ברוכים הבאים, אורח

בלחימה ובשמחה!
(0 צופה) 

נושא: בלחימה ובשמחה! 2392 צפיות

תגובה: בלחימה ובשמחה! לפני 3 חודשים #153247

• ציקו לוי
  • רצף ניקיון נוכחי: 2951 ימים
  • חבר ותיק

חייב תוכנית מסודרת
צעדים, ספרות, חברים, קבוצות והרבה כניעה
ככה זה עובד אצלי בכל אופן רק להיום עד סוף היום
אכן שמירת העיניים סוג של גדר בתוכנית אבל בודאי לא הכלי החשוב והיחיד.
אשמח לסייע לך אני זמין במייל או בפון

תגובה: בלחימה ובשמחה! לפני 1 חודש, 2 שבועות #153576

• mose
  • רצף ניקיון נוכחי: 498 ימים
  • דירוג זהב

מה קורה אחים 
חייב לשתף אני נמצא בזמן שידוכים והאמת לא חשבתי שזה יהיה כל כך אכזרי ומתיש כן אני לא מגזים זה קורע לי את הלב המעבר בין בחורות ולמצוא את האחת… באמת שאני משתדרג מאחת לאחת ומבין יותר טוב מי אני ומה אני רוצה אבל כן זה קשה שאתה עושה כמה פגישות ובסוף זה לא,, 
קיצר הנקודה האמיתית היא שבין דייט לדייט אני ב״ה לא נמצא בדחפים למרות הקושי הרגשי ברור לי שנפילה או מבט למסך המנחם לא בא בחשבון ואני צריך לדעת להתמודד מול החיים. וזה סיבה טובה מאוד לשמוח ואפילו לרקוד על המתנה היפה הזאת שאלוקים נתן לי פעם שהייתי במצב כזה זה היה נגמר בשלש שעות של פורנו קשה מכל הסוגים והיום יש לי תחליף או שגם אם אין ברור לי שאני לא נופל. 
רוצה לומר תודה לכם חברים יקרים התומכים שלי למסע וכמובן לאלוקים שממש מסייע לי ושומר אותי שלא אפול וזה סיבה לשמוח עד הגג 
אוהב אותכם וצריך 

תגובה: בלחימה ובשמחה! לפני 1 חודש, 2 שבועות #153577

• jayjay
  • רצף ניקיון נוכחי: 41 ימים
  • חבר ותיק

בוקר טוב,
אשריך איזה כיף לשמוע על התהליך שעברת ועל ההצלחה שלך. בעז"ה תעבור גם את האתגר הזה. נותן מוטיבציה לכולם
בהצלחה ובשורות טובות

תגובה: בלחימה ובשמחה! לפני 1 חודש, 2 שבועות #153584

• mose
  • דירוג זהב

אמן 
תודה אחי

תגובה: בלחימה ובשמחה! לפני 1 שבוע, 3 ימים #153896

• mose
  • דירוג זהב

מה קורה חברים. 
אירן זה מלחמה שנועדה לאתגר אותנו, ממש חדר כושר להתמודדות שלנו.. כל הסיבות ליפול שיעמום/חוסר שגרה/לחץ/עיפות/וכו וכו. 
יש רגעים שאני לא מבין את הסיטואציה וזה יכול להוביל לדחף מצד שני ליפול זאת לא האופציה צריך להתמודד מול המצב ולבנות לו״ז בתוך הכאוס ולא להתמודד מול הדחף.. 
כותב לעצמי בכדי לעשות קצת סדר. 
אגב אחד הדברים שמחזיקים אותי זה הניסים שרואים בעיניים שלנו איך שה׳ שומר על ישראל. 
שיהיה בהצלחה לכולם ושנזכה לגאולה האמיתית והשלימה

תגובה: בלחימה ובשמחה! לפני 1 שבוע, 1 יום #153918

ועכשיו החזרה לשגרה. יכולה להיות מבורכת וקלה, ויכולה לעורר אתגרים. חשוב להיות מודעים מראש לאתגרים שלנו, ולקחת אותם באהבה והבנה, לא להתנגד לעובדה שאנחנו מאותגרים לפעמים, או תמיד. ככה אפשר להסתכל עליהם בעיניים פקוחות, כמו שאתה עשית משה, ולעבוד עליהם. לנסות לפחות

ניריוסף

מנהל תוכן GYE

תגובה: בלחימה ובשמחה! לפני 1 שבוע, 1 יום #153921

• mose
  • דירוג זהב

ממש נכון

תגובה: בלחימה ובשמחה! לפני 1 שבוע, 1 יום #153926

מצטרף ממש, אצלי גם החזרה לשגרה שמובילה לאוטוטו חופש לילדים שוב ומצד שני המון לחץ בעבודה שהצטבר. והבנה של אשתי מצד אחד ושל שותפי לעבודה מהצד שני מזמינה הרבה בלאגן ומאפשרת כר פורה של פגמי אופי..לומד לשחרר מה שצריך ולעבוד על מה שאפשר.
שיהיה לכולנו בהצלחה!

תגובה: בלחימה ובשמחה! לפני 1 יום, 5 שעות #153977

• mose
  • דירוג זהב

מה קורה אחיי היקרים? 
רוצה קצת לשתף ובעיקר לשים פוקוס על המצב..
אני נמצא בשידוכים וזאת תקופה לא קלה למי שחווה את זה, אבל מרגיש לי שאלוקים בנה עבורי דרך מיוחדת. באמת שקרו לי כמה דברים מאתגרים בדרך חלקם גם מצחיקים ואני ממש ממש מנסה להבין מה אלוקים רוצה ממני אני משתדל להתחזק עוד ועוד איזה מסר הוא רוצה שאני יבין? אבל כמובן שנסתרות דרכי ה׳ ואין לנו רשות להרהר אחריו רק להאמין ולשמוח ולקבל הכל באהבה ולהוסיף בטוב. אני מאמין בזה אבל גם רוצה להיות בטוח בזה. כי באמת זה מקשה עלי וזה גם מתבטא בניסיון שלי פתאום יש יותר קשיים ויותר דחפים וטריגרים, מה שאני מאחל לעצמי זה לדעת לשחרר ולסמוך על הקב״ה שהוא מנהל את העולם בהשגחה פרטית ואין רע יורד מלמעלה. ולהבין שצריך גם לנשום עמוק ולא להיות בלחץ (מאמין שזה קשור לאובססיה זה פגם אופי חזק אצלי) ולתת לקב״ה לתת לי את הכי טוב שיש ולבנתיים לעשות מה שצריך ומתוך שמחה… אני כותב פה את המקום שמאוד הייתי רוצה להיות בו בביטחון גמור בה׳ ולא מתוך תסכול. 
כותב פה גם בשביל הסדר בראש שלי וגם בשביל לשתף אותכם אחים. 
אז שיהיה לכולנו בהצלחה מרובה ורק בשורות טובות.

זמן ליצירת דף: 0.46 שניות

Are you sure?

כן