ברוכים הבאים, אורח

יומן בשבילי
(1 צופה) (1) אורח
  • עמוד:
  • 1

נושא: יומן בשבילי 50 צפיות

יומן בשבילי לפני 1 שבוע, 1 יום #155339

• malkaa1
  • רצף ניקיון נוכחי: 8 ימים
  • חבר חדש

החלטתי לכתוב יומן שבו אכתוב על כל המסע שלי אל היעד. כן היעד שלי הוא ברור, אני רוצה כל כך להפסיק עם זה אחת ולתמיד. היום הייתה לי נפילה של כמה שעות טובות, מהבוקר עד הצהריים ואז אשתי הגיעה מהעבודה וראתה אותי מניח תפילין בצהריים אוי הבושה שהייתה לי..ואמרתי לה שלא הרגשתי כל כך טוב ובקיצור התחמקתי. אני כל כך רוצה לנצח אני כבר מגיל 13 ועכשיו אני בן 28 ואני בזה. בע"ה אצליח.

תגובה: יומן בשבילי לפני 1 שבוע, 1 יום #155340

• miko123
  • חבר חדש

שלום אחי. מייחל מאוד להצלחתך ומחזק את ידך! בע"ה כולנו ננצח

תגובה: יומן בשבילי לפני 1 שבוע, 1 יום #155341

כל הכבוד על ההחלטה להתחיל לכתוב יומן ולשתף, זה דורש אומץ. הרבה בהצלחה אחי!

תגובה: יומן בשבילי לפני 1 שבוע, 1 יום #155342

• nootherchoice120
  • רצף ניקיון נוכחי: 50 ימים
  • חבר ותיק

בהצלחה אח יקר!!
תעדכן איך הולך

תגובה: יומן בשבילי לפני 5 ימים, 10 שעות #155346

• malkaa1
  • חבר חדש

תודה רבה לכולם על התמיכה.

תגובה: יומן בשבילי לפני 4 ימים, 1 שעה #155349

• malkaa1
  • חבר חדש

הגעתי ל4 ימי נקיות ואני מרגיש קצת שאין לי מטרה כל כך..כאילו אני כרגע רוצה להיות כמה שיותר עם ימים נקיים אבל חשוב לי שתהיה לי מטרה לנגד עיניי. דבר נוסף שחשוב לי הוא החיבור לעצמי אני חושב שזאת התרופה להתגבר על הדחףים האלה ועל על הניסיון כי כשאתה מחובר לעצמך ממקום אמיתי ואתה יודע מה הכוחות שלך ומה בדיוק מזיק לעצמך, אתה לא נופל..חשוב לי להגיע לחיבור הזה עם עצמי. אולי אנסה להקדיש כל יום 5 דקות לדבר עם ה' מאמין שזה יעזור לי. אנחנו כרגע נמצאים בפורים ושמעתי שפורים זה יום של התגברות על המילה ועל הניסיונות האלה כי המן ביקש מאחשוורוש להזמין את היהודים למשתה ושמה הייתה פריצות גדולה והמטרה של המן הייתה ברורה לפגום בנשמה של עם ישראל וכידוע אי אפשר לפגום בנשמה של יהודי. ולכן גם כל המתמודדים כאן הנשמה שלכם ושלי קדושות ועליונות גם אם נפלתם מליון פעמים אל תשכחו את זה. כל עוד אנחנו נלחמים בעוצמה ובחוכמה אנחנו מנצחים.

תגובה: יומן בשבילי לפני 11 שעות, 22 דקות #155359

• malkaa1
  • חבר חדש

אני עומד כרגע בשבוע של נקיות ב"ה מצד אחד שמח אבל מצד שני אני מרגיש כזה ללא איזשהי מטרה ברורה אני פשוט רוצה להפסיק עם זה.. אני ביום ראשון יוצא למילואים ומקווה מאוד להצליח להחזיק מעמד בזה מקווה שהיום יהיה עמוס כדי שלא אפול.. כל כך רוצה לנצח את זה ולהסיר את הדבר הזה מהחיים שלי. אתמול השקעתי זמן כדי למחוק את החנות אפליקציות כדי שלא אוריד איזשהי אפליקציה לא ראויה..בע"ה אנצח

• עמוד:
  • 1
זמן ליצירת דף: 0.31 שניות

Are you sure?

כן