ברוכים הבאים, אורח

גיבור אנונימי
(0 צופה) 

נושא: גיבור אנונימי 966 צפיות

תגובה: גיבור אנונימי לפני 4 שבועות, 1 יום #153764

אין דבר רע יורד מן השמיים..
תמיד לא הבנתי למה השם נתן לי תאווה כזאת גדולה, בשנים הראשונות חשבתי שזה כדי ליצור את ההתעוררות החזקה שתבוא אחריי ותחבר אותי לאלוקים בעוצמה הרבה יותר חזקה, היום אני מבין שזה כדאי להיות מחובר תמיד להשם יתברך בצורה יציבה וחזקה. כאשר חוסר ביציבות מוביל להתרעה מיידית.
מתחבר בהקשר הזה לספר מופלא שנכתב למכורים על ידי הרב טאוב the god of understanding.
מצרף קישור למי שרוצה להעמיק:
www.chabad.org/library/article_cdo/aid/1761299/jewish/What-Addiction-Actually-Is.htm

תגובה: גיבור אנונימי לפני 3 שבועות, 4 ימים #153800

הרבה לחץ מהעבודה, מהאשה..
לא מוצא זמן לעשות ריצה ולעשות פעולות.
נכנס לכאן לכתוב לפחות פוסט, כי אחד מפגמי האופי הקשים שלי הם התמודדות בלחץ.
מבקש עזרה להכנעה בדרך ולהבנה שיש כח עליון שגורם ומסבב הכל ויכול לנווט את חיי בצורה הכי טובה.

תגובה: גיבור אנונימי לפני 3 שבועות, 4 ימים #153802

• gibor100
  • רצף ניקיון נוכחי: 38 ימים
  • דירוג זהב
גיבוראנונימי כתב on 04 יוני 2025 18:08:

אין דבר רע יורד מן השמיים..
תמיד לא הבנתי למה השם נתן לי תאווה כזאת גדולה, בשנים הראשונות חשבתי שזה כדי ליצור את ההתעוררות החזקה שתבוא אחריי ותחבר אותי לאלוקים בעוצמה הרבה יותר חזקה, היום אני מבין שזה כדאי להיות מחובר תמיד להשם יתברך בצורה יציבה וחזקה. כאשר חוסר ביציבות מוביל להתרעה מיידית.
מתחבר בהקשר הזה לספר מופלא שנכתב למכורים על ידי הרב טאוב the god of understanding.
מצרף קישור למי שרוצה להעמיק:
www.chabad.org/library/article_cdo/aid/1761299/jewish/What-Addiction-Actually-Is.htm

ממש תודה לך גיבור נהנתי מכל מילה ממש מחזק מה שהוא כותב שם
קראתי את זה בהשתוקקות...

תגובה: גיבור אנונימי לפני 3 שבועות, 4 ימים #153803

יש לי פגמי אופי שאני מבין שהם דומים לתאווה מהבחינה שאני לא יכול להתנהל מולם בצורה עצמאית.
חוסר שליטה במצבי לחץ, רצון לרצות אחרים.
אני מבין שאני חסר אונים כלפיהם וכאשר אני מנסה להתמודד לבד התאווה אורבת בקצה, אני צריך לשחרר ולהבין שאני חסר אונים מולם ורק כח עליון יכול להוציא אותי מהם.

תגובה: גיבור אנונימי לפני 3 שבועות, 2 ימים #153820

ברוך השם 4 שבועות של נקיות, לא מובן מאליו בכלל..
מגלה לאחרונה עוד פגם אופי שנגלה לפעמים בצורה לא נעימה וזה החוסר כנות, הדיבור הלא ישיר הלפעמים "שקר לבן" או אי מסירת כל הפרטים בהתחלה.
מנסה לשחרר וללמוד שזה קיים בי ולנסות למנוע אותו כבר מההתחלה.

תגובה: גיבור אנונימי לפני 3 שבועות, 2 ימים #153824

• gibor100
  • רצף ניקיון נוכחי: 38 ימים
  • דירוג זהב

וואו אח יקר כל הכבוד:clap:
מקנא בך

תגובה: גיבור אנונימי לפני 3 שבועות, 2 ימים #153828

שעובדים לפי התכנית ונכנעים, ונותנים לרצון האלוקים להוביל מקבלים לא מעט מתנות.
אסירות תודה על כמה נקודות אור ואהבה סופר משמעותיות שקיבלתי היום בעבודה, וחיבוק מיוחד מחברים. תודה השם!!

תגובה: גיבור אנונימי לפני 3 שבועות #153842

30 יום בחסד השם!!
ובהחלט רואים מתנות בדרך, לא מובן מאליו בכלל!!!
אסירות תודה על הארות פנים שאני מקבל בשבוע האחרון בעסקים ובחיי המשפחתיים.

