ברוכים הבאים, אורח

הדרך להחלמה
(1 צופה) (1) אורח
  • עמוד:
  • 1

נושא: הדרך להחלמה 131 צפיות

הדרך להחלמה לפני 1 שבוע, 3 ימים #154536

• מאמין123
  • רצף ניקיון נוכחי: 38 ימים
  • חבר חדש
שבוע טוב. תודה לאל אני כבר ברצף של 27 ימים נקיים ורובם גם ללא התמודדות יותר מידי. השקעתי די הרבה בתרגול גלישת דחפים על יבש, התקדמות במיני קורסים וקריאה וטיפה כתיבה בפורום. חזרתי הביתה לבין הזמנים והמצב עדיין טוב ב"ה אבל האתגר כן מתחיל להתגבר. יש בבית יותר מראות, יותר מצבי רוח שמשתנים ויותר רגילות של המוח לנפילה. היום הרגשתי טיפה דחף פעם ראשונה, מראות שקפצו מהעבר ומחשבה כמו זה כיף אז אולי כן כדאי ליפול? ישר הזכרתי לעצמי איזה כיף זה להיות בנקיות, לדעת שאני מצליח, שאני בסיירת ולא יכול לוותר. ניסיתי לגלוש על הדחף וזה די עבד. בנוסף אני זוכר שהחיווט של המוח לוקח זמן ואני בזמן שההתנגדות מתחילה להיות הכי קשה אז זה פשוט משהו שצריך לעבור.
השיא שלי מאז שנכנסתי לאתר הוא 34 ימים, מקווה שהפעם אצליח להמשיך בתהליך עד החלמה בלי להבהל מהאתגרים שיגיעו.
אשמח לטיפה טיפים ועידוד שיתנו עוד בוסט בדרך.

תגובה: הדרך להחלמה לפני 1 שבוע, 3 ימים #154537

מה קורה אחי מאוד שמח שאתה בסדר עם זה ויוצא מזה בעזרת ה'. אני סוג של רק היום מתעמק באתר ומבין מי מול מי , אני שקוע בזה הרבה זמן מהיום שלי, ולא מסוגל יותר להמשיך ככה

תגובה: הדרך להחלמה לפני 1 שבוע, 3 ימים #154544

• מאמין123
  • חבר חדש

כל הכבוד אחי שאתה נכנס לזה ברצינות ושחשוב לך להתמודד.
מאמין שאם תתחיל לעשות את הקורסים של האתר תתחיל יותר להבין את הדרך שלך, לבנות לעצמך תוכנית שמותאמת לך ולאמץ אסטרטגיות שעוזרות לך להתמודד עם הדחפים.
הדרך היא לא ישרה ויש הרבה עליות וירידות אבל מכל דבר לומדים ומשתפרים ותמיד נמצאים במגמת עלייה.
מה שחשוב זה ההתמדה וההבנה שבסיירת לא מוותרים.
אני גם רק בתחילת הדרך שלי ובעצם כל החיים אנחנו במסע של השתלמות בכל תחום אז אסור לנו להבהל מזה.

תגובה: הדרך להחלמה לפני 1 שבוע, 3 ימים #154545

תןדה רבה אחי על שהקדשת זמן לרשום לי את זה מעריך אח אני אתחיל את הקורסים, התחלתי תקורסים הראשונים עכשיו בתכנון, בעזרת ה נצא מזה ונחייה חיים טובים מאושרים ומלאים באור

תגובה: הדרך להחלמה לפני 1 שבוע, 2 ימים #154552

• מאמין123
  • חבר חדש

אחרי שבועות נוחים מתחילים האתגרים לגדול. אחרי ריב מגיעים תחושות של עצבים, ייאוש מהמצב ורצון לברוח. אני חושב שפעם ראשונה אני ממש רואה איך הטריגר של הרגשות מוביל ישירות למחשבות על בריחה ונפילה.
הפעם אני לא מוכן להגרר אחרי האוטומטיזציה של המוח לנפילה ואני מנסה להתבונן במצב ולנסות לפעול על פי הרצון האמיתי שלי שהוא טוב. מתפלל לא לפחד מהמאבקים האלה שהם הרבה יותר קשים בעוצמה שלהם אבל מנגד הם המאבקים שהכי מצמיחים יכולות שליטה עצמית ותיקון של המוח. 
אני יודע שה' איתי, רואה את ההשתדלות שלי ולא יעזוב אותי.

