היי תודה על התגובה!
בנוגע להבדל בין פורנו לאוננות-
למה לא בעצם? הרי פורנוגרפיה היא ״המצאה״ מאוד חדשה לכאורה.
אני לא חולק עליך אני מנסה לעלות מחשבה, אולי בעצם שם טמונה הבעיה (לפחות אצלי) שפורנו = אוננות וההפך.
אני אישית הולך בגישה שבסוף אני גבר עם צרכים פיזיולוגים. כל בני האדם הם אנשים מיניים. אני לצערי כל החיים שלי האוננות הייתה קשורה לפרונו ולכן כל החיים שלי, בתור אחד שגדל במוסדות הדתיים, כל אוננות לוותה עם צפייה בפרונו שגררו רגשות אשמה מאוד חזקים.
אני חושב שהתהליך שאני צריך לעבור עם עצמי זה ניתוק בין הפורנו לאוננות.
אני צריך להתחיל לקבל את זה שמיניות זה טוב ומבורך - אבל לא בצורה של הפורנו. ואם אני מרגיש צורך לאונן (כמובן במידה, לא כל שעתיים) אז אני אתחבר לעצמי ולמיניות שלי וארגיש מה שארגיש ואדמיין מה שאדמיין - אבל זה יהיה שלי. בלי פורנו ובלי רגשות אשמה.
סליחה אם קצת לא ברור מה שכתבתי, אני פורק את המחשבות שלי פה וקשה לי לפעמים לסדר אותן כמו שצריך.
תודה על התגובה!
האמת שאני לא יודע למה בדיוק,
מה שאני יודע זה מה ששמעתי מחברים שזו המציאות,
שזה פשוט לא עובד,
אני לא יודע,
אבל חוצמזה ממש לא ברור לי שיש צורך טבעי לאונן,
ונראה לי שגם בתרבות הכללית בעולם, אוננות היא לא דבר שאנשים מתגאים בו אלא דיי מתביישים בו,
יכול להיות שאני טועה, אבל כך נראה לי
נ.ב. תרגיש בנח באתר, אין לך מה להתנצל, אתה לא צריך לסדר שום מחשבות, פשוט להוריד אותם כמו שהם, החברים כאן באתר פשוט מדהימים, ולכן כל כך כיף ונעים לי לכתוב פה, אני מרגיש שכולם מכילים אותך כמו שאתה, זה מקום שפשוט מבינים את המורכבות של החיים, ולא מצפים ממך לשום סוג של שלמות, תהנה מזה גם,
בהצלחה הלאה לכולנו