ברוכים הבאים, אורח

יומן מסע - סופי בהחלט
(1 צופה) (1) אורח

נושא: יומן מסע - סופי בהחלט 5301 צפיות

תגובה: יומן מסע - סופי בהחלט לפני 1 חודש #154431

• mose
  • רצף ניקיון נוכחי: 601 ימים
  • דירוג פלטיניום

אחי היקר 
שמע אני חושב שחוששים לתת תגובה על כזה דבר כי לא נחמד להכריע האם לאפס שישים יום וכן להיפך להחליט שזה נכון לא לאפס. 
אני אומר לך תשב עם עצמך ותגיד לעצמך איזה סוג עבודה ותהליך אתה רוצה לעבור בחיים שלך בנושא של  להפסיק עם פורנו. אם האם אתה רוצה לעשות עבודה יסודית להעמיק בגורם לנפילה או לטריגר ולהבין איך אתה עוקר את הבעייה מהשורש. או שאתה מעוניין לעבוד יותר על הקצה ולהתמקד בצעדים יותר של להתרחק מהנפילות?
בעצם איפה אתה מחליט לטפל בבעיה? 
נראה לי שאם תתבונן עם עצמך באמת ותקדיש לזה זמן התשובה תהיה ברורה לך…

עכ״פ מצטרף לקודמי מה שתחליט אתה מלך העבודה שאתה עושה מעידה על הרצון האמיתי שלך להשתנות ולהיות יהודי טוב יותר
וצריך לזכור שאנחנו מכורים וזה תמיד יהיה רק יש לנו אפשרות לבחור תגובה נכונה ויותר מזה תגובה שתרומם אותנו להיות יותר טובים בהרבה תחומים.
אוהב בהצלחה

נערך לאחרונה: לפני 1 חודש על ידי mose. סיבה: תיקון

תגובה: יומן מסע - סופי בהחלט לפני 4 שבועות, 1 יום #154435

• omris0253
  • רצף ניקיון נוכחי: 93 ימים
  • דירוג כסף

תודה על התגובה!
אני לא מחפש שיתנו לי תשובה חד משמעית, אבל שיביעו דעתם או יתנו עצות, כמו שאתה עשית.
בעצמי אני חושב שאם אאפס גם את המונה של הנפילות, אני אפול שוב, בקרוב, בגדול.
אולי הפתרון הוא לתת קצת יותר משקל וחשיבות לרצף בלי מעידות (שעומד על 4 ימים כרגע), ולהתרכז בזירה הזאת, אחרי שבירת הנפילות יותר קל לי.
שמתי לי יעדים גם כאלה וגם כאלה, והוספתי תמריצים. בכלל שיפרתי קצת את התוכנית, אבל צריך להוסיף לה עוד קצת דברים. צריך גם לחזור לראות סרטונים של האתר.
מהיום אני מגדיר בצורה יותר ברורה, כל שפיכה שנגרמה מגירוי מכוון, גם אם הכוונה לא הייתה לשפוך אלא "רק קצת" וכו' - זאת נפילה.

ביום שישי (יום אחרי המעידות) ניצחתי ניצחון קטן, כי עוד היו לי דחפים חזקים, והייתה לי סיטואציה ש"התאימה בול"..

ימים בלי נפילות: 66, היעד הבא 70
ימים בלי מעידות: 4, היעד הבא 10

תגובה: יומן מסע - סופי בהחלט לפני 4 שבועות #154450

• omris0253
  • דירוג כסף

שגרה, אז די קל

אתמול באתי לעשות משהו רק קצת (שהוא באמת רק קצת והוא לא בעייתי בפני עצמו) והתגברתי, ניצחון קטן

בלי נפילות: 68, עוד יומיים ליעד!
בלי מעידות: 6
12 ניצחונות קטנים

תגובה: יומן מסע - סופי בהחלט לפני 3 שבועות, 6 ימים #154458

• omris0253
  • דירוג כסף

כבר התחלתי לכתוב ואז נמחק לי.. באסה
אשתדל לכתוב באותה ההרחבה

היום היו לי הרבה מחשבות על פורנו. לא סתם על מעידות או על דברים לא צנועים בכלל - ממש ספציפית על פורנו. חשבתי כמה כיף יהיה כשסוף סוף אפול כמו שצריך, נפילה טובה עם פורנו אמיתי..
זה מוזר כשאני כותב את זה, אבל באותו הרגע זה ממש משכנע

אולי זה בא בעקבות תקופת החגים שמתקרבת, ומביאה איתה הרבה זמן בבית, ואיתו הרבה טריגרים ודחפים. תקופה מאתגרת. לדעתי יש 2 אופציות:
1. אני צולח את התקופה, מגיע לבערך 100 ימים בלי נפילות, וקונה לעצמי פלאפון חדש, מגיע ליותר מ30 יום בלי מעידות, ואולי מרשה לעצמי להתחיל לצאת. פנטסטי. אני מתרגש מחשוב על זה.
2. אני נופל. ואם אני נופל פעם אחת, אני אפול כמה פעמים. ארגיש שכל התקופה הלכה לפח, שלא לדבר על אלול ויום כיפור. וארגיש מיואש מלהתחיל מחדש..

