ברוכים הבאים, אורח

יומן יצירה
(1 צופה) (1) אורח

נושא: יומן יצירה 1031 צפיות

תגובה: יומן יצירה לפני 1 חודש #155542

• החתולהשחור
  • רצף ניקיון נוכחי: 5 ימים
  • חבר קבוע

יום #151

אני כבר על רצף של 12 יום ללא צפיה והוצאת זרע !

היום חזרתי הביתה והתחלתי לגלוש בתכנים, לאחר כמה זמן הצלחתי להסתכל על הסיטואציה מלמעלה ולהבין שאני בתהליך ולכן זה לא שווה את זה.

כשבאתי יותר מאוחר להיכנס להתקלח היצר היה מאוד אבל מאוד משכנע - לא נכנעתי והצלחתי לא להיכנס עם הטלפון למקלחת ולא נפלתי!

אני חושב שיש לזה הרבה קשר לכך שאני החלטתי לקחת בשיא הרצינות את הנושא של המעגלים- במשך כל השבועיים האחרונים לא נכנסתי פעם אחת עם הטלפון לשירותים.

וואלה גם היום עשיתי משהו חיובי ויצרתי והכנתי לאבא שלי ארוחת ערב.
תודה לכלום!

תגובה: יומן יצירה לפני 4 שבועות #155548

• החתולהשחור
  • חבר קבוע

יום 152#
ביומיים האחרונים יצא לי לראות פורנו אבל לא לאונן.
היום אוננתי מול תמונה.
אני לעת עתה לא מחשיב זאת כנפילה.
אבל מעכשיו אני אתחיל להחשיב נפילה רק עצם הצפייה בפורנו, גם אם אני לא מאונן עם זה.
היום שמתי לב שלמעגל שקורה לי-
בדרך כלל יש לי רצף טוב ואז אני מתחיל לפה ושם קצת לראות פורנו, ממש קצת ואז מכבה ישר.
אני מאמין שבסוף זה מגרה אותי, כמו להראות לילד קטן סוכריה בלי לצפות שהוא ירצה לאכול אותה.
ברצף הכי טוב שהיה לי עד כה זה היה 3 חודשים; במהלך ה3 חודשים האלו אז מה שהחזיק את עצמי היה המחשבה שאם אני אוותר לעצמי בזה - אז אני מתחיל לעגל פינות בהרבה דברים בחיים שאני יודע שאני יכול יותר.
לדוגמא היום בחדר כושר לקראת סוף האימון התלבטתי עם לעשות סט של בטן, קול אחד אמר שכן ויאללה אני יכול וקול שני בראש אמר שאין סיבה ושאני יכול להחליק וללכת הביתה- לוותר לעצמי.
אני מוצא שאת הקולות האלו שגורמים לי לוותר לעצמי אני צריך יותר לעשות עבודה עם עצמי.

אני אוהב את השיר של הרב קוק: ״בן אדם עלה למעלה עלה, כי כוח עז לך- יש לך כנפי רוח, כנפי נשרים אדירים״,

לילה טוב.

תגובה: יומן יצירה לפני 1 שבוע, 2 ימים #155665

• החתולהשחור
  • חבר קבוע

יום 185#
היה לי רצף ארוך של כחודש.
לא אוננתי מול פורנו.
לפני יומיים נפלתי, והיום עוד פעם.
זה הגיע אחרי כמה ימים של גירוי. היום לדוגמה זה היה ממש ספונטני, הייתה צריכה להיות לי פגישה בערב שבסוף נדחתה ולא ידעתי מה לעשות עם הזמן המת. היה לי שירותים, וחשבתי למה לא, נכנסתי עם הטלפון לשירותים ונפלתי במודע. אני לא יודע מה בדיוק הרגשתי. אולי הרגשתי בושה, קצת גועל עצמי. אבל קיבלתי באהבה את התחושות האלה.
בסוף היה לי רצף מטורף לפני זה - חודש שלם בלי.
אני חושב שמה שחשוב לי עכשיו זה לזהות את הpatterns שלי. מה שגורם לי ליפול זה רצף של אירועים, בתחילה אני מתחיל רק בתמונות, עובר אחר כך רק לשניה להסתכל על סרטונים ובסוף אני נגרר לנפילות.

מה שכן עבדתי הרבה בתהליך, יש משפט שאומר שמחשבה יוצרת מעשים, מעשים יוצרים הרגלים והרגלים יוצרים אופי.

אם אלך בכיוון ההפוך אני יכול להגיד שחד משמעית האופי שלי השתנה לטובה, ואם כך, זה אומר שגם אם אני ממעיט בעצמי כנראה אני מצליח לשנות את המחשבות שלי ואת ההרגלים שלי, גם אם יש נפילות לפעמים.
אתגר הבא - 40 יום ללא נפילות!
אמן.
תודה לכולם.

תגובה: יומן יצירה לפני 1 שבוע, 2 ימים #155666

• חסידי
  • חבר קבוע

למרות הנפילה רואים שאתה יותר מפוכח, יכול להביט במראה ולהמשיך הלאה!
תמשיך הלאה ותצליח
אולי כדאי שבהתחלה תיכנס לעדכן כל יומיים שלש איך הולך.

תגובה: יומן יצירה לפני 1 שבוע, 2 ימים #155667

• החתולהשחור
  • חבר קבוע

תודה
כן בהחלט אשתדל לעדכן יותר 

תגובה: יומן יצירה לפני 5 ימים, 22 שעות #155688

• החתולהשחור
  • חבר קבוע

יום 189#
איזה טעות, נפלתי ממש על שטות.
באתי להיכנס לאתר לשתף ובסוף נפלתי.
מאוכזב מעצמי ממש ממש.
אבל לפחות שמתי לב שהיום הקשה שלי זה בדר״כ אחרי 4 ימים.
כלומר 4 זה יוצא יום ראשון. 
יום ראשון אשתף ואפרוק.
אני בתקופה של יצירה; חשוב לי לזכור שהיצר המיני הוא תוצאה של יצר של יצירה. צריך לזכור לנווט את יצר היצירה למקומות חיוביים.

תגובה: יומן יצירה לפני 2 ימים, 2 שעות #155706

• החתולהשחור
  • חבר קבוע

יום 194#
הנה עברו 4 ימים וחזרתי לעדכן.
ה4 ימים האחרונים של החג עברו ממש טוב;
אני אופטימי שעוד ארבעה ימים אחזור לפה שעדין אני נקי.
המשך שבוע טוב.

זמן ליצירת דף: 0.35 שניות

Are you sure?

כן