ברוכים הבאים, אורח

אחרי נפילה כפולה וכואבת - מתחיל לטוס
(0 צופה) 
  • עמוד:
  • 1

נושא: אחרי נפילה כפולה וכואבת - מתחיל לטוס 101 צפיות

אחרי נפילה כפולה וכואבת - מתחיל לטוס לפני 1 שבוע, 1 יום #153695

נפילץ לילה עד השעה 3 לפנות בוקר, קם בחמש ורבע כהרגלי ללכת להתפלל, מבט בראי ושוב הפרצוף המעוך הזה, חוזר מהתפילה, הבית ריק והמחשב פרוץ ו - עוד נפילה של כשעתיים וחצי במקום ללכת לשגרת היום, אפילו לא הודעתי שלא מגיע היום, שוב מבט בראי , הפרצוף מעוך שבעתיים, שבור, גמור.

כבר חשבתי על זה כמה פעמים בלי להזיז את עצמי מילימטר אבל אם שתי הנפילות הנ"ל גורמות לי לזוז במקצת - דיינו.

אז מתחיל לטוס, לטוס אל החופש.
מתפלל לקב"ה, היום ראש חודש, שהחודש הזה יעזור לי להביא לעצמי תחילת תהליך שתכליתו שינוי.

אנא ה' הושיעה נא | אנא ה' הצליחה נא.

תגובה: אחרי נפילה כפולה וכואבת - מתחיל לטוס לפני 1 שבוע, 1 יום #153696

• goolife
  • רצף ניקיון נוכחי: 149 ימים
  • דירוג זהב

אח יקר מזדהה איתך ממש בתחושת וגם בתיאור  של העבודות 
מאחל לך הצלחה בלטוס אל החופש 
צעד ועוד צעד עד לטיסה מלאה

תמשיך לבוא 
אוהבים 

תגובה: אחרי נפילה כפולה וכואבת - מתחיל לטוס לפני 1 שבוע, 1 יום #153700

• mose
  • רצף ניקיון נוכחי: 470 ימים
  • דירוג זהב

בהצלחה אחי 
הרבה אנשים ראו פה אור בחיים

תגובה: אחרי נפילה כפולה וכואבת - מתחיל לטוס לפני 1 שבוע, 1 יום #153704

בהצלחה רבה!!
זה המקום לטוס, בחיבוק ידיים עם חברים אוהבים.

תגובה: אחרי נפילה כפולה וכואבת - מתחיל לטוס לפני 6 ימים, 21 שעות #153716

חברים תודה רבה על המילים המעודדות.
בהצלחה לכולנו.

תגובה: אחרי נפילה כפולה וכואבת - מתחיל לטוס לפני 2 ימים, 16 שעות #153753

איך הולך? מה אתה חושב על התכנים שראית עד עכשיו?
יש לך תובנות או שאלות?

ניריוסף

מנהל תוכן GYE

תגובה: אחרי נפילה כפולה וכואבת - מתחיל לטוס לפני 22 שעות, 1 דקה #153769

איך הולך......?
אז ראשית הסרטונים בתוכנית טיסה אל החופש מעולים ומחזקים.
נותנים הבנה ושכל על ההתמכרות ועוזרים להבין את התהליך.
אממה - 
התחלתי לבנות יומן דחפים.
הבעיה אצלי זה חוסר עקביות. לאחר הנפילה האחרונה התחלתי לבנות את הטבלה, עדכנתי שם 2 דחפים שקשורים שניהם לדחף לפתוח מחשב ולהכנס לאינטרנט לאתרים מלוכלכים. אבל לדוגמא דחפים שיש לי על מבטים ברחוב לא עדכנתי שם עדיין, אחרי יום יומיים אני "מתקרר" מהלחץ להמשיך לעבוד על עצמי, נוטש את העבודה (הסיזיפית אבל חשובה) ואז - שוב נופל (כמו הלילה).

אז כרגע אני חושב איך אני יכול להיות עקבי יותר. להכניס יותר רצינות בעבודה הזו.
יש לי בעיה מסויימת - לאחר נפילה (בעיקר אם היא "קשה", כלומר נפילה של 3-5 שעות צפיה בפורנו) אני רוצה פשוט לא לראות מחשב, לפחות חצי שבוע. גם לא לדברים מותרים. מחשב עצמו הוא דחף, כשאני חושב על זה. ואז אותו מחשב שאמור לעזור לי להיות מחובר ל - GYE בעצם הוא גם הדחף ו.. מה עושים?
אני חושב לעשות סינון מתקדם ואולי קצת לפתור את הבעיה, לפחות זמנית. למה זמנית? כי אני למוד נסיון משנים-שנים של התנהלות מול סינונים - בסוף הם מבוטלים או נפרצים או שמוצאים מחשב אחר, אין לזה סוף.