בשביל לא להגיע ל2 אני צריך להגיע מוכן. אסור אפילו קצת. לראות עוד סרטונים של האתר, להמשיך לשפר את התכנית, וליישם אותה. בגדול - זה מתחיל ממחר. חוזרים הביתה, ואז ראש השנה והכל קורה מהר. להיות עם יד על הדופק. 
בהצלחה לכולנו, ניפגש באופציה הראשונה

תגובה: יומן מסע - סופי בהחלט לפני 3 שבועות, 6 ימים #154459

• omris0253
  • דירוג כסף
69 ימים בלי נפילה, מחר היעד!
7 ימים בלי מעידה

היום האתגר מתחיל
אני מקבל על עצמי בלנ"ד לראות עוד הערב 2 סרטונים של האתר

תגובה: יומן מסע - סופי בהחלט לפני 3 שבועות, 5 ימים #154466

• omris0253
  • דירוג כסף

הגענו ליעד, 70 יום!
אתמול הייתי לבד בבית, והיו לי דחפים מטורפים לעשות רק קצת, ועמדתי בזה. אני מסמן ניצחון קטן. אני בטוח שחלק מזה זה בגלל שראיתי 2 סרטונים כשהגעתי הביתה. האמת - גם על הסרטונים מגיע לי ניצחון.
8 ימים בלי מעידה, ראשון בבוקר היעד, צריך עוד לצלוח את הסופש הזה.

ב75 יום בלי נפילות מחכה לי פרס של ארוחה טובה.

14 נצחונות קטנים

תגובה: יומן מסע - סופי בהחלט לפני 3 שבועות, 3 ימים #154472

• omris0253
  • דירוג כסף
מעדתי, בדיוק כשהגעתי ליעד. 

לאורך הסופש ביליתי יותר מדי זמן במעגל הצהוב. לא מעידות, לא ראיתי כלום בעייתי, אבל למשל הייתי עם הפלאפון במיטה בחוסר מעש, או בדקתי סינון שיש בבית.. 

בשבת עצמה, ברוך ה' אין פלאפון, אבל היו לי הרהורים כמעט כל הזמן. גם כשהם נחדלו על ידי משהו, הם חזרו מיד אח''כ. זה היה מאוד מאתגר. 

מוצש המעגל הצהוב התחיל להיות יותר גרוע. עדיין לא היה שם שום דבר בעייתי בפני עצמו. צריך לציין שזה קרה ממש בסוף המוצש, לפני שהלכתי לישון. עד אז שרדתי יפה. 

ואז הגיע הבוקר. לא פעם ראשונה שזה קורה לי, עוד במיטה אני תופס את הפלאפון המתחיל לשוטט. זה קורה בעיקר אחרי שאני מתעסק בזה גם ממש לפני השינה. הקיצר התחלתי מ"רק קצת" וכו' וכו', שבסוף הגעתי לגלול תמונות לא צנועות. אמנם זה לא היה עירום, ואפילו לא מצולם, אבל זאת מעידה. ממש חבל, הגעתי ל10 ימים, וכבר התחלתי שבוע חדש, אבל רגע לפני מעדתי. מה גם שכשקלטתי שזאת מעידה, המשכתי מתוך מחשבה ש"אם כבר אז כבר", וזה הכי גרוע.

היום בעז"ה אני אחדול את זה. ברור שזאת מחשבה דפוקה, וכל שניה שאני ממשיך לראות מזיקה. בטח ובטח מהמחשבה ש"אולי ניפול ואז היתר הרע ישחרר" - היא שקר מוחלט. תרגיל קלאסי.

המטרה חזרה להיות 10 ימים בלי מעידות. 

עוד מעט מגיע למטרה בלי נפילות. 

אסור אסור לתת למעידות להפוך לנפילות. 

אני מגדיר מעידה, כדי למנוע התלבטויות בעתיד: כל תמונה (קל וחומר סרטון) שהוא לא צנוע, כלומר מכיל עירום חלקי, שראיתי בעקבות חיפוש מכוון, אפילו אם החיפוש לא היה מכוון בדיוק לתמונות האלה אלא "מסביב" או "רק קצת". אני חושב שזו הגדרה טובה. 

עוד מעט ראש השנה, אני קצת מחוץ ללופ, מקווה להיכנס לאווירה גם בתחום ההתמודדות. 

