ברוכים הבאים, אורח

לא כזה דרמטי
(1 צופה) (1) אורח
  • עמוד:
  • 1
  • 2
  • 3

נושא: לא כזה דרמטי 362 צפיות

תגובה: לא כזה דרמטי לפני 2 ימים, 20 שעות #155268

• nootherchoice120
  • רצף ניקיון נוכחי: 31 ימים
  • חבר קבוע
יום 28.היו לי דחפים חזקים היום מאוד מזל שהייתי בחברת אנשים באותו רגע.אני יודע ומכין את עצמי שזה יקרה גם כשאני אהיה לבד. מחזיק חזק

תגובה: לא כזה דרמטי לפני 1 יום, 19 שעות #155277

• nootherchoice120
  • חבר קבוע
יום 29.זה יכול להראות מהצד כאילו באמת הולך לי בקלות אבל האמת היא שזה לא נכון היו לי המון נפילות לפני כן וגם באתר הזה הייתי רשום כמה פעמים וניסיתי את מה שכתוב בו וכתבתי גם בפורום בעבר.הסיבה שהחלטתי לחזור מלכתחילה הייתה שאת הרצף הגדול ביותר שעשיתי בחיים הייתה פה באתר הזה רצף של 59 ימים לכן אני כאן שוב בשביל בעזרת השם לעבור את הרצף הזה. הייתי ברצף הזה רק פעם אחת כל שאר הניסיונות שלי הסתימו ב-14 ימים נקיים במקסימוםכרגע אני מתמקד במחר – יום 30 מבחינתי זה ציון דרך משמעותי מאוד.לילה טוב

תגובה: לא כזה דרמטי לפני 1 יום, 3 שעות #155278

• nootherchoice120
  • חבר קבוע
יום 30.אני לא באמת מאמין שהגעתי ליום הזה יש לי בדרך כלל יצר הרע גדול מאוד בימים האלה כמו שנפלתי פעם שעברה ביום 59 יום אחד לפני חודשיים מלאים.אבל הפעם אני מבטיח לעצמי שזה שונה הפעם אני באמת רוצה לעשות שינוי מהיסוד אני רוצה להפסיק את זה לגמרי גם בלי מעידות כביכול.אני יודע שאין מושלם אני יודע שיכול להיות שיהיו לי מעידות בעתיד ואולי גם נפילות למען האמת אבל נכון לעכשיו כל יום ביומו אני לוקח בתור אתגר האתגר של החיים שלי.
אני ממש עוד מעט בן 30 כבר ויצא לי לחשוב על זה בראייה לאחור שאני כבר יותר מ-10 שנים מתמודד עם הדבר הזה אולי לפחות 15 שנה ואין לי חיים אחרים אין לנו חיים אחרים לכן אין לנו זמן לבזבז לא הייתי רוצה להיות מבוגר ולהסתכל אחורה ולדעת שזה מה שעברתי ולדעת שלא הצלחתי לצאת מזה.
אני רוצה לצאת מזה בגלל שאני רוצה שליטה על החיים שלי לא יכול להיות שיש משהו בחיים שלי שאני לא יכול לשנות או שאני תלוי בו. 
זה פשוט לא מתקבל על הדעת.
השם יעזור לי בעזרת השם ואני מקווה לדברים טובים בעתיד. 
מקווה להגשים את החלום שלי - בית נאמן בישראל. 
שבת שלום לכולם 
  • עמוד:
  • 1
  • 2
  • 3
זמן ליצירת דף: 0.25 שניות

Are you sure?

כן