היי לכולם.
משתף אתכם את מכתב הפרידה מהמחלה שלי...:
היי פורנו, היי אוננות. היי מחלה שלי.
באתי במכתב זה לומר לכם שלום, שלום ולא להתראות.
אתם ששרפתם לי מאות שעות מחיי, אתם ששרפתם ופגעתם ברגשותי, אתם שגרמתם לי לסבל נפשי קשה ובלתי יתואר, אתם שפגעתם בקשרים שלי עם אוהבי, אתם שהרחקתם אותי מאבא שבשמיים, אתם שהצלחתם להרוס ולפגוע בנפש הטהורה שלי.
אז נכון, אני נאבק ונלחם בכם כבר שנים, היו תקופות שאני נצחתי אתכם ואז הייתי המאושר באדם, והיו גם היו שאתם נצחתם אותי אז הייתי המדוכדך והמושפל שבאדם.
אבל כעת זה סיפור אחר.
כעת אני עם כלים עצומים שלמדתי וממשיך ללמוד בGYE.
למדתי להכיר בזבל שאתם, למדתי אסטרטגיות להתמודד עם הדחפים המיוצרים על ידכם תמידין כסדרן, למדתי לעשות ניתוק מדחפים ע"י נשימות ומחשבה, למדתי לומר לכם בצורה אסרטיבית ועוצמתית ש"אתם לא תצליחו עלי ולא משנה מהו השפן שתוציאו עכשיו", אני לומד את מנגנוני הרשע שלכם וכיצד להתגונן ולהלחם בהם, ואני אנצח אתכם על אפכם ועל חמתכם.
אז שלום לכם, שלום ולא להתראות, איני מעוניין לפגוש בכם גם לא לביקור שורשים, ואין לכם מה לנסות אפילו כי זה חסר סיכוי....
ואני רוצה לומר לכם עוד שאפילו אם תצליחו לסנוור ולהפיל אותי שוב זה כבר לא יעזור לכם, כי אני כבר לא בידיים שלכם, וגם אם אפול באופן חד פעמי אני כבר יודע שזה תסמינים אחרונים שלכם ואתם בפרפוריכם האחרונים, ואני שמח לאיד, עוד שנים אסתכל על גוויתיכם המרוסקת והמושפלת.... מידה כנגד מידה מה שעשיתם לי....
אז ביי לכם...