תודה (ניר?)
זה אכן הועיל ועזר, לא צריך להרגיש כאילו עומדים לי עם סטופר, בקצב שלי.
בכלל, תמיד נעים לראות שיש אנשים מסביב בסיטואציות דומות ובעידן של היום עם כל הבינות המלאכותיות, עדיין נעים לראות שיש דמויות אמיתיות בשר ודם עם רגש ונשמה שאכפת להם. אמיתי.
אפשר לשתף אותך במחשבה או שתים?
העולם הופך להיות סינטטי, מבודד, אכזר...
גם עולם הפורנו לצערי הופך להיות כל כך מוחשי, הכל היום ב - HD או ב - 4K, פעם (לפני 30 שנה כמעט) לא היו סרטים, תמונה היתה עולה אחרי 10 שניות וגם זה באיכות בינונית. העולם הזה של הפורנו, אין פלא שאנחנו נמשכים לזה, זה נראה חי עד כדי כך שאתה כמעט מרגיש בתוך הסרט. וזה בעצם, נשאר מנותק מהמציאות. המח חושב שהוא שם והוא לא, אנחנו מוכרים למח אשליה פנומנלית של כל מיני פנטזיות והמח קונה את זה והופך אותנו להיות בובות על חוטים, בלי כח להתנגד (כמעט לגמרי).
האישה שלצידינו נראית כמו צל של הדמויות שם, דורשת את שלה בעוד הדמויות שם לא דורשות כלום - רק תלחץ על הלינק. זה זול (אפילו חינם), זה זמין, זה נח. וזה בעצם יקר - זה לוקח מאיתנו את תמצית החיים. את התכלית. כל מהותינו נהפכת לאויר. אני יושב היום בכולל עם החברותא, תלמיד חכם בכל רמ"ח איבריו שלא יודע עלי כלום בנושא זה, ותוך כדי הלימוד עולות לי תמונות מהלילה האפל שעברתי לפני כמה שעות - זה נהיה חלק ממני ומהמהות שלי לכאורה.
מה עוד אגיד, תודה לה' על הכל. אני לא יודע למה כל הביוב הזו נכנס לחיי, ומה חיי הדתיים אשמים שחיי החילוניים בחרו ברע הזה. אבל זה המצב.. וצריך להרים את הראש. יהודי לא מתייאש לא?