מה אתה אומר?

תגובה: אחרי נפילה כפולה וכואבת - מתחיל לטוס לפני 12 שעות, 59 דקות #153773

גם אם ייקח לך חודש לעשות יומן דחפים - זה עדיין בסדר. גם אם ייקח חודשיים. בסוף זו המציאות, אתה בקצב של עצמך.

יש אנשים שרואים את התוכנית ועושים את התרגילים קצת כל יום, פעם בשבוע, או משלימים בכמה שעות פעם בחודש את החומר. תעשה את זה בקצב שאתה יכול. זה המציאות, אין איך לברוח מזה שלכל אחד יש את הקצב שהוא יכול.

לגבי הסינון הזמני, אתה מכיר את עצמך הכי טוב.

מקווה שזה עזר לך שהגבתי,

תגיד לי אם אתה לא מסכים או אם יש לך שאלות נוספות, בשמחה
ניריוסף

מנהל תוכן GYE

תגובה: אחרי נפילה כפולה וכואבת - מתחיל לטוס לפני 11 שעות, 58 דקות #153775

תודה (ניר?)
זה אכן הועיל ועזר, לא צריך להרגיש כאילו עומדים לי עם סטופר, בקצב שלי.
בכלל, תמיד נעים לראות שיש אנשים מסביב בסיטואציות דומות ובעידן של היום עם כל הבינות המלאכותיות, עדיין נעים לראות שיש דמויות אמיתיות בשר ודם עם רגש ונשמה שאכפת להם. אמיתי.
אפשר לשתף אותך במחשבה או שתים?
העולם הופך להיות סינטטי, מבודד, אכזר...
גם עולם הפורנו לצערי הופך להיות כל כך מוחשי, הכל היום ב - HD או ב - 4K, פעם (לפני 30 שנה כמעט) לא היו סרטים, תמונה היתה עולה אחרי 10 שניות וגם זה באיכות בינונית. העולם הזה של הפורנו, אין פלא שאנחנו נמשכים לזה, זה נראה חי עד כדי כך שאתה כמעט מרגיש בתוך הסרט. וזה בעצם, נשאר מנותק מהמציאות. המח חושב שהוא שם והוא לא, אנחנו מוכרים למח אשליה פנומנלית של כל מיני פנטזיות והמח קונה את זה והופך אותנו להיות בובות על חוטים, בלי כח להתנגד (כמעט לגמרי).
האישה שלצידינו נראית כמו צל של הדמויות שם, דורשת את שלה בעוד הדמויות שם לא דורשות כלום - רק תלחץ על הלינק. זה זול (אפילו חינם), זה זמין, זה נח. וזה בעצם יקר - זה לוקח מאיתנו את תמצית החיים. את התכלית. כל מהותינו נהפכת לאויר. אני יושב היום בכולל עם החברותא, תלמיד חכם בכל רמ"ח איבריו שלא יודע עלי כלום בנושא זה, ותוך כדי הלימוד עולות לי תמונות מהלילה האפל שעברתי לפני כמה שעות - זה נהיה חלק ממני ומהמהות שלי לכאורה.
מה עוד אגיד, תודה לה' על הכל. אני לא יודע למה כל הביוב הזו נכנס לחיי, ומה חיי הדתיים אשמים שחיי החילוניים בחרו ברע הזה. אבל זה המצב.. וצריך להרים את הראש. יהודי לא מתייאש לא?

תגובה: אחרי נפילה כפולה וכואבת - מתחיל לטוס לפני 6 שעות, 54 דקות #153776

• gibor100
  • רצף ניקיון נוכחי: 13 ימים
  • דירוג זהב

וואו אפי אתה תותח אחי
חיזקת אותי ואני מחזק אותך
כל מילה בסלע

תגובה: אחרי נפילה כפולה וכואבת - מתחיל לטוס לפני 6 שעות, 25 דקות #153777

תודה גיבור , מאמין בחיזוקים ההדדיים האלה בין חברים שנותנים רוח גבית לתהליך ועוזרים להיבנות.
שנזכה כולנו לנקיון , לחופש.

• עמוד:
  • 1
זמן ליצירת דף: 0.45 שניות

Are you sure?

כן