ברוכים הבאים, אורח

הדרך אל החופש
(1 צופה) (1) אורח
  • עמוד:
  • 1
  • 2
  • 3

נושא: הדרך אל החופש 616 צפיות

תגובה: הדרך אל החופש לפני 5 ימים, 22 שעות #156132

לצערי הרב אחרי עוד רצף של שבועיים יפים וטובים שוב אני נופל. מקווה להמשיך בכל הכוח ובאמת שלפעמים זה פשוט לא מובן כי באמת כשאני נקי זה פשוט התענוג הכי גדול שיש ואז ברגע אחד שאני לא חד על הדברים זה פשוט מפיל אותי ואז קשה לקום למרות שאני יודע כמה זה טוב בלי זה, וואלה זה הכי מבאס שאני יודע כמה זה טוב בלי זה ובכל זאת נופל. בעזרת ה׳ שהקב״ה ימשיך לתת לי כוחות ולא להתייאש!

תגובה: הדרך אל החופש לפני 3 ימים, 20 שעות #156158

עוד נפילה לצערי, לא מתייאש אבל חייב להפסיק לוותר לעצמי, אני באמת יכול יותר ובאמת שאני מסוגל שהקב״ה ימשיך לתת לי כוחות!

תגובה: הדרך אל החופש לפני 1 יום, 5 שעות #156166

• פיניוני
  • רצף ניקיון נוכחי: 47 ימים
  • דירוג כסף

היי אח יקר,
הגדרת התמכרות היא "חוסר אונים מול הדחף". כלומר , אפילו שיש לך 1000 סיבות למה לא ליפול, זה הורס לך את החיים ואת הזוגית ואת השמחה, ומנתק אותך וכו וכו, בכל אופן ברגע של דחף עוצמתי, הדחף חזק מהכל ולא מעניין אותך עכשיו כלווווווווווווווווווווום!!!!!!
וזה בסדר, המון מאיתנו במצב כזה....., ברגע שתהיה מודע להתמכרות זה כבר תחילת הפיתרון....
מאד ממליץ לך לדבר עם מישהו מצוות האתר לצורך הכוונה.....
המון הצלחה, אוהב מלא

תגובה: הדרך אל החופש לפני 23 שעות, 13 דקות #156172

• Zygt
  • רצף ניקיון נוכחי: 20 ימים
  • חבר חדש

מבין אותך לגמרי אח יקר!
התחושה שאני יודע בבירור כמה הפורנוגרפיה הורסת לי את החיים וכמה החיים יפים יותר בלעדיה, ובכל זאת כשיש דחף הוא גובר על הכל.
דברים שעוזרים לי ואני מקווה שאולי יעזרו גם לך הם:
1.הקלטה שאני הקלטתי לעצמי על הסיבות למה אני באמת רוצה להפסיק עם זה שאני שומע כשיש לי דחף(דרוש עדכון לפעמים). זה עוזר לי להיזכר בשביל מה אני נלחם גם כשהדחף רוצה להשתלט.
2. אני מנסה להוסיף לשגרה שלי דברים טובים שאני רוצה לעשות: התקדמות קטנה בתזונה בריאה, כושר, עזרה לחברים וכדו'.
קראתי את היומן שלך עד עכשיו ואתה אדם גדול שהגיע להישגים גדולים ולא מתייאש מכל נפילה וממשיך לכתוב. אם מישהו יכול להתגבר על זה זה אתה.
בהצלחה רבה בהמשך הדרך!!!

• עמוד:
  • 1
  • 2
  • 3
זמן ליצירת דף: 0.31 שניות

Are you sure?

כן