ברוכים הבאים, אורח

יומן מסע - סופי בהחלט
(1 צופה) (1) אורח

נושא: יומן מסע - סופי בהחלט 1045 צפיות

תגובה: יומן מסע - סופי בהחלט לפני 3 ימים, 16 שעות #154179

• omris0253
  • רצף ניקיון נוכחי: 14 ימים
  • חבר ותיק

הגעתי למסקנה שיש כמה נקודות שהן בעצם מחוברות. הצ'ופרים, סימון הנפילות, וההצלחה למעוד בלי ליפול.

אני קצת מצ'פר את עצמי בזה שאני לא מסמן נפילה. לפעמים תוך כדי המעידה אני אומר לעצמי "אם עכשיו אתה עוצר - אל תסמן נפילה", וזה ממש עוזר. מצג שני - זה אולי קצת רמאות?

אני עוד לא מסמן נפילה או ניצחון, מתלבט. אם זה ניצחון - היעד הבא מעבר לפינה 20 יום, עוד לפני הסופש

תגובה: יומן מסע - סופי בהחלט לפני 2 ימים, 5 שעות #154186

• omris0253
  • חבר ותיק

עוד לא סימנתי נפילה, למרות שהיעד הבא כבר מחר או מחרתיים. 

אם לא מחשיבים את המעידות - אני עוד מעט עובר את מכשול השבועיים שלושה, ובפעם הקודמת שעשיתי את זה - באמת היה יותר קל. 

גם אתמול מעדתי קצת. עשיתי את זה בצורה אוטומטית.
אני חושב שהתקופה הזאת, שאני מועד הרבה, היא זמן טוב לנסות שיטות לא להיכנס למעגל הצהוב. למשל אני הלכתי על שיטת עצור אבל עד עכשיו לא ממש הצלחתי.. אז עכשיו, שיבוא לי למעוד, אני אנסה את השיטה, אוכל לתקן מה שצריך 

תגובה: יומן מסע - סופי בהחלט לפני 1 יום, 7 שעות #154190

• omris0253
  • חבר ותיק

אני עוד לא בטוח, אבל אני חושב שלא אסמן נפילה. כבר מחר אני ב20, שזה היעד הבא. אחריו זה 25, ואני לא ממש בבית הסופש, מה שהופך את העניין ליותר קל וההגעה ל25 בפתח. אח''כ יש את 30, שזה היה היעד שלי במקור, ואז החלטתי לחלק אותו ליעדים קטנים.

אתמול באתי למעוד, ואז גלשתי לדברים אחרים, לאיזה משחק בפלאפון.. אמנם לא בדיוק עשיתי את "עצור" אבל זה גם טוב. סופר לעצמי ניצחון קטן
רצף ניצחונות קטנים: 2

זמן ליצירת דף: 0.27 שניות

Are you sure?

כן