ברוכים הבאים, אורח

בלחימה ובשמחה!
(1 צופה) (1) אורח

נושא: בלחימה ובשמחה! 5083 צפיות

תגובה: בלחימה ובשמחה! לפני 1 חודש #154524

ממש ככה, אמנם קורא לאחר היום הקדוש אבל מתחבר לכל מילה ואין לי ספק שהיה גמר חתימה טובה!

תגובה: בלחימה ובשמחה! לפני 2 שבועות, 5 ימים #154579

• mose
  • רצף ניקיון נוכחי: 621 ימים
  • דירוג פלטיניום

מה קורה חברים 
סתם כותב את מה שעובר עליי בימים האחרונים 
יש לי משהו שאני ממש מחכה להבין לאן הוא יתפתח והאובססיה שלי פשוט לא נותנת לי לתפקד בצורה נכונה.. 
אני ממש חייב לשלוט במצב ולדעת כל מה שיהיה ולאן דברים יתפתחו למרות שהכל זה תהליכים שלוקחים זמן ואין לי סבלנות. 
מתפלל לה׳ שיתן לי לסמוך רק עליו ולא להיות בלחץ איך דברים יקרו בזמן שאין לי שליטה עליהם ולשחרר ולתת לו לנהל את העניינים 
ואז בטוח שהכל יהיה טוב 
יום טוב אוהב 

תגובה: בלחימה ובשמחה! לפני 2 שבועות, 4 ימים #154582

מתחבר ממש...המון בהצלחה!!

תגובה: בלחימה ובשמחה! לפני 2 שבועות, 1 יום #154605

• mose
  • דירוג פלטיניום

ימים מורכבים עוברים 
היכולת לדעת שה׳ הוא מנהל את העולם זה לא דבר פשוט. 
בפרט שמתאכזבים ממה שציפית שיהיה ועוד יותר שזה קשור לשידוכים ועוד יותר שכל פגישה מעלה לך את העניין של ההתמכרות ועד שאני מצליח להתחבר ממקום חיובי ה׳ אומר לי זה לא זה… 
הגעתי הפעם למקום כזה שאין לי אפשרות אחרת אלא רק להאמין אבל הפעם באמת שה׳ מנהל את העולם ופשוט לשחרר את כל מה שאני תופס שאין ביכולתי באמת לתפוס… ולתת לו לנהל את החיים שלי. 
מקווה שאת המקום שממנו זה יוצא לי ישאר לתמיד כי אני באמת מבין שאני חייב לשחרר ולא לנסות להבין את הכל. 

ויותר מזה אני שואל את הקב״ה הרי אתה רואה את המאמץ שלי להתנקות ולהתקדם בהרבה עניינים אז למה זה קורה לי??? 
ואני מבין שהוא רוצה לתת לי משהו הרבה מעבר למה שאני מדמיין. ומרוב אהבתו אלי הוא רוחץ את הכלי שיהיה מוכן לקבל את האור הטוב.
אז אני רוצה לומר לה׳ בענווה שאני מבין שכל מה שהוא עושה זה לטובתי ואני בעז״ה הולך להמשיך להיות בשמחה ולא יפול רוחי כי אתה מנהל את חיי וגם אם יהיה נסיון אז נילחם מתוך שמחה. 
כותב את זה אחרי הרבה כאב ומבין שזה קשור ממש להתמכרות שלי אבל מאמין שאפשר תמיד לשחרר ולתת לו את המושכות 
אוהב אותכם וצריך אותכם 

תגובה: בלחימה ובשמחה! לפני 1 שבוע, 5 ימים #154617

ואוו משה! חיזקת מאוד בתהליך.
אני עובר בירורים אחרים בענייני פרנסה והכלים להתמודדות הם אותם כלים.
שיהיה המון המון בהצלחה ואתה מהווה השראה בדרך שלך!!

תגובה: בלחימה ובשמחה! לפני 1 שבוע, 5 ימים #154618

• mose
  • דירוג פלטיניום

תודה רבה אחי 
חיזקת 

תגובה: בלחימה ובשמחה! לפני 1 שבוע, 1 יום #154648

• mose
  • דירוג פלטיניום

וואו איזה יום 
מרגיש בכללי שאני בתקופת ניסיון בכל מיני תחומים ודבר אחד אני יודע שאני לא יכול והולך להבין את אלוקים. 
אבל היום קרה לי משהו שממש עשה לי טריגר ואני מרגיש צורך לשטף את זה כדי לאוורר את זה ממני. הייתי היום בנסיעה ברכב והייתי טרוד מכל מיני מחשבות ועיסוקים חלק מהם על מה שעובר עלי בשבוע האחרון 
ואז אני נוסע ליד מעיין אמרתי לעצמי נעצור רגע במעיין נתאפס.. 
באמת התיישבתי ליד המעיין הייתי לבד שקט מוחלט הכל סבבה, עד שאני שומע רכב עוצר למטה ומישהו עולה למעיין ואני קולט אחת  שהגיע למעיין באופן שלא מתאים כלל… 
עכשיו אני הולך לנקות את הראש ומה מגיע לי 
טריגר וטריגר רציני. כמובן שבאותו רגע לקחתי את הרגלים ועפתי מהמקום 
ואני לא מבין למה זה קרה אבל בטוח שה׳ היה איתי שלא נגררתי למחשבות ולתחושות של נפילה. כי זה היה ניסיון ממש חזק ומשהו שאני מתרחק ממנו כבר מאות ימים ופתאום הגיע לי בהפוכה ועוד במצב לא הכי קל. 
אז רוצה להודות לה׳ כי זה ממש ממש לא מובן מאליו שיצאתי מזה בשלום. 
תודה שיש כאן למי לשתף את האתגרים אז תודה לכולכם 
אוהב וצריך 

תגובה: בלחימה ובשמחה! לפני 1 שבוע, 1 יום #154650

• justinian
  • רצף ניקיון נוכחי: 135 ימים
  • חבר קבוע

השם שלח לך ניסיון לכבוד תרי״ג ימים של נקיות  כדי שתוכל לעצור ולחגוג את הכח שהוא נתן לך.

תגובה: בלחימה ובשמחה! לפני 1 שבוע, 1 יום #154651

• mose
  • דירוג פלטיניום

וואו חזקקקק 
לא שמתי לב לזה אהבתי

זמן ליצירת דף: 0.34 שניות

Are you sure?

כן