ברוכים הבאים, אורח

לא כזה דרמטי
(1 צופה) (1) אורח

נושא: לא כזה דרמטי 678 צפיות

תגובה: לא כזה דרמטי לפני 3 ימים, 9 שעות #155316

• המתמידלתמיד
  • רצף ניקיון נוכחי: 115 ימים
  • חבר חדש

בהצלחה חבר יקר. אוהבים אותך:)

תגובה: לא כזה דרמטי לפני 2 ימים, 7 שעות #155322

• nootherchoice120
  • רצף ניקיון נוכחי: 43 ימים
  • חבר ותיק
תודה רבה אחי! 
יום 40!!!
יום שהתחיל במצב רוח טוב מאוד ועבר למצב רוח רע מאוד. לקראת הערב התאפסתי על עצמי והכרחתי את עצמי לעשות את המתיחות שהבטחתי לעצמי והכרחתי את עצמי להכין לי אוכל למחר למרות שלא היה לי מצב רוח.
ימים טובים עוד יגיעו. אמן. 

תגובה: לא כזה דרמטי לפני 1 יום, 8 שעות #155330

• nootherchoice120
  • חבר ותיק

יום 41.
בימים עוברים לי לאט משום מה. פתאום פסיכולוגית מרחק הימים בין 41 ל-90 נראה עצום אפילו לא הגעתי לחצי אפילו. 
אני צריך להתמקד יותר בניצחונות ולא לחכות ליום 90. 
ולהבין שמה שמשמעותי יותר מה90 יום זה הדרך ל90 יום ומה אתה עושה בהם

תגובה: לא כזה דרמטי לפני 13 שעות, 40 דקות #155334

• miko123
  • חבר חדש

אשריך אחי כל הכבוד לך. שאלה: מה אתה מרגיש שהכי עוזר לך בהתמודדות? גבול מסויים? טכניקה מסויימת לדחפים? אני מרגיש כל כך מסורבל עם התכנית ולא מצליח לנהל אותה בפועל. אשמח ממש ממש לכל עצה! בהצלחה!

תגובה: לא כזה דרמטי לפני 9 שעות, 5 דקות #155338

• nootherchoice120
  • חבר ותיק
היי מיקו,האמת? מה שהכי עוזר לי זה עצם הכתיבה פה, עצם זה שאני כל יום כותב אפילו אם שכחתי לכתוב אני מגלה שאני כבר במיטה אני קם וכותב עדכון על היום הזה רק כדי להשריש את ההרגל, חוץ מזה שהכתיבה כאן גורמת לי להרגיש שאני לא לבד בזה ושיש לי את מי לאכזב לא רק את עצמי אלא גם אנשים אחרים.תחשוב על זה ככה זה אומנם חופר בפורום אבל לא אכפת לי אני בסופו שלך של דבר צריך להשיג את המטרה שלי וכל אחד משיג אותה בדרך שלו.בנוסף לזה אני בערך כל יום או יומיים נכנס ורואה סרטון אחד באתר רק כדי שיהיה לי תזכורת עם מה אני מתמודד.יש עוד דבר שעוזר וזה: עומס ביום יום כמובן שלא תמיד אתה תהיה עמוס ויהיו לך ימים של שקט אבל את הימים של שקט אני לוקח בתור אתגר שאם אני אצלח אותו סימן שיש לי הרבה כוחות יותר ממה שחשבתי לדוגמה שהייתי חולה בהתחלה ממש פחדתי להישאר לבד בבית אבל נשארתי בבית ואמרתי לעצמי: אין אני לא נופל בזה אפילו לא מעידה קטנה כי מעידה אצלי שווה נפילה וככל שהזמן חולף אתה לומד לסמוך על עצמך יותר.
ולזכור שאני לא חסין וגם ביום 42 אני יכול חס וחלילה ליפול אז אני משתדל לא לאבד שאננות. זה באופן כללי לדעתי.

יום 42.
יום רגיל פשוט יחסית מחכה לציון דרך של 45 יום שמסמל את אמצע המסע הזה לפחות את ה 90 יום הראשונים אבל מזכיר לעצמי בכל רגע ורגע שכל יום כל דקה נקייה היא ניצחון.לילה טוב
נערך לאחרונה: לפני 9 שעות, 2 דקות על ידי nootherchoice120.
זמן ליצירת דף: 0.30 שניות

Are you sure?

כן