הייתי עכשיו בקבוצה אחרי כמה חודשים שלא הייתי, פשוט נפלא!
לצערי הרב אני לא כ"כ מרגיש טוב, מתחיל לכאוב לי הראש... אני גם בלחץ מהצום מחר, שלא ארגיש נוא או אתעלף או משהו כזה. למרות שכל הצומות בחיי עברו די בקלות, תמיד אני לחוץ לפני...
זה מוציא אותי מאיזון ולא מאפשר לי להיות בשלווה. קשה לי אפילו להתפלל לה' לשלווה, אני מרגיש מאוד לא מרוכז.
הספונסר אמר לי להתרחק מקשר עם מישהי כאילו זה רעל. היה לי מאוד מאוד קשה לוותר על התאווה הזו, אך בסך הכל ה' לקח את זה ממני כמעט לגמרי והרגשתי משוחרר. זה היה עדיין קצת קשה, אבל לא כ"כ נורא.
דיברתי עם הספונסר של הספונסר שלי בשביל לשתף אותו בכך שזה קשה לי, ואז הוא פתאום התחיל לעורר בי את הספק אם זה באמת קשור לתאווה ולמחלה ואם זה באמת רע...
הוא שאל אותי כל מיני שאלות בשביל לגלות את המניעים שלי ולבדוק אם הם בריאים או לא... בסך הכל הבנתי ממנו שזה נראה לו בסדר. אולי היה יותר טוב אם הייתי על קרקע רוחנית מוצקה, אבל אין מניעה גם ללא זה...
הספונסר שלי לעומת זאת אמר לי בפרוש שזה רעל בשבילי. ללא קשר למניעים שלי, אם הם בריאים או לא, זו תאווה וזה רעל. אני לא במצב רוחני מתאים וגם לא הגעתי עדיין לגמרי לגיל, לכן אין בכלל מקום לדיון ויש להתרחק.
קשה לי עם זה מאוד. אני מאוד מבולבל ולא יודע מה לעשות.
אני לא יודע אם זה באמת נובע ממקום טוב או ממקום חולה, אם זה באמת אובססיבי או לא... ניסיתי לכתוב את כל הסיבות למה כן ולמה לא, אך אני מרגיש שאני לא מצליח להגיע לכנות מוחלטת. אני בעצם מנסה להתחמק מההתלבטות שהורגת אותי ופשוט דואג שזה יוכרע לכיוון אחד באופן חד משמעי. כמובן שאני לא מעוניין להיות בצד של התאווה כי זה מפחיד, לכן כתבתי את הדברים בצורה ברורה לכיוון שזה לא טוב לי וזה בא ממניעים לא טובים.
אני לא יודע כבר מה אמת ומה שקר, אני מרגיש עיוור לחלוטין. אני פשוט חסר אונים! אני חייב עזרה, אני חייב שיעזרו לי לברר את המניעים האמיתיים ויגידו לי בצורה חד משמעית אם זה טוב או רע לי!
וגם אם זה טוב, האם לעשות זאת בניגוד לדעת הספונסר?
השאלות הורגות אותי, למען האמת עצם ההתלבטות קשה לי הרבה יותר מלוותר על זה או ללכת על זה.
אנא ה', תן בי את השלווה לקבל את הדברים שאין ביכולתי לשנותם, אומץ לשנות את הדברים אשר ביכולתי ואת התבונה להבחין בין השניים. רצונך יעשה ולא רצוני!
ה', אני זקוק להכיוון, לדרך. כוון את רצונותיי לרצונך למען אוכל להיות טוב ומועיל לסביבתי ואוכל להיטיב למלא את רצונך.
קשה לי מאוד אבא, אני נקרע מבפנים. אבדה לי השליטה על חיי! אני זקוק לך, שתנהל את חיי, אין לי את הכוחות לעשות זאת. אנא ממך, שחרר אותי מפגמי האופי שלי ומהקשיים שלי רק להלילה למען אהיה עדות לאהבתך לחסדך ולדרך חייך ואוכל לעזור לאנשים נוספים.
תודה ה'!