בהצלחה לכולנו

אשמח לתגובות, זה מחזק

תגובה: יומן מסע - סופי בהחלט לפני 3 שבועות, 2 ימים #154475

• omris0253
  • דירוג כסף

בצהריים ממש רציתי למעוד רק קצת
התגברתי, ולא מעדתי בשום צורה
ועל זה מגיע לי ניצחון קטן. 
האתגר היה בעיקר "אם כבר אז כבר", שאני ברצף 0 של מעידות.. 
עכשיו ממש אני עומד באותו המבחן

תגובה: יומן מסע - סופי בהחלט לפני 3 שבועות, 2 ימים #154478

• omris0253
  • דירוג כסף

עמדתי גם באותו מבחן, בגדול! עוד ניצחון קטן, אני עומד כרגע על 16.
אחרי הפעמיים האלה, שהיו התמודדויות באמת לא פשוטות, והצלחתי לא לראות כלום אפילו לא קצת, וגם לא מעגל צהוב, עכשיו אני מרגיש הרבה יותר טוב. כאילו יצאתי מהלופ (הנוכחי) של המעידות. בעז"ה שזו תהיה יציאת מצרים, ולא אחזור לשעבוד, גם לא לקצת. ראש השנה בפתח. בצאתו אני מגיע ל75 ימים בלי נפילות. מדהים מבחינתי. עדיין יש הרבה מה לעבוד על המעידות.
אני מקבל פרס על ה75 - ארוחה טובה או סט ספרים. נראה מה יצא. 

תגובה: יומן מסע - סופי בהחלט לפני 2 שבועות, 6 ימים #154479

• omris0253
  • דירוג כסף

ברוך ה' הגעתי ל75 ימים בלי נפילות. ראש השנה נתן קצת כוחות.
בנוסף, 3 ימים בלי מעידות, ברוך ה'.
 התגמול ל75 הוא ארוחה טובה או ספרים, כנראה שאלך על הספרים.
היעד הגדול הבא הוא 100 ימים, ושם אני קונה לי פלאפון חדש. היעד הקטן יהיה 85.

היעד בלי מעידות הוא 10

תגובה: יומן מסע - סופי בהחלט לפני 2 שבועות, 4 ימים #154483

• omris0253
  • דירוג כסף
77 יום בלי נפילות
5 ימים בלי מעידות

אני לא בבית הסופש מה שמקל על העניין. מיד אחרי יום כיפור אני חוזר הביתה, שם יהיה המבחן האמיתי. תמיד בחופש הזה שבא אחרי, היו נפילות גדולות ומייאשות

תגובה: יומן מסע - סופי בהחלט לפני 2 שבועות, 2 ימים #154491

• omris0253
  • דירוג כסף
79 יום בלי נפילות
7 ימים בלי מעידות

אתמול הייתי בסיטואציה שממש הזמינה מעידה, ולא מעדתי. בנוסף, באותה סיטואציה, הייתי במעגל צהוב, ושמתי לב לזה, אז עזבתי את הפלאפון כמו שאני אמור לעשות. ניצחון קטן, ה17

ברוך ה', האתגר עוד לפנינו, החופש שאחרי יום כיפור

תגובה: יומן מסע - סופי בהחלט לפני 1 שבוע, 5 ימים #154531

• omris0253
  • דירוג כסף

לא יצא לי לכתוב די הרבה זמן, ברוך ה' היה לוז עמוס 
ברוך ה' 84 ימים בלי נפילות, היעד הוא מחר
12 ימים בלי מעידות, הגעתי ליעד! היעד הבא הוא 20 ימים בלי מעידות.

בזמן הקרוב אני אהיה די הרבה בבית, מה שיהיה מאתגר. מזכיר לעצמי שאסור אפילו קצת, כי עכשיו קצת יהפוך עוד כמה ימים להרבה... 
ואם היה קצת, או אפילו הייתה מעידה? באסה ממש, נצטרך לאפס את המונה, אבל זה לא צריך להביא לנפילה.
תפילות

תגובה: יומן מסע - סופי בהחלט לפני 1 שבוע, 1 יום #154551

• omris0253
  • דירוג כסף

ברוך ה' 87 יום בלי נפילות! ממש עוד רגע 90. פייר, אני קצת מתרגש
פעם קודמת שהגעתי ל90 זה היה ביום העצמאות. ככה שיצא שזה גם היה יום העצמאות שלי. אז הייתי בלי שיטה, פשוט הצלחתי לצבור ימים נקיים לכמה שבועות ואז זה היה מכוח האנרציה, מה שמאוד הקשה עליי כשהתחלתי למעוד ולא הצלחתי לעצור. היתרון שהיה ברצף הקודם הוא גם החיסרון שלו: אין מעידות. הרצף הקודם היה נקי נקי, אבל כשהתחלתי למעוד ממש קצת, זה הלך וגדל עד לנפילה. הרצף הנוכחי היה עם די הרבה מעידות (האחרונה הייתה לפני 15 יום..), אבל אני לא נותן לזה להפוך לנפילות. 
נמשיך להילחם, ונהפוך את הרצף בלי מעידות לגדול כמו הרצף בלי נפילות

תגובה: יומן מסע - סופי בהחלט לפני 1 שבוע #154558

• omris0253
  • דירוג כסף
מועדים לשמחה!

89 יום, מחר 90

17 יום בלי מעידות

חלמתי שאני מועד, וזה ממש ביאס אותי, ואז התעוררתי (:

מדהים איך שזה נכנס לחלומות בכמות ככ גדולה, כנראה שזה ממש מעסיק את התת מודע שלי

אני חושב שלא אמרתי מה היעד הגדול - 100 ימים! מחכה לי שם פרס בדמות פלאפון חדש

סופר לעצמי ניצחון קטן על עוד תקופה בבית שבה לא מעדתי - 18