות לך ועל ניסיך שבכל יום עמנו ועל נפלאותיך וטובותיך שבכל עת ערב ובוקר וצהריים, הטוב כי לא כלו רחמיך, והמרחם כי לא תמו חסדיך מעולם קוינו לך.

יומן המסע שלי - מתחיל שוב וצועד לאלוקים  או כאן.          הפוסט שלי ב"הצג עצמך"  או כאן.      המשפחה שלנו - משפחת "שמור עיניך"  או כאן

תגובה: גיבור אנונימי לפני 1 שבוע #153691

עד לפני כחצי שנה הייתי נוסע באוטובוס לעבודה למשתף תקופה של השנתיים.
הייתה אשה שהייתה עולה איתי באותה תחנה ויורדת באותה תחנה והיא הייתה מושא תאווה בשבילי, הייתי אפילו קצת מותח גבולות, מנסה לשבת קרוב אליה, מנסה לתפוס איתה קשר עין. זה אף פעם לא התקדם מעבר לזה וגם אני לא בטוח שהיא שמה לב לזה. זה היה די חד צדדי. 
לפעמים הייתי נלחם ביצר ומנסה לצאת בשעה אחרת או באוטובוס מקביל ולפעמים כשהתאווה שלטה דווקא הייתי מחפש את האוטובוס שלה, פעם אפילו עקבתי אחריה כדי להבין איפה היא עובדת.
תמיד הייתה לי תחושה מוזרה ולא נעימה של הרי היא גרה איתך בשכונה ויכול להיות אשתו של מישהו מהקהילה או מישהו שאתה מכיר, אמא של חברה של הבת שלך וכדומה.
לשמחתי כבר הרבה זמן לא ראיתי אותה לא חשבתי עליה, גם אין את ההזדמנות של הנסיעה המשותפת.
היום בבוקר אני נוסע ברכב בשכונה ורואה אותה פוסעת יחד עם חבר חדש שהגיע לקהילה שלנו והתיידדתי איתו, ואני מבין שזה בעלה.
והתחושות מתערבבות כדרכה של תאווה, מצד אחד איזה בושה ופדיחה אם היא תזהה אותי ולכן אולי לא כדאי להעמיק את החברות עם בעלה על הצד שבמקרה ניפגש בהקשר זה, ושתזהה ושגם הבינה שאני נועץ בה מבטים בנסיעות הללו.
ומצד שני קופצת לה מחשבת תאוווה..השם ישמור..
רק להיום אבא עזור לי להבין שבלעדייך אני כלי ברוח ויכול להגיע למקומות הכי גרועים. רק להיום השם עזור לי לשמור על נקיות המחשבה.

תגובה: גיבור אנונימי לפני 1 שבוע #153692

בהקשר אחר רואה לאחרונה את הסדרה על משי זהב, לא יודע אם זה בריא לי או לא, אבל משהו בי נמשך לזה.
האם הוא גם מכור? וההיתדרדרות שלו משוגעת? או שהוא עם בעיות נפשיות ופסיכופט? 

תגובה: גיבור אנונימי לפני 1 שבוע #153693

• mose
  • רצף ניקיון נוכחי: 469 ימים
  • דירוג זהב

אני חייב לשטף שגם אני רואה את הסדרה עליו וזה מרתק אבל נראה לי שזה עושה לי לא טוב ואולי אני יפסיק

תגובה: גיבור אנונימי לפני 1 שבוע #153694

• gibor100
  • רצף ניקיון נוכחי: 2 ימים
  • דירוג זהב
מתחיל שוב - וצועד לאלוקים כתב on 27 מאי 2025 18:22:

gibor100 כתב on 27 מאי 2025 12:36:

מצרף קישור לשרשור:

חסום לי הקישור בנטפרי

לחץ כאן (קישור טוב לנטפרי), (רק צריך לשנות את הקידומת ואז זה נפתח בנטפרי).

