ברוכים הבאים, אורח

יומן מסע - סופי בהחלט
(1 צופה) (1) אורח

נושא: יומן מסע - סופי בהחלט 3575 צפיות

תגובה: יומן מסע - סופי בהחלט לפני 1 יום, 6 שעות #154431

• mose
  • רצף ניקיון נוכחי: 572 ימים
  • דירוג פלטיניום

אחי היקר 
שמע אני חושב שחוששים לתת תגובה על כזה דבר כי לא נחמד להכריע האם לאפס שישים יום וכן להיפך להחליט שזה נכון לא לאפס. 
אני אומר לך תשב עם עצמך ותגיד לעצמך איזה סוג עבודה ותהליך אתה רוצה לעבור בחיים שלך בנושא של  להפסיק עם פורנו. אם האם אתה רוצה לעשות עבודה יסודית להעמיק בגורם לנפילה או לטריגר ולהבין איך אתה עוקר את הבעייה מהשורש. או שאתה מעוניין לעבוד יותר על הקצה ולהתמקד בצעדים יותר של להתרחק מהנפילות?
בעצם איפה אתה מחליט לטפל בבעיה? 
נראה לי שאם תתבונן עם עצמך באמת ותקדיש לזה זמן התשובה תהיה ברורה לך…

עכ״פ מצטרף לקודמי מה שתחליט אתה מלך העבודה שאתה עושה מעידה על הרצון האמיתי שלך להשתנות ולהיות יהודי טוב יותר
וצריך לזכור שאנחנו מכורים וזה תמיד יהיה רק יש לנו אפשרות לבחור תגובה נכונה ויותר מזה תגובה שתרומם אותנו להיות יותר טובים בהרבה תחומים.
אוהב בהצלחה

נערך לאחרונה: לפני 1 יום, 6 שעות על ידי mose. סיבה: תיקון

תגובה: יומן מסע - סופי בהחלט לפני 10 שעות, 13 דקות #154435

• omris0253
  • רצף ניקיון נוכחי: 66 ימים
  • דירוג כסף

תודה על התגובה!
אני לא מחפש שיתנו לי תשובה חד משמעית, אבל שיביעו דעתם או יתנו עצות, כמו שאתה עשית.
בעצמי אני חושב שאם אאפס גם את המונה של הנפילות, אני אפול שוב, בקרוב, בגדול.
אולי הפתרון הוא לתת קצת יותר משקל וחשיבות לרצף בלי מעידות (שעומד על 4 ימים כרגע), ולהתרכז בזירה הזאת, אחרי שבירת הנפילות יותר קל לי.
שמתי לי יעדים גם כאלה וגם כאלה, והוספתי תמריצים. בכלל שיפרתי קצת את התוכנית, אבל צריך להוסיף לה עוד קצת דברים. צריך גם לחזור לראות סרטונים של האתר.
מהיום אני מגדיר בצורה יותר ברורה, כל שפיכה שנגרמה מגירוי מכוון, גם אם הכוונה לא הייתה לשפוך אלא "רק קצת" וכו' - זאת נפילה.

ביום שישי (יום אחרי המעידות) ניצחתי ניצחון קטן, כי עוד היו לי דחפים חזקים, והייתה לי סיטואציה ש"התאימה בול"..

ימים בלי נפילות: 66, היעד הבא 70
ימים בלי מעידות: 4, היעד הבא 10

זמן ליצירת דף: 0.26 שניות

Are you sure?

כן