ברוכים הבאים, אורח

יומן מסע - סופי בהחלט
(0 צופה) 
  • עמוד:
  • 1
  • 2
  • 3

נושא: יומן מסע - סופי בהחלט 508 צפיות

תגובה: יומן מסע - סופי בהחלט לפני 4 ימים, 8 שעות #154034

• omris0253
  • רצף ניקיון נוכחי: 2 ימים
  • חבר ותיק

היידה הגעתי ליעד הראשון - 10 יום. 
איזה כיף.
זה עוד ניצחון קטן.
יעד הבא - 15 יום.
זה כולל את הסופש, מה שיהיה די מאתגר

רצף נצחונות קטנים: 4

נערך לאחרונה: לפני 4 ימים, 8 שעות על ידי omris0253.

תגובה: יומן מסע - סופי בהחלט לפני 4 ימים, 7 שעות #154035

[dir=rtl]כל הכבוד יא אלוף, תמשיך כך❤️

תגובה: יומן מסע - סופי בהחלט לפני 4 ימים, 1 שעה #154039

• חיים אמיתיים
  • רצף ניקיון נוכחי: 177 ימים
  • דירוג זהב

כל הכבוד, באמת אלוף
אני ראיתי עכשיו את השרשור שלך לראשונה
ותדע שאני מאד מאד נהנה ומתחזק
תודה

תגובה: יומן מסע - סופי בהחלט לפני 3 ימים #154049

• omris0253
  • חבר ותיק
תודה על התגובות!
11 יום, רק עוד 4 ימים ליעד הבא. הבעיה שיש סופש באמצע, עוד מעט אני חוזר הביתה, צריך להתכונן.. פעם קודמת הייתי הרבה במעגל הצהוב, במחשבה ש"רק קצת" למרות שאני יודע שזה יוביל להרבה מאוד..

תגובה: יומן מסע - סופי בהחלט לפני 2 ימים, 17 שעות #154052

• omris0253
  • חבר ותיק

חמישי בערב, ומשעמם בבית, זה קשה..
אני לא מפחד ליפול, אלא אני מפחד למעוד, להיכנס לצהוב, ואני יודע שאם זה יקרה, הדרך קרובה מאוד לנפילה בהמשך הסופש..
כנראה שהדבר הנכון עכשיו יהיה להתקלח וללכת לישון עם ספר או משו

תגובה: יומן מסע - סופי בהחלט לפני 2 ימים, 5 שעות #154054

מה איתך אחינו? אתה בסדר? עבר את זה?

תגובה: יומן מסע - סופי בהחלט לפני 16 שעות, 14 דקות #154059

• omris0253
  • חבר ותיק

אהלן, לצערי לא.. אספר הכל בהרחבה, אבל קודם כל אגיד לך תודה רבה על ההתעניינות!! באמת באמת, אולי אם הייתי רואה את ההודעה לפני כן הייתי מתגבר. כן כן עד כדי כך.

בחמישי בלילה ממש לפני שבאתי לישון, היה לי דחף להיכנס לצהוב, רק קצת, לבדוק משהו, לעשות ככה, וכו'. ואני קלטתי את זה, הייתי מודע, וגם לא נכנסתי למיטה עם הפלאפון מהחשש הזה. אבל, בסוף, בכל זאת עשיתי קצת. עמדתי בחדר, כי לשבת זה כבר יהיה מעגל צהוב, והתחלתי רק קצת.. זה התדרדר די מהר, אבל עדיין לא נפילה. לאחר איזה שעתיים הלכתי לישון, ידעתי מחר אני אפול.. וכך היה, על הבוקר כבר התחלתי רק קצת, ובהמשך היום ממש פיניתי לי זמן כדי ליפול.. אחרי כמה שעות נפלתי שוב.
באסה

מצד שני - הגעתי ליעד הראשון שלי, שהיה 10 יום. ועוד נקודה חשובה - עצרתי לחשוב לפני שהתחלתי למעוד. למרות שבסוף החלטתי החלטה לא טובה, ואני חושב שיכולתי אחרת, בכל זאת עצם ההכרה בזמן מסויים, שבו אני מחליט האם למעוד - זאת נקודה טובה. פעם הבאה אחליט נכון.

מוצש עבר בסדר, רק אתמול נפלתי ואין לי חשק. למרות, שאתמול חשבתי שיהיה מאתגר במוצש. 

חוזרים ליעד הראשון - 10 ימים.
יום אחד עבר, נשארו עוד 9.
רצף ניצחונות קטנים כרגע: 0

תגובה: יומן מסע - סופי בהחלט לפני 15 שעות, 1 דקה #154061

בס"ד
קודם כל רוצה להגיד לך שאתה מלך העולם, וכל צעד קטן שלך הוא אין סופי בשמיים ואשרייך תמשיך להתחזק. 
אני גם נפלתי בשישי בצהריים לצערי ואין מה לעשות היה קשה, עשיתי שנץ כזה ואז קמתי לפני ארוחת צהריים ונכנסתי לצהוב והגעתי לגירוי מיני, ואז הלכתי לאכול ואחרי הארוחת צהריים נפלתי בזבל הזה, אין מה לעשות. 
ב"ה אני ממשיך הלאה וננצח כמה שיותר, אתה אלוף, אתה יכול, אתה באמת נותן לי השראה וכוח עם מה שכתבת כאן, אני חושב על עצמי גם ככה זה יפה מאוד, באמת גם לי היה התלבטות האם ללכת וליפול ובסוף גם בחרתי לא טוב, אבל בעז" ה נמשיך אחי וניתן בראש, שנזכה כבר להיות חופשיים ולהגיע לחופש במהרה אמן כן יהי רצון

• עמוד:
  • 1
  • 2
  • 3
זמן ליצירת דף: 0.37 שניות

Are you sure?

כן