ברוכים הבאים, אורח

יומן המסע שלי
(1 צופה) (1) אורח
  • עמוד:
  • 1

נושא: יומן המסע שלי 14 צפיות

יומן המסע שלי לפני 1 יום, 13 שעות #156222

• symcha
  • רצף ניקיון נוכחי: 44 ימים
  • דירוג כסף

לכל החברים היקרים,

הגיע הזמן בשבילי, לפתוח יומן מסע כדי להתחיל להתקדם בצורה מסודרת.

די קל לכתוב הודעות, להגיב, ואפילו קצת ליזום, אבל אני מרגיש שחסר לי את המסגרת המחייבת, וכשאני פותח כעת יומן מסע אני בעצם מתחייב לשתף כאן את ההתקדמות שלי והמצב, החבר הכי טוב של היצר לתאווה זה החושך (חלון אנונימי...) ושאף אחד לא יודע, בפתיחת היומן אני מודיע לו - אי אפשר לעשות מה שרוצים, נפלת? תדווח! 

טוב, אני נמצא כעת אחרי שנים רבות מאד של התמודדות עם התאווה בכמה דרכים (אני לא חושב שיש צורך תמיד לפרט 'ברחל בתך הקטנה' כל אחד יכול להבין פחות או יותר), בשנים האחרונות עיקר ההתמודדות קשורה לאינטרנט, בחסד ד' מעולם לא עברתי את הגבול של קניית סמארטפון (עלו לי מחשבות על כך) אבל למרות זאת הזדמנו לי כמה וכמה וכמה פעמים של אינטרנט בסביבתי הקרובה, ועדיין יש קשיים ואם אתן לעצמי שלא לטפל במצב אני בהחלט יוכל להגיע לבעיות, שלא לדבר על ליזום קניית מכשיר וכדומה 'אל תאמין בעצמך' היצה"ר לא עוצר.

כשההתמודדות עברה אל האינטרנט היא עלתה בדרגא, כי הוא אינסופי, בשלב מסויים ככ"כ נגעלתי שעצרתי ולא עברתי יותר את הגבול הזה (נראה לי יש שקוראים לזה פ' 'רך' הוא לא כ"כ רך אלא קליפה קשה מאד!).
עיקר הקושי שלי עכשיו הוא:
  א. ההרגל ו'נעשה לו כהיתר' הרי לאכול לא כשר או אפילו כשרות חלשה לא יעלה בדעתי אז למה זה כן? הרי גם זה       אסור מהתורה וחמור מאד, אלא שיש את ההרגל.

ב. המשיכה, גם אם עובר זמן רב שאני נקי, המשיכה קיימת ומתעוררת לפעמים ובפרט בזמני קושי וטריגרים.

יש לי עוד עבודה לעשות כאן באתר, לא עברתי עדיין על כל הסרטונים וכו' אומנם הפורום מהווה בשבילי חיזוק גדול, אבל אני לא יכול להסתמך רק עליו.

בעז"ה אני יעדכן על התקדמויות, וגם אם יהיו נפילות וקשיים בל"נ אעדכן כמה שיותר מהר כדי שלא להמשיך ליפול.

נערך לאחרונה: לפני 1 יום, 4 שעות על ידי symcha. סיבה: שינוי כותרת

תגובה: יומן מסע של SYMCHA לפני 1 יום, 6 שעות #156224

בהצלחה אחי, רואים שאתה בן אדם מדהים שעוזר ועם ערכים.
בהצלחה גדולה במסע.

תגובה: יומן המסע שלי לפני 1 יום, 4 שעות #156225

• symcha
  • רצף ניקיון נוכחי: 44 ימים
  • דירוג כסף

תודה רבה!!
על התמיכה והמבט הטוב והמפרגן.
בהצלחה גדולה גם לך.

נערך לאחרונה: לפני 1 יום, 4 שעות על ידי symcha.
  • עמוד:
  • 1
זמן ליצירת דף: 0.29 שניות

Are you sure?

כן