דבר ראשון תודה זה נפתח לי

דבר שני גיבור אנונימי (חולם כמו יוסף)
אתה פשוט גבר אחי 175 יום זה תקופה שבאמת הייתי מאחל לעצמי כזה דבר 

אני חושב שמה שקרה לך שם זה בדיוק מה שקרה אצלי בנפילה האחרונה
רואים מההודעות שלך שלקראת הנפילה היה לך כמה ימים של טריגרים חזקים והמון קשיים ופשוט כבר לא עמדת בזה 
כמובן יכול להיות שניסית וכו' אבל עדיין לא היית מוכן כמו שצריך

וזה בדיוק מה שהיה איתי 
כמה שהתאמנתי זה עזר ל95 יום אבל אם הייתי רוצה להגיע ליותר אז הייתי צריך להשקיע יותר בתרגילים של התמודדות מול הטריגרים האלו

וכשאצלי זה התחיל ועבר עוד יום ועוד יום וכל פעם הייתי אומר לעצמי עוד מעט אני ישב לטפל בזה וגם שכבר תרגלתי הייתי צריך לתרגל כפול פעמים

בסוף מגיע הנסיון שכבר שובר

מה אתה אומר?

נערך לאחרונה: לפני 1 שבוע על ידי gibor100.

תגובה: גיבור אנונימי לפני 6 ימים, 23 שעות #153701

מסכים, לא יודע אם רק התרגול כמו באמת העקביות וההבנה שבאמת אי אפשר בלי אלוקים. לפחות אצלי זה משהו מאוד טריקי, אחרי שאני מצליח להגיע לדרגה כלשהיא אני משחרר את השמירה עליה, קרה לי עם התבודדות, עם אימוני ספורט עקביים.
יכול להיות שלכן הצעד המרכזי של מכורים אנונימיים היה לעזור למכורים אחרים וכמו שקראתי ברגע שהפסיקו לעזור הם נפלו, כי צריך כל הזמן תזכורת לעמידה על המשמר, להבנה לאיפה אפשר להגיע אם לא מחוברים.

תגובה: גיבור אנונימי לפני 6 ימים, 23 שעות #153702

בשרשור הקודם לפני 3 שנים, אני מזכיר חומר ספרות בשם סוד הכניעה שאיתו עבדתי ומישהו שלח לי במייל, אם יש למישהו הכוונה איך להגיע אליו אשמח

תגובה: גיבור אנונימי לפני 6 ימים, 23 שעות #153703

בשרשור הקודם לפני 3 שנים, אני מזכיר חומר ספרות בשם סוד הכניעה שאיתו עבדתי ומישהו שלח לי במייל, אם יש למישהו הכוונה איך להגיע אליו או לכל ספרות רלוונטית אחרת אשמח

תגובה: גיבור אנונימי לפני 3 ימים, 4 שעות #153731

יש לי רצון מאוד חזק מאתמול בערב, למצוא שרשור נוסף שהיה לי כאן בעבר בפורום תחת שם משתמש אחר בנוסף למה שהעלתי הפוסטים הקודמים. הייתי ממש אובססיבי לזה בשעות האחרונות וחיפשתי כמה שעות כאן בפורום.
מנסה לשחרר גם את זה ולחזור להכנות לחג ולסדר יום תקין.
רצונך יעשה ולא רצוני

