יום 141#
עברה בערך כשנה מאז שהצטרפתי לאתר, רציתי היום, אחרי שנפלתי, לעשות מעין סיכום של שנה של התהליך.
האם נגמלתי - לא.
*אבל* מאז שהתחלתי לפני שנה השתנתי.
הסיבה שבגלל בכלל הצטרפתי לאתר הייתה כי לפני שנה עברתי תקופה של חוסר שינה וחרדות. הרגשתי שאני לא שולט בעצמי; האמנתי שאם אצליח לשלוט בעצמי מבחינת הפורנו אצליח גם לשלוט בחרדות שלי.
למדתי על עצמי במהלך השנה הזאת להיות יותר מודע לעצמי, אני מרגיש מה עושה לי טוב, אני כבר לא נחלץ מכל שטות ולומד שלפעמים אפשר פשוט לזרום - לא הכל חייב להיות קבוע וכמו שאני רוצה - החיים הם סטטים וזה רק אני קובע לעצמי, לא אף אחד אחר.
האם יש לי פחות חרדות ונדנודי שינה - 100% כן.
בשנה האחרונה למדתי להתחבר ליצר היצירה שלי, אני מבין שהיצר הפרונו נובע מאיזה יצר שרוצה ליצור וליצור - פשוט זה מתבטא בצורה לא הכי חיובית.
הצלחתי להחריב את האופקים שלי, לחקור דברים שמעניינים אותי. אני יותר מחובר לעצמי והיכולת שלי להתרכז בדבר אחד התחזקה משמעותית! + קראתי כבר כמעט 30 ספרים השנה (בערך 2 ספרים לחודש שזה בשבילי מטורף).
בקיצור - ההצטרפות לאתר עזרה לי משמעותית;
תודה לכל החברים פה והצוות!
עם זאת, אני עדין נופל. אבל כל נפילה יש לה מחשבה מעמיקה מאחוריה לאחר המעשה. אני יושב וחושב איפה טעיתי ומה קרה שנפלתי - אפילו עכשיו אחרי שנפלתי יצאתי לגינה להליכה להתאוורר ולשתף.
מחשבה מצחיקה - אבל אני רוצה לקוות שתהליך הזה הוא כמו מניות- בסוף מסתכלים לטווח הארוך, אז נכון אם יש תקופות שהמניה צונחת אבל מה שחשוב זה המגמה של הטווח הארוך.
אני יודע שפרונו הזה לצערי יהיה איתי עוד לטווח הארוך אבל אני לומד לחבק אותו - לדעת שהכל תקופה חלשה אני יכול למצוא מה אני יכול לחזק בעצמי.
אז הפעם אגיד שבשביל להתחזק הפעם אני צריך לחזור לשגרה של אימונים, לשים לב למעגלים צהובים יותר ולהיות יותר סלחן עם עצמי.
אחזור לעדכן, תודה לכולם.