תגובה: הדרך להחלמה לפני 6 ימים, 13 שעות #154562

אלוף!
ושאפו על ההבחנה, זה אחד הכלים הכי משמעותיים בדרך להצלחה!
וההליכה עם השם יתברך היא לגמרי הפתרון..

תגובה: הדרך להחלמה לפני 6 ימים #154567

• מאמין123
  • חבר חדש

תודה אח על התגובה, מחזק תמיד.
במסגרת המסע שלי להתחיל יותר לשים לב למה שקורה בעניין הזה של הנפילות - אחרי חג של כמה דחפים חזקים אני מבחין פתאום איך הם עברו. תמיד יש בראש שהדחף לא יעבור עד שתיפול וגם אם הייתי יודע בשכל שזה לא ככה עכשיו אני גם ממש מרגיש את זה וזה בהכרה שלי שזה באמת כמו גלים שבאים והולכים וזה ממש דבר שמציל ההכרה הזאת.

תגובה: הדרך להחלמה לפני 3 ימים, 21 שעות #154569

• מאמין123
  • חבר חדש
אני אחרי 34 ימים נקיים. השוואה של השיא שלי מאז שהתחלתי לספור. אני מרגיש שהתקופה הזאת עברה עליי באופן יחסי די בצורה טובה ולא קשה מידי ב"ה. גם הייתי עמוס ובלי הרבה פנאי לנפילות וגם ברגעים היותר קשים הצלחתי ליישם את האסטרטגיות ולהיות עם מספיק הבנה של מה שאני עובר ומוטיבציה לבחור נכון.למדתי עכשיו את המיני קורס בעמוד התכנון לאנשים נקיים למעלה מחודש והוא עזר לי מאוד. אבל ההדגשה שם של החשיבות של קשר מלחיצה אותי כי מי שיודע על ההתמודדות שלי זה אמא שלי שאני כמעט ולא מדבר איתה על זה מאז שסיפרתי לה, וחבר שגם איתו אני לא מרבה לעדכן באופן שוטף.אני כן כותב די הרבה למענה האנושי באתר וזה עוזר לי וגם כותב קצת וקורא בפורום אבל אני חושש שעמוד הקשר שלי לא מספיק לטווח הארוך.מה אתם חושבים על זה מהניסיון שלכם ומה אתם ממליצים כדי להעמיק את האספקט הזה במסע?

תגובה: הדרך להחלמה לפני 3 ימים, 17 שעות #154572

• זאב כחול
  • רצף ניקיון נוכחי: 52 ימים
  • דירוג כסף

שאפו על הרצף אחי!

באמת קשה לשמור על קשר בנושא הזה כי זה משהו שלא משתפים הרבה…
לי כרגע יש קבוצה עם שני חברים, שהם בעצמם לא כל כך מנסים לשמור על נקיות, אבל שיתפתי איתם את הנושא ואני משתדל כל כמה ימים לעדכן את הרצף שלי והם בדרך כלל עונים בתמיכה או בתגובה מצחיקה. זה במיוחד עוזר במצבי חירום, שאני יכול לכתוב למישהו במקום להיות שקוע בעצמי.

בכל מקרה אני מרגיש שגם אני צריך שיפור בעניין הזה, אם אתה מוצא דרך שעוזרת לך אשמח לשמוע

בהצלחה במסע

• עמוד:
  • 1
זמן ליצירת דף: 0.31 שניות

Are you sure?

כן