תגובה: גיבור אנונימי לפני 3 ימים, 1 שעה #153734

נזכר בתחתית הכי משמעותית שלי, אחרי שהסתובבתי באתרי אינטרנט של תאווה קפצו לי פרסומות של מסאג' אירוטי..ואחרי כמה טלפונים בזמן של ייאוש מצאתי את עצמי נכנס למקום כזה, זה היה בשבילי כל כך שפל, הייתה שם אשה מבוגרת ומסכנה שכנראה זה הפרנסה שלה..ביקשה ממני להתפשט והתחילה גם היא..אני עוד הייתי בטוח שמי שתעביר את המסאג זה בחורה צעירה ששמו תמונה שלה. כשקלטתי את המצב שאני הולך לחטוא ועוד עם אשה שאני רחוק מלהתאוות לה. ברחתי משם.
אבל התאווה הביאה אותי למקום כל כך שפל של ללכת למקום מסוכן, היו יכולים לסחוט אותי כמו שיכול להיות במקומות כאלה, הייתי יכול לבגוד באשתי,, הוצאתי כסף מזומן על שרותי מין.
הזוי לאיפה אדם יכול להגיע.
אני מכור לתאווה ולפגמי אופי וכשאני לא מחובר לאלוקים אני יכול להיות בין הגרועים ביותר לאמלל את עצמי את אשתי ואת משפחתי.
רק להיום השם עזור לי להיות מחובר אלייך, לקיים את רצונך ולשתף אחרים במסע.
חג שמח! ושנזכה לקבל את רצונו יתברך!!

תגובה: גיבור אנונימי לפני 3 ימים #153735

• חיים אמיתיים
  • רצף ניקיון נוכחי: 135 ימים
  • דירוג זהב
באמת הזוי לאיפה אפשר להגיע
בהצלחה הלאה
חג שמח!

תגובה: גיבור אנונימי לפני 1 יום, 18 שעות #153739

• שבור64
  • רצף ניקיון נוכחי: 1 יום
  • חבר קבוע
גיבוראנונימי כתב on 01 יוני 2025 14:38:
נזכר בתחתית הכי משמעותית שלי, אחרי שהסתובבתי באתרי אינטרנט של תאווה קפצו לי פרסומות של מסאג' אירוטי..ואחרי כמה טלפונים בזמן של ייאוש מצאתי את עצמי נכנס למקום כזה, זה היה בשבילי כל כך שפל, הייתה שם אשה מבוגרת ומסכנה שכנראה זה הפרנסה שלה..ביקשה ממני להתפשט והתחילה גם היא..אני עוד הייתי בטוח שמי שתעביר את המסאג זה בחורה צעירה ששמו תמונה שלה. כשקלטתי את המצב שאני הולך לחטוא ועוד עם אשה שאני רחוק מלהתאוות לה. ברחתי משם.
אבל התאווה הביאה אותי למקום כל כך שפל של ללכת למקום מסוכן, היו יכולים לסחוט אותי כמו שיכול להיות במקומות כאלה, הייתי יכול לבגוד באשתי,, הוצאתי כסף מזומן על שרותי מין.
הזוי לאיפה אדם יכול להגיע.
אני מכור לתאווה ולפגמי אופי וכשאני לא מחובר לאלוקים אני יכול להיות בין הגרועים ביותר לאמלל את עצמי את אשתי ואת משפחתי.
רק להיום השם עזור לי להיות מחובר אלייך, לקיים את רצונך ולשתף אחרים במסע.
חג שמח! ושנזכה לקבל את רצונו יתברך!!

דדורש גבורה רצינית לשתף ככה מעשה שאתה כלכך מתבייש בו.

כל הכבוד!

אני גם הייתי קרוב למקומות כאלה ותמיד התביישתי מידי מלעשות את זה.

תודה על השיתוף.

תגובה: גיבור אנונימי לפני 21 שעות, 39 דקות #153758

תודה חיים אמיתיים ושבור64.
קשה לשתף כזה דבר אבל אין ברירה, לומד ומנסה ליישם עכשיו שוב את צעדים 1-3.
ביומיום כשהתאווה קופצת לבקר אני לא זוכר את מקרי הקיצון שהיא הביאה אותי אליהם, והחשיבה על עוד לגימה אחת נשמעת מאוד תמימה..

תגובה: גיבור אנונימי לפני 2 שעות, 32 דקות #153762

• שבור64
  • רצף ניקיון נוכחי: 1 יום
  • חבר קבוע

וואי, לגמרי.

זה תמיד נראה כמו איזה משהו "בקטנה" עד שמגיעים לרגע שאחרי...

• עמוד:
  • 1
  • 2
  • 3
זמן ליצירת דף: 0.61 שניות

Are you sure?

כן