תגובה: גיבור אנונימי לפני 2 שבועות, 4 ימים #153846

ימים של לחץ אף פעם לא עשו לי ולתאווה טוב..מסתבר שאחד מפגמי האופי שלי זה התמודדות בלחץ.
לומד להיכנע גם בתקופה מורכבת זו של חוסר וודאות, ילדים בבית וכו' דרישות מהאשה ומהעסק סותרות.
רק להיום השם עזור לי להיכנע 

תגובה: גיבור אנונימי לפני 2 שבועות, 3 ימים #153851

העצבים והלחץ בשיאם, הרדמתי את התינוקת לגידולים שמתי סרט במחשב ולאשתי יש זום, מקבל טלפון מהעבודה ואז הגדולה צורחת, היא תעיר את הקטנה, תפריע לזום של אשתי וגם לשיחה שלי. מעביר להשתק ומסנן לעברה תהיי בשקט מייד! היא ממשיכה עם הצרחות ואני מביא לה סטירה. זה קרה לפני כשעה וזה מייסר אותי.
אני נגד עונשים פיזיים בכל מאודי אבל פגמי האופי שלי, חוסר השליטה בלחץ מביא אותי לדברים שאני לא רוצה בהם.
השם עזור לי להבין שאני לא יכול לשלוט בעצמי במצבי לחץ וצריך לשחרר, להעביר את המושכות אלייך. רק להיום!

תגובה: גיבור אנונימי לפני 2 שבועות, 2 ימים #153855

הלחץ עולה על גדותיו, אני חייב לפצח איך אני מביא ומגדיל הכנסות. דווקא עכשיו דווקא במלחמה כאשר הילדים בבית והכל בלאגן. מוציא עצבים ויקטור על כולם.
לא נחמד לשותפים לעבודה ומרגיש שלהם יש דרישות כלפיי שאני לא ממלא ולכן זה דוחף אותי לתהליכי ריצוי וכו'.
מנסה להירגע ולהבין שאני לא אחראי! גם בלי שאני מכור אני לא יכול להביא שפע ופרנסה ובטח כמכור כאשר אני לוקח דברים לידיים, דברים לא טובים קורים.
מנסה לשחרר, להיכנע לאבא שבשמיים. הוא המוביל בכל התחומים! 
והתכלית שלי בחיים היא להפוך דירה בתחתונים את עצמי, ועשו לי מקדש ושכנתי בתוכם, לקחת את כל הרצונות, תאוות, עשייה ולהקשיב ולהיכנע לאבא שבשמיים.
רצונך יעשה ולא רצוני!

תגובה: גיבור אנונימי לפני 2 שבועות #153870

ממש מחזק את התהליך שאתה עושה, ממש עבודה יום יומית, שעה שעה, שיהיה הרגל אוטומטי - אני מרגיש טריגר של לחץ/ריצוי/וכו' - אני משליך לה' משחרר ונכנע. נותן לו להוביל. זה יכול להיות גם מנטרה שאתה אומר כל פעם שאתה מזהה שאתה נכנס לפינה לא טובה. ועם הזמן הבחירה הטובה שלך להיכנע וכו' - תופעל יותר בקלות, יותר מהר, בעזרת ה'.

לשיקולך כמובן, אתה יודע הכי טוב מה מתאים או לא מתאים לך

בהצלחה רבה רבה רבה

ניריוסף

מנהל תוכן GYE

תגובה: גיבור אנונימי לפני 2 שבועות #153880

תודה ניר יוסף מעריך מאוד! יכול להיות שזה מתחבר למאמר חזל ולוואי יתפלל אדם כל היום כולו.
מרגיש שזה ממש חלק מהעבודה המדהימה שקורית ושנעשית בתכנית!
אשתף שבילים האחרונים הייתה לי דילמה והחלטה שבעבר כנראה לא הייתי מסוגל לקחת. וזה משהו שפגע בי עסקית בגלל חוסר יכולת כניעה ובכלל פגמי אופי. מסתבר שהאגו הוא סופר חזק אצלי..
ובחסדי השם קיבלתי החלטה לא פשוטה אבל נכונה עסקית ובריאות לי נפשית.
ממש רואה פה חסד השם!
לצד זה צריך לשים לעצמי מראה לא להיכנס לשאננות עם שמירת העיניים ולהגיד לעצמי אני כל כך מעבר לזה אני כבר עובד על המידות וכו'. בסוף אני מכור לתאווה וכל כוסית יכולה להוביל לתהום.
והמון תודה להשם יתברך!

תגובה: גיבור אנונימי לפני 1 שבוע, 4 ימים #153888

בחסד השם 40 יום!

תגובה: גיבור אנונימי לפני 1 שבוע, 2 ימים #153909

מנסה לעשות צעד 4 וכל הזמן דוחה אותו..כנראה שהוא באמת דבר חיובי.
צעד 4 שלי בתחילתו מתמקד באבא שלי יש שם הרבה לחץ, מתח ובעייני לא מעט מהתאווה וההתמכרות קשורים לשם.
בגלל הדחייה של הימים האחרונים אחרי שלא הייתי כשנה אצל ההורים בשבת בגלל שלא רציתי את המתח מול אבא שלי, הסכמתי היום שאגיע השבת להורים, מקווה שזה יעזור להתמודד עם צעד 4 ולא יביא אותי ללחץ מיותר.
לצערי היום פספסתי התבודדות ושיחה עם אלוקים, רק להיום עזור לי להבין שבלי הקשר איתך אני מכור לתאווה ולא מסוגל לשלוט בחיי, וכל הדברים הטובים בחיי יכולים להתמסמס כלא היו. עזור לי אבא לחיות את הקשר בצורה של אהבה נכונה ויראה שלא אאבד את הקשר המיוחד איתך 

זמן ליצירת דף: 0.46 שניות

Are you